Sen ne kullandın canım kaç mg alıyorsun ?Rahatlarsin. Canım Merak.etme. Üçüncü haftadan itibaren rahatlarsin..ben de 18 haftalik en başladım. Şimdi 34haftadayim olduk Çok şükür..Allah büyük. .
Nasılsın canım biraz değişiklik var mı? Ne kadar oldu başlayalı ilaca?Sen ne kullandın canım kaç mg alıyorsun ?
3 haftanın içindeyim canım rahatladım biraz sen ne durumdasın ?Nasılsın canım biraz değişiklik var mı? Ne kadar oldu başlayalı ilaca?
Ben daha altıncı gün bugün ve yarım içiyorum ondan mı bilmiyorum pek bi şey farketmedi henüz bende inşallah şifa olur ya3 haftanın içindeyim canım rahatladım biraz sen ne durumdasın ?
İnşallah canim sağlıklı bi şekilde atlatalim şu hamileliği yaBen daha altıncı gün bugün ve yarım içiyorum ondan mı bilmiyorum pek bi şey farketmedi henüz bende inşallah şifa olur ya
Ahhh inşallah canım inşallahİnşallah canim sağlıklı bi şekilde atlatalim şu hamileliği ya
Canım psikiyatriste git senin iyi olmaman bebeğin gelişimi için kötü bnim dogum doktorum bile onay verdi ben şuan çok hafif bi ilaç aliorum azda olsa rahatlattı doktorum yükseltebilirsin bile dedi ama düşük dozda dayanmaya calisiorum ilk üç ay olsaydı kullanamazdin ama şimdi zamanı kullanabilirsinAma ilaçsız da çok zor olacağını düşünüyorum çünkü midemde problem oluyor bişey de yiyemiyorum zaten zayıfım da 52 kiloyum ilaç kullansam bebeklere zararı olur mu kullanmasam da bu sefer ben mahvoluyorum çok kararsizim passiflora kullandım ama basit bi ilaç diye
canım sen ne kullanıyorsun ben bugun ilacı ictim ama baya bi yan etki yaptı zamanla geçer dimi bu yan etkilerCanım psikiyatriste git senin iyi olmaman bebeğin gelişimi için kötü bnim dogum doktorum bile onay verdi ben şuan çok hafif bi ilaç aliorum azda olsa rahatlattı doktorum yükseltebilirsin bile dedi ama düşük dozda dayanmaya calisiorum ilk üç ay olsaydı kullanamazdin ama şimdi zamanı kullanabilirsin
canım sen ne kullanıyorsun ben bugun ilacı ictim ama baya bi yan etki yaptı zamanla geçer dimi bu yan etkiler
Benimde 21 haftalık canım Allah inşallah tamamına erdirir kurtuluruz sağlıklaEvet canım doğru bi de ikiz olunca benim endişeler de iki katı oluyor.ama bu sayfayı görünce sadece kendimin bu sıkıntıları yasamadigımı görünce biraz rahatladım. Senin kaç haftalik bebekler artık son zamanlarda o kadar kendi psikolojimle ilgileniyorum ki bebekleri sanki ihmal etmişim gibime geliyor kendimi sucluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?