Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaslar Merhaba 20 haftalik ikiz gebeliğin var. Hamile kalmadan cipralex kullanıyordum. Anksiyete bozukluğum var ve 3. Aydan sonra passiflora kullandım ama su an çok stresli olduğum için artık o da fayda etmiyor.1 haftadır bi kaç kez böyle çok tuhaf oldum.psikiyatriste mi gitmeliyim sizce psikoloğa mı

Ama ilaçsız da çok zor olacağını düşünüyorum çünkü midemde problem oluyor bişey de yiyemiyorum zaten zayıfım da 52 kiloyum ilaç kullansam bebeklere zararı olur mu kullanmasam da bu sefer ben mahvoluyorum çok kararsizim passiflora kullandım ama basit bi ilaç diye

Cnm burda bi çok arkadaş ilaç kullandı bebekleri de doğdu bi sıkıntı yok bence bi git doktorla görüş eğer biraz daha iyiysen ilaçsız terapi alırsın

Canım psikiyatriste git senin iyi olmaman bebeğin gelişimi için kötü bnim dogum doktorum bile onay verdi ben şuan çok hafif bi ilaç aliorum azda olsa rahatlattı doktorum yükseltebilirsin bile dedi ama düşük dozda dayanmaya calisiorum ilk üç ay olsaydı kullanamazdin ama şimdi zamanı kullanabilirsin

Çok sağolun arkadaşlar psikiyatriste gittim bugün doktor ilaç kullanmazsam bebek için daha zararlı olacağını söyledi yarın selectra kullanmaya başlayacağım 25 mg in yarısını ilk bikaç gün passiflorayla alacağım inşallah faydası olur

canım sen ne kullanıyorsun ben bugun ilacı ictim ama baya bi yan etki yaptı zamanla geçer dimi bu yan etkiler

Canım bnim kide selectra yan etkisi olmadı ama etakısı uzun sürdü bide düşük ıciorum mecbur hmilelikten dolayı istersen bi doktoruna danış ama ilk zamanlar ankisyeteyi arttirabilirmiş öyle demişti doktor
canım sen ne kullanıyorsun ben bugun ilacı ictim ama baya bi yan etki yaptı zamanla geçer dimi bu yan etkiler

Ben de 25 mg in yarısını içtim canım senin kaç mg?o kadar yan etkisi oldu ki keşke icmeseydim bile dedim gerçi ilk antidepresana başladığımda da böyle olmuştum ama insan yine de korkuyor.

25 mg canım bnimde hatta ben tam içtim bişey olmadı sadece ha die geçmedi depresyonum hala tam geçmedi ma iim yine eskisine nazaran birazda hamilelik hormonlar da etkilio

Evet canım doğru bi de ikiz olunca benim endişeler de iki katı oluyor.ama bu sayfayı görünce sadece kendimin bu sıkıntıları yasamadigımı görünce biraz rahatladım. Senin kaç haftalik bebekler artık son zamanlarda o kadar kendi psikolojimle ilgileniyorum ki bebekleri sanki ihmal etmişim gibime geliyor kendimi sucluyorum

Benimde 21 haftalık canım Allah inşallah tamamına erdirir kurtuluruz sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…