Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yalnız değilsin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla huzurla tamamına erdirsin inşallah
Sağol canım ilaca başlayalı 3 gün oldu ama hala yan etki safhasindayim inşallah etki de etmeye başlar bi an once bişey de yiyemiyorum bebekler beslenemiyor diye üzülüyorum da

Acaba selectra kullanıp da ilk günlerde çarpıntı mide bulantısı gibi şikayetleri olan oldu mu bi de ağzımda metal tad hissediyorum ama heralde onun selectrayla alakası yoktur hamilelik ilgilidir heralde ilk içtiğim gün olmadı çünkü

Canım ilacın etki etmesi zaman alır yani ondan değildir. Ne zamandır içiyorsun ilacı. Çarpıntı falan etki etmediğindendir merak etme kullandıkça geçer. Ben bile ilaç içtiğim halde oluyordu zaman zaman gelir geçer. Bide hormonlar çok etkiliymiş doğurdum biraz daha rahatladım

3 gundur kullaniyorum canim ilk gun Yarim 2 gundur de ceyrek İçtim. doktor yan etki yapınca çeyrek iç dedi. Ne güzel sizin doğum olmuş o kadar ozeniyorum ki 4 ay var benim daha. Aslında ilacı kullanmadan daha iyiydim sanki ya bu kadar atak gecirmiyordum.düzelirim dimi zamanla

Bnde herkese özeniyordum canım emin ol ben doğurduysam herkes doğurur Allah güç kuvvet veriyor cidden. Kimseyi koymaz o yolda ilk bikaç gün oyle hissetmen normal bende ilaç içtikçe kotu oluyorum gibi duşuncelere kapılmıştım ama inan hava olsun hormon olsun hep etkiliyor insanı. Doğurduktan sonra rahatlıyorsun ben normal doğum yaptım bikaç gün halsizlik falan vardı o panikletiyordu geçti artık şükür geçicek zamanla inşallah Allah hepimize yardım etsin. İlk bebiş mi

Ne güzel canım darısı başımıza sağlıklı bi şekilde inşallah.şimdi emzirirken icebiliyor musun peki ilaç doktor bana doğumdan sonra da kullanacağız dedi. İlk bebis ve ikizler sürpriz oldu bize de

Maşallah canım ne güzel. İçiyorum ilacımı içmezsem çok kotu olurum doktorda iç dedi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı

Maşallah canım ne güzel. İçiyorum ilacımı içmezsem çok kotu olurum doktorda iç dedi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı
Peki az da olsa süte geçiyor ilaç bildiğim kadarıyla. Yine de mama değil süt öneriliyor değil mi bilgin var mı canım?

inşallah canım bi de yemek yiyince sanki gaz kalbime baskı yapıyor gibi hissediyorum kalbim sıkışıyor senin ilaç icmene rağmen mi duzelmedi iştahın
Ben de on beş gün anca oldu başlayalı canım ve mide şişkinliğim var geçmedi henüz ama üç haftadan önce etki etmez dedi doktor

S
Peki az da olsa süte geçiyo ilaç bildiğim kadarıyla. Yine de mama değil süt öneriliyor değil mi bilgin var mı canım?
canım psikiyatri oyle dedi doktoruma güveniyorum mecbur. Ama başka doktora danışmadım kk de herkes emzirirkende içiyor şuan yani biraz da ondan içim rahat napalım artık. Allah a emanet bebişler inan içmesem daha fena olurum bebeğe faydam olmaz ki o zaman

Ah canım bilmem mi kim ilaç içmek ister ki sıkıntısı olmasa. Rabbim korusun kuzuları inşallah

Arkadaşlar bende size sormak istiyorum. Benim üçüncü hamileliğim. Gençte değilim. İsteyerek olmadı. Doğuma 1 ay gibi bir süre kaldı. Bende panikatak hastasıydım ilaç kullanıyordum ama iyileşince 1 sene ara verdim. Şimdi doğum yaklaştıkça doktorumda epudral yapacağım diyince ben kafaya taktım heralde.Doktorla konuşmaya gittim genel istersen genel yaparım dedi ama sağlığın için bağırsaklarına bişey olur gibi şeyler dedi galiba buna da biraz korktum. son 2 3 gündür sıkıntı başladı iştahsızlık var gece uyuyamuyorum. Hafif atak geçiriyorum. Doktora sordum arada iç ilacını bişey olmaz dedi. İki gündür 10 mg paxera içiyorum. Korkuyorumda bebege zarar verir diye kafama daha çok takıyorum. atamıyorum bi türlü. Napmalıyım sizce yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…