- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
Bencede efexor hemde 150 mg. Bebeğine zarar vermesin canım dozu çok yüksek ben hamile kalmadan kullanıyordum dikkat et canım...Efexor 150 mg.mııı?bana içirmedi dr.um hamileyken bu ilacı ki dozun da yuksek bayağı canım
Benden alıntı yapmışsın yanlışlikla canimBencede efexor hemde 150 mg. Bebeğine zarar vermesin canım dozu çok yüksek ben hamile kalmadan kullanıyordum dikkat et canım...
Gebelikte sertralin etken maddesiniçeren antidepresanlar veriliyor canım.lustral gibi...bende paxera ve mirtaron kullanıyorum bunlar gebelikte kullanılabilir antidepresanlar mı?
Canım benim hamileliğimin başlarında depresyonum nüksetti.çok zor gunler gecirdim.lustral verdi dr.um.dörduncü aydan sonra yavaş yavaş iyilestim.hamilelik hormonlarından canım hepsi.hicbir rahatsızlığı olmayan kişilerde bile olurken bizde çok normal.geçiyor geçmeyecek sandığın aylar,sıkıntılar bitiyor.bebeğim kucağımda şu an 48 günlük.tek derdim gazı ,uykusu,çişi,kakası.:)Merhaba Arkadaşlar.7-8 yıl boyunca paxil 20 mg kullandım.bende kaygı bozukluğu ve anskiyete heycanlanmalar vardı. 3 yıllık evliyim ve bebek düşündüğüm için ilacı doktorla birlikte bıraktık ve hamile kaldım. bırakalı 1 ay olmuştu. 1 aylık hamileliğimde kalp çarpıntısı ile yine başladı ve ben şu anda 3 aylık hamileyim.2 aydır neler yaşadığımı bir ben bilirim tabi ailemde benimle birlikte yaşıyor sıkıntılarımı. Eşim bebeim olacağına dair sevinemedi ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Sürekli kötü olduğumda veya başım ağrıdığında benim başımda bir şey var yada kalbim ağrıdğında bir şey var diye düşünüyorum normalde hastalık hastalığıda var. Hamileliği bir türlü kabul edemedim sanki. bu süre zarfında kalp ağrısı ve çarpıntı için 3 doktora gittim ve holter bile takıldı ama bir şey çıkmadı. Bir gün iyi olduğumda iyiyim dediğimde ertesi gün daha kötü oluyorum. Herkes hamilelikten diyor. mide bulantısından bile stres yapıyorum. içimde sürekli d-sıkıntı daralma sürekli kalp krizi geçirmeyi bekliyorum sanki.Kendimi olaylara karşı hiç dirayetli göremiyorum sanki kötü bir olay olduğunda başa çıkamıycam gibime geliyor sürekli kötü rüyalar görüyorum ve ölüm hep aklımda. Bebeği daha bebek gicbi göremiyorum doktora gittiğim zaman hep kendi şikayetlerimi dile getiriyorum aslında kendimi suçlu hissediyorum.
Dr.un mu verdi canım bu ilacı?Merhaba arkadaşlar, Paxera 30 mg kullanıyorum. Gebelikte c kategorisi. Hamileliğinde Paxera kullanan var mı? Varsa da ilk 3 ayında dahil mi? Kafama takmaktan bir türlü rahatlayamıyorumtüm mesajları da en başından beri okumak imkansız
Ilk üç ay bebeğin organ oluşum zamanı.dr.lar vermez ilk üç ay ilaç şaşırdımPaxera ve paxil aynı banada izin verdi dr lar üç ayda dahil olmak üzere içebilirsin dediler.. Ama ben çok şükür idare ediyordum bu Zamana kadar kullanmadım.. Şimdilerde nefes daralması mahvediyor ama emzirme olayı düşündürüyor beni onun için başlayamıyorum
Yıllarca bebek hayali kurdum 39 yaşındayım sadece bebek için sevmediğim biriyle evlendim ki buna rağmen hamileliğime hiç sevinemedim.tebrik edenlere rol yaptım.elimizde değilki hastalık işte.çok sükur cok seviyorum simdi bebegimi.kucağıma ilk verdikleri anı anlatamam bileSenin gebeliğin ne kadar oldu canım bende hala alışamadım çok seviyorum bebeklerimi ama içimde garip duygular var Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah bebeğim oldu şükür ama sevincini yaşayamadım sadece hamile olduğumu duyanların sevinci karşısında biraz heyecanlanıyorum
Ikiz gebeliğin riskleri malum canım.iyi bir perinatolog ve psikiyatristle sürdürmelisin gebeliğini.Allah sağlikla almanı nasip etsin kucağınaMaşallah bu arada Allah tamamına erdirsin benim yol uzun daha çıldırmam inşallah...
Hamileliğinde dr.u paxile izin vermeyen bir arkadaşımiz var.su an iciyor ve emziriyor .@ilknursaid nicki kendisine de sorabilirsin canımAmin canım inşaallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize..pek aktif bi yer değil sanırım burası hiç cevap alamıyorum yazdıklarıma.. Kızlar paxille emziren varmı acaba ona göre bende başlamak istiyorum ilacıma paxil 10 luk napıcamı bilmiyorum yardımcı olun lütfen
Biliyorum :) mesajı bulamadım senden devam ediyim dedim Can'ım kusura bakma panik ataklıyım :)Benden alıntı yapmışsın yanlışlikla canim
Allah ayırmasın Can'ım maşallah...Yıllarca bebek hayali kurdum 39 yaşındayım sadece bebek için sevmediğim biriyle evlendim ki buna rağmen hamileliğime hiç sevinemedim.tebrik edenlere rol yaptım.elimizde değilki hastalık işte.çok sükur cok seviyorum simdi bebegimi.kucağıma ilk verdikleri anı anlatamam bile
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım....Ikiz gebeliğin riskleri malum canım.iyi bir perinatolog ve psikiyatristle sürdürmelisin gebeliğini.Allah sağlikla almanı nasip etsin kucağına
Önemli değil ki canım yazdığın kişi göremez mesajını diye:)Biliyorum :) mesajı bulamadım senden devam ediyim dedim Can'ım kusura bakma panik ataklıyım :)
Allah bağışlasın bebeğini canım.. Seninde doğmadan önce bebeğine yabancılaşma oldu mu Zaman yaklaştıkça korkularım arttı benim bebeğini eline verdikleri duyguyu anlatamam demişsin ben düşündükçe o anı korku geliyo alışamassam fln bebeğime diye.. Yoksa ilk defa yaşayacağımdan mı yaşayınca öyle olmuyormu napsam doğum dan sonra dana kötü olursam ilacımı başlasam kafam Allak bullakHamileliğinde dr.u paxile izin vermeyen bir arkadaşımiz var.su an iciyor ve emziriyor .@ilknursaid nicki kendisine de sorabilirsin canım
Canım Nasıl oldun kadın doğuma gittin mi iyi dimi bebekler..sen ne yapmaya karar verdin ilaç işiniBiliyorum :) mesajı bulamadım senden devam ediyim dedim Can'ım kusura bakma panik ataklıyım :)
Ilk üç ay bebeğin organ oluşum zamanı.dr.lar vermez ilk üç ay ilaç şaşırdım[/QUOT canım tüp Bebek'le hamile kaldım bende 18 yıl sonra hep bu hastalık yüzünden erteledim Bebek olayını bu yüzden olsa gerek ve tedavi olduğum merkezdeki doktorumun eşi de psikiyatriydi baktılar duramıycam her ikiside izin verdi ama ben kullanmadım allaha şükür ama her an kullanabileceğimi bilmek rahatlıyordu beni.. Ne zaman transfer yapıldı o gün bi anda kestim ilacı ben .. Ama şimdi napıcamı bilemiyorum ama başka yerlerde de okudum emrirken paxil içenleri ama yinede içime sinmiyor sakal bıyık hesabı sen şuan kullanıyormusun ilaç ve şikayetlerim neler.. Doğumdan sonra lohusa depresyonu fln yaşanıyormuş ya zaten yatkınız bu hastalıklara korkuyorum sende bişey oldu mu bu gibi..
Ilk üç ay zehir zemberektim.o kadar istediğim.bebeğimi aldırmayı düşündüm.hiç alışveriş dahi yapmıyordum bebeğe,içimde ne bir heves vardı ne bişey.ama bunların geçici olduğunu,hormonlardan hastalığımın tetiklendiğini o yüzden hissedemediğimi telkin etmeye calıştım kendime.hem doğmadan gözüyle görmeden kucaklamadan erkekler de bu duyguyu hissedemiyor diye düşündüm.lohusalıktan korkuyordum ama sinir dışında depresyon gelmedi.bende okb de var canım.öfke kontrolsüzlüğü,yoğun asabiyet var.Allah bağışlasın bebeğini canım.. Seninde doğmadan önce bebeğine yabancılaşma oldu mu Zaman yaklaştıkça korkularım arttı benim bebeğini eline verdikleri duyguyu anlatamam demişsin ben düşündükçe o anı korku geliyo alışamassam fln bebeğime diye.. Yoksa ilk defa yaşayacağımdan mı yaşayınca öyle olmuyormu napsam doğum dan sonra dana kötü olursam ilacımı başlasam kafam Allak bullak
Ilacın etki edene kadar doğum vakti gelir zaten.dr.a danış canım.Allah bağışlasın bebeğini canım.. Seninde doğmadan önce bebeğine yabancılaşma oldu mu Zaman yaklaştıkça korkularım arttı benim bebeğini eline verdikleri duyguyu anlatamam demişsin ben düşündükçe o anı korku geliyo alışamassam fln bebeğime diye.. Yoksa ilk defa yaşayacağımdan mı yaşayınca öyle olmuyormu napsam doğum dan sonra dana kötü olursam ilacımı başlasam kafam Allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?