Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım benim hamileliğimin başlarında depresyonum nüksetti.çok zor gunler gecirdim.lustral verdi dr.um.dörduncü aydan sonra yavaş yavaş iyilestim.hamilelik hormonlarından canım hepsi.hicbir rahatsızlığı olmayan kişilerde bile olurken bizde çok normal.geçiyor geçmeyecek sandığın aylar,sıkıntılar bitiyor.bebeğim kucağımda şu an 48 günlük.tek derdim gazı ,uykusu,çişi,kakası.:)

Dr.un mu verdi canım bu ilacı?

Ilk üç ay bebeğin organ oluşum zamanı.dr.lar vermez ilk üç ay ilaç şaşırdım

Yıllarca bebek hayali kurdum 39 yaşındayım sadece bebek için sevmediğim biriyle evlendim ki buna rağmen hamileliğime hiç sevinemedim.tebrik edenlere rol yaptım.elimizde değilki hastalık işte.çok sükur cok seviyorum simdi bebegimi.kucağıma ilk verdikleri anı anlatamam bile

Hamileliğinde dr.u paxile izin vermeyen bir arkadaşımiz var.su an iciyor ve emziriyor .@ilknursaid nicki kendisine de sorabilirsin canım

Allah ayırmasın Can'ım maşallah...

Hamileliğinde dr.u paxile izin vermeyen bir arkadaşımiz var.su an iciyor ve emziriyor .@ilknursaid nicki kendisine de sorabilirsin canım
Allah bağışlasın bebeğini canım.. Seninde doğmadan önce bebeğine yabancılaşma oldu mu Zaman yaklaştıkça korkularım arttı benim bebeğini eline verdikleri duyguyu anlatamam demişsin ben düşündükçe o anı korku geliyo alışamassam fln bebeğime diye.. Yoksa ilk defa yaşayacağımdan mı yaşayınca öyle olmuyormu napsam doğum dan sonra dana kötü olursam ilacımı başlasam kafam Allak bullak

Ilk üç ay zehir zemberektim.o kadar istediğim.bebeğimi aldırmayı düşündüm.hiç alışveriş dahi yapmıyordum bebeğe,içimde ne bir heves vardı ne bişey.ama bunların geçici olduğunu,hormonlardan hastalığımın tetiklendiğini o yüzden hissedemediğimi telkin etmeye calıştım kendime.hem doğmadan gözüyle görmeden kucaklamadan erkekler de bu duyguyu hissedemiyor diye düşündüm.lohusalıktan korkuyordum ama sinir dışında depresyon gelmedi.bende okb de var canım.öfke kontrolsüzlüğü,yoğun asabiyet var.

Gebeliğin 12.haftasından itibaren başlarda 50 sonradan 75 mg.lustral kullandım.doğuma bir hafta kala 25 mg.a düşürdü dr.um.
Bir de 0.5 mg.risperdal kullanıyordum onu kestik.o antipsikotik bir hap.
Emzirdiğim için icim rahat değil,göz gördü kokladım,bağrıma bastım ya iki günde bir 25 mg.iciyorum şimdi lustrali.
panikli

Ilacın etki edene kadar doğum vakti gelir zaten.dr.a danış canım.

Allah yardımcımız olsun ya çok zor bi durum.. Lustral bana iyi gelmiyor.. Üç düşüğüm var öncesinde o Zaman lustral vermişlerdi etki etmedi .. Benim ilacım 20lik paxil .. Ama benimde içime sinmediği için 10 luk içiyordum ama iyi ediyordu beni.. Bilmiyorum bulunduğum yerdeki dr lara hiç gidesim yok çünkü olmaz diyorlar biliyorum olmazsa tedavi olduğum dr U arayıp eşine sormasını istiycem.. Burdaki kadın doğum dr umda 16 haftadan sonra kullan demişti.. Bu ilaç olayı dr lara görede değişiyor anlamıyorum .. Direne bildiğin kadar diren diyorlar yani .. En güzeli kullanmamak ama elinde olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…