Paxera ve paxil aynı banada izin verdi dr lar üç ayda dahil olmak üzere içebilirsin dediler.. Ama ben çok şükür idare ediyordum bu Zamana kadar kullanmadım.. Şimdilerde nefes daralması mahvediyor ama emzirme olayı düşündürüyor beni onun için başlayamıyorumMerhaba arkadaşlar, Paxera 30 mg kullanıyorum. Gebelikte c kategorisi. Hamileliğinde Paxera kullanan var mı? Varsa da ilk 3 ayında dahil mi? Kafama takmaktan bir türlü rahatlayamıyorumtüm mesajları da en başından beri okumak imkansız
Tüp bebek mi oldu canım.. Benimde tüp bebek ben tedavi aşamalarında transfer gününe kadar ilacıma devam ettim sonrası dr lar izin verdi ama ben bir anda kestim çok şükür ilk Zaman'lar zor geçti ama şimdilerde idare eder durumdayım .. Düşünce bozukluğum var bebeğime alışabilirmiyim yabancı görürmüyüm istmzmiyim diye ama onu görünce belki böyle hissetmem inşaallah doğumdan korkuyorum birde ... Anesteziden ayılamassam diye .. Sende duramazsan ilerleyen Zaman'larda başlarsın canım..Allah sabrını verir inşallah hepimizeSelam bende 15 yıldır panik atakla çarpışıyorum şu an ikiz gebeliğim var 8 haftalık ama ben kafayı yemek üzereyim ne yapıcam bilmiyorum kalbim ağzımdan çıkacak nabız 122 lerde devamlı şimdiden ilaç kullanmak istemiyorum ama Nasıl geçicek bilmiyorum...
Benimde ilacım paxil di dr izin verdi yarım paxilbende paxera ve mirtaron kullanıyorum bunlar gebelikte kullanılabilir antidepresanlar mı?
Evet tüp bebek ben ilacı 5 ay önce bırakmıştım ama şimdi yine dellendim yüzüme bakandan medet umuyorum yardım edin bana diyorum o kadar aciz durumdayım ki anlatamam bende şimdi doğumu kafaya takıyorum hadi ayılamazsam nolacak çocukları yerleştiriyorum eşim napar diye düşünüyorum bi daha evlenirse çocuklarım ne yapar ne eder doğuma kadar kafayı yemem inşallah...Tüp bebek mi oldu canım.. Benimde tüp bebek ben tedavi aşamalarında transfer gününe kadar ilacıma devam ettim sonrası dr lar izin verdi ama ben bir anda kestim çok şükür ilk Zaman'lar zor geçti ama şimdilerde idare eder durumdayım .. Düşünce bozukluğum var bebeğime alışabilirmiyim yabancı görürmüyüm istmzmiyim diye ama onu görünce belki böyle hissetmem inşaallah doğumdan korkuyorum birde ... Anesteziden ayılamassam diye .. Sende duramazsan ilerleyen Zaman'larda başlarsın canım..Allah sabrını verir inşallah hepimize
Senin gebeliğin ne kadar oldu canım bende hala alışamadım çok seviyorum bebeklerimi ama içimde garip duygular var Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah bebeğim oldu şükür ama sevincini yaşayamadım sadece hamile olduğumu duyanların sevinci karşısında biraz heyecanlanıyorumTüp bebek mi oldu canım.. Benimde tüp bebek ben tedavi aşamalarında transfer gününe kadar ilacıma devam ettim sonrası dr lar izin verdi ama ben bir anda kestim çok şükür ilk Zaman'lar zor geçti ama şimdilerde idare eder durumdayım .. Düşünce bozukluğum var bebeğime alışabilirmiyim yabancı görürmüyüm istmzmiyim diye ama onu görünce belki böyle hissetmem inşaallah doğumdan korkuyorum birde ... Anesteziden ayılamassam diye .. Sende duramazsan ilerleyen Zaman'larda başlarsın canım..Allah sabrını verir inşallah hepimize
Tedavi olduğum merkez ilk üç ayda dahil ilacını kullanabilirsin dedi.. Şimdi ki kadın doğum doktorum 16.haftadan sonra başla dedi.. Ama çok şükür çok ihtiyaç duymadım.. Ama doğum yaklaştıkça o kötü düşünceler sardı beni nefes daralması bazen gelen sıkıntı oluyor işte .. Ben 30. Haftadayım çok şükür canım.. Kasımda Allah nasip ederse .. Sende duramıyorsan ilaç kullanabilirsin canım.. Çünkü senin psikolojin bebekleride etkiliyor durumuna göre sen karar ver hangi ilacı kullanıyordunSenin gebeliğin ne kadar oldu canım bende hala alışamadım çok seviyorum bebeklerimi ama içimde garip duygular var Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah bebeğim oldu şükür ama sevincini yaşayamadım sadece hamile olduğumu duyanların sevinci karşısında biraz heyecanlanıyorum
Ben şimdiden soluk soluğa kalıyorum inanki daha doktorumla konuşmadım yani ben ilaç kullanmayım idare ediyim düşüncesindeyim aslında ama nefes alamıyorum söylemem lazım sanırım benim kullanmadığım ilaç kalmadıki 15 yılda ne kadar ilaç varsa kullandım ne yazıkki...Tedavi olduğum merkez ilk üç ayda dahil ilacını kullanabilirsin dedi.. Şimdi ki kadın doğum doktorum 16.haftadan sonra başla dedi.. Ama çok şükür çok ihtiyaç duymadım.. Ama doğum yaklaştıkça o kötü düşünceler sardı beni nefes daralması bazen gelen sıkıntı oluyor işte .. Ben 30. Haftadayım çok şükür canım.. Kasımda Allah nasip ederse .. Sende duramıyorsan ilaç kullanabilirsin canım.. Çünkü senin psikolojin bebekleride etkiliyor durumuna göre sen karar ver hangi ilacı kullanıyordun
Maşallah bu arada Allah tamamına erdirsin benim yol uzun daha çıldırmam inşallah...Tedavi olduğum merkez ilk üç ayda dahil ilacını kullanabilirsin dedi.. Şimdi ki kadın doğum doktorum 16.haftadan sonra başla dedi.. Ama çok şükür çok ihtiyaç duymadım.. Ama doğum yaklaştıkça o kötü düşünceler sardı beni nefes daralması bazen gelen sıkıntı oluyor işte .. Ben 30. Haftadayım çok şükür canım.. Kasımda Allah nasip ederse .. Sende duramıyorsan ilaç kullanabilirsin canım.. Çünkü senin psikolojin bebekleride etkiliyor durumuna göre sen karar ver hangi ilacı kullanıyordun
Amin canım inşaallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize..pek aktif bi yer değil sanırım burası hiç cevap alamıyorum yazdıklarıma.. Kızlar paxille emziren varmı acaba ona göre bende başlamak istiyorum ilacıma paxil 10 luk napıcamı bilmiyorum yardımcı olun lütfenMaşallah bu arada Allah tamamına erdirsin benim yol uzun daha çıldırmam inşallah...
Benimde dün gece kahverengi lekelenmem oldu tüm delirdim zaten neysem neyim burdakiler sanırım watsapp grup kurmuşlar o yüzden ıssız kalmış burası...Korku giriyor içime herşeyi olumsuz düşünmeye başladım sıkıntı giriyor bazen
Canım devam ediyor mu kanaman.. İnşallah bişey olmaz dr a gittin mi kahverengi değilde açık renk olursa kork derler Allah'a emanet inşallah 12 haftayı bi atlatsan hayırlısıyla bişey olmaz artık Allah'ın izniyleBenimde dün gece kahverengi lekelenmem oldu tüm delirdim zaten neysem neyim burdakiler sanırım watsapp grup kurmuşlar o yüzden ıssız kalmış burası...
Yok Can'ım kanama yok kahverengiydi bi daha olmadı 5-6 damla bişeydi ama sancım olduğu için korktum nettede okudum bi sürü bişey kafam karıştı zaten korkup panik yapmaya yer arıyorum dr gitmedim yarın gidiyim diyorum dur bakalım Nasıl olursa...Canım devam ediyor mu kanaman.. İnşallah bişey olmaz dr a gittin mi kahverengi değilde açık renk olursa kork derler Allah'a emanet inşallah 12 haftayı bi atlatsan hayırlısıyla bişey olmaz artık Allah'ın izniyle
Slm.buranin eskilerinden sayılirim.paxera ve muadili paxil kullanimina hamilelikte sicak bakilmiyor.buradan sadece 1 arkadaş paxera kullandi.geri kalanimiz selectra kullandik.ben hamileligimin 3.ayından itibaren selectra 50 mg kullandim.doğum sonrasi ise paxera 20 mg a geçtim.emzirirken paxil ve muadillerine izin var.bu arada bebegim gebelik zehirlenmesinden dolayi erken dogdu ama bir sorunumuz olmadi çok şukur.şuanda da dünya tatlisi 4 aylik bir prenses.Merhaba arkadaşlar, Paxera 30 mg kullanıyorum. Gebelikte c kategorisi. Hamileliğinde Paxera kullanan var mı? Varsa da ilk 3 ayında dahil mi? Kafama takmaktan bir türlü rahatlayamıyorumtüm mesajları da en başından beri okumak imkansız
Bende başlayım o zmn ilaca kendime boş yere eziyet etmeyim çok kötüyüm çünküSlm.buranin eskilerinden sayılirim.paxera ve muadili paxil kullanimina hamilelikte sicak bakilmiyor.buradan sadece 1 arkadaş paxera kullandi.geri kalanimiz selectra kullandik.ben hamileligimin 3.ayından itibaren selectra 50 mg kullandim.doğum sonrasi ise paxera 20 mg a geçtim.emzirirken paxil ve muadillerine izin var.bu arada bebegim gebelik zehirlenmesinden dolayi erken dogdu ama bir sorunumuz olmadi çok şukur.şuanda da dünya tatlisi 4 aylik bir prenses.
Efexor 150 mg.mııı?ben de hamilelik depresyonundayım. çalışıyordum ama işten ayrıldım bu sefer daha da kötü oldum şimdi evdeyim tek başıma kafayı yiyecek gibi oluyorum. herkes diyor ki en rahat zamanların çok gez dolaş hava al geçer vs ama anlatamıyorum öyle birşey değil çıkıp gezmek hiçbir işe yaramıyor insanları mutlu gördükçe daha kötü oluyorum. efexor 150 mg kullanıyorum ama ağlamalarım devam ediyor. bebeğimin bile tam hayalini kuramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?