Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ilknursaid arkadaşıma da paxil iyi geliyor ama dr.u hamileyken izin vermedi.şimdi içiyor paxil emzirirken

Ne kadar aciz durumda olduğumu bi kez daha anladım hergün her dakika ağlıyorum içsem ilaç bebeklere kıyamıyorum içmesem ben elden gidiyorum ne yapıcağımı şaşırdım anlayan kimse yok sizlerden başka günler öyle geçiyor ama ilerde çokmu sıkıntı olur aceba kafayı yiycem düşünmekten çok yıprandım tükendim

Canım Nasıl oldun kadın doğuma gittin mi iyi dimi bebekler..sen ne yapmaya karar verdin ilaç işini
Gittim canım iğne yaptılar ama sanırım enfeksiyon var yada taş oynadı yine acaip sancım var böbreklerde...henüz bi karar vermedim eşimle papaz olmaktan korkuyorum anlamıyo ne var bu kadar strese girecek diyo ilaç kullanmama izin vermiyo Allah büyük dur bakalım ne olursa...senin ilk bebeğinmi canım ha bebişlerde iyi şükür şimdilik:)

Cnm ben hamile değilim ama takip ediyorum burayı.panik atak var bende de 6 7 yıldır var son 2 yıldır baya zorluyo diye doktora gittim ilaç kullanıyorum.burdaki arkadaşların birçoğu ilaç kullandı ve bebeklerinde bi sıkıntı yok bence doktorunla konuş başlasan ilaca rahatlarsın.şöyle düşün Allah korusun bişey olcak olsa zaten olur nasipten öte köy yok.inş sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini

Bide saçma sapan rüyalar görüyorum bu pazar öleceksin diyolar çocuklarımı çok kaygı ediyorum onları bulamıyorum psikolojim bitik yaa :)

Aynen canım ben şu an 9 haftalığım o yüzden 12 haftayı dolduruyum diye bekliyorum ilk 3 ay kullanmak istemedim zaten kullanmayım desemde ataklar çoğalacak illaki kullancam yani şimdi laf olsun diye yazıyorum buraya

Bende hep ağlama modundayım canım..içimden geliyor sanki kötü bişey olmuş gibi Allah korusun.. Eşimden gizli gizli ağlıyorum.. Eşim Sağolsun beni anlıyor ama ne güZel sonuna geldin herşey güzel gidiyordu biraz daha dayanabilirsin diyor..Allah nasip ederse ilk bebeğimiz olucak canım

Az kalmış cnm biraz daha sabret bu arada bol bol dua et Kuran oku Esma'lar var onları oku rahatlatıyor ayrıca bişeylerle oyalanmaya çalış iyi gelir inş

Birde çevremde doğumdan sonra bebeğinde problem çıkıp küvezde kalan var.. Bunları düşünüyorum .. Allahım sağ selamet alalım inşallah bebeklerimizi elimize..

Bol bol konuş eşinle canım terapi gibi ben çok rahatlıyorum çok yalnız hissediyorum kendimi hemen sinirleriyorum çocuklara kötü davranıyorum sonra özür dileyip ağlıyorum durumum vahim :)

Az kalmış cnm biraz daha sabret bu arada bol bol dua et Kuran oku Esma'lar var onları oku rahatlatıyor ayrıca bişeylerle oyalanmaya çalış iyi gelir inş
Okuyorum inanki her dakika boş durmamaya çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah senin varmı bebeğin...

Bu üçüncü olacak inşallah kapanışı yapalım dedik ama zorlanıyorum yaştanda olabilir...
Maşallah Allah bağışlasın.. Hepsi tüp bebek mi oldu sonuncusu ikiz olucak dört çocuk maşallah ya bu hastalıkta iki tane varken üçüncüyü tüple düşünmüşsün tebrik ederim seni .. Ben 18 senede düşünebildim kendime gelip çok şükür:))

Yok bu tüp oldu diğerleri normal canım olmadı bizde tüp yaptırdık Allah cümlesinin yavrusunu bağışlasın inşallah ilk çocuğumdan sonra hastalandım zaten çok ağır 6 ay yataktan çıkmadım iyileştim dönem dönem kötü oldum ama bunda çok fenayım Allah kolay geçitten geçirsin rabbim inşallah... Sen neden Bebek için o kadar yıl düşündün :)

Sende iyi cesaret etmişsin vallahi çocuğun varken birde bu hastalıkla uğraşırken.. Bilmiyorum çocuğum olsaydı ben düşünmezdim meşakkatli ve yorucu olan bu tüp tedavisini.. Ben anca kendimi psikolojik olarak rahatlattım 18 yılda ve kimse bana ilaç kullanabilirsin demedi hamileyken cesaret edemedim Zaman'ı bu zamanmış demek ki yaş kaç bu arada .. Ben 37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…