canım hamilelikte baslamasi çok normal hormonların da etkisi var doktor ilaç kullan diyorsa kullan bence panik atak ilerleyince çok kötü oluyor benim hamileliğimi mahvetti ve 30 haftalık doğum yaptım bi de ben hamile oldugumu bilmeden ilk ay cipralex icmistim5 yıl önce 2 ayda yendiğim panik atak hamileliğimin 10. haftasında kusma ile tekrar başladı psikiyatri doktorum gyrex adlı uyku ilacı verdi şu an onunla uyutuluyorum bu ilaç zararlımıdır C gurubu olduğunu söyledi gerekirse cipralex başlayacağız dedi çok korkuyorum inanamıyorum kendime 2 ay ilaç ile yendiğim hastalık böyle zamanda karşıma cıktı
5 yıl önce 2 ayda yendiğim panik atak hamileliğimin 10. haftasında kusma ile tekrar başladı psikiyatri doktorum gyrex adlı uyku ilacı verdi şu an onunla uyutuluyorum bu ilaç zararlımıdır C gurubu olduğunu söyledi gerekirse cipralex başlayacağız dedi çok korkuyorum inanamıyorum kendime 2 ay ilaç ile yendiğim hastalık böyle zamanda karşıma cıktı
İlk ay cipralex içtiniz bebeğiniz sağlıklı micanım hamilelikte baslamasi çok normal hormonların da etkisi var doktor ilaç kullan diyorsa kullan bence panik atak ilerleyince çok kötü oluyor benim hamileliğimi mahvetti ve 30 haftalık doğum yaptım bi de ben hamile oldugumu bilmeden ilk ay cipralex icmistim
evet canım tabi hamile oldugumu öğrenir öğrenmez bıraktım zaten bebek duserdi demisti doktor eğer sağlıksız olsaydı.yalniz benim gittiğim doktorlar hep selectrayi önerdiler bana da cipralex çok iyi geliyordu onu iceceksen en son çare çeyrek iç demisti cipralex içinİlk ay cipralex içtiniz bebeğiniz sağlıklı mi
Ben cipralex kullanmıştım daha önce iyi gelmemişti paxera kullandım hepevet canım tabi hamile oldugumu öğrenir öğrenmez bıraktım zaten bebek duserdi demisti doktor eğer sağlıksız olsaydı.yalniz benim gittiğim doktorlar hep selectrayi önerdiler bana da cipralex çok iyi geliyordu onu iceceksen en son çare çeyrek iç demisti cipralex için
bana da selectra çok iyi gelmedi cipralex çok iyi gelmişti herkese farklı ilaç etki ediyor heralde.siz kullanıyor musunuz su an panik atak mi varBen cipralex kullanmıştım daha önce iyi gelmemişti paxera kullandım hep
Var ama şuan ilaçsız durmaya gayret ediyorum dayanabildiğim yere kadarbana da selectra çok iyi gelmedi cipralex çok iyi gelmişti herkese farklı ilaç etki ediyor heralde.siz kullanıyor musunuz su an panik atak mi var
passiflora icmistin ben de baslarda o bitkisel diye biliyorum idare etmişti bi süreVar ama şuan ilaçsız durmaya gayret ediyorum dayanabildiğim yere kadar
İyi geldimi fark ettimi gerçektenCanımm ben kullanıyorum cıpralex 10 mg hamileliğimin 14.haftasında başladım kullanmaya anksiyette için 19.haftadayım şimdi korkma sakın Rabbim bebişlerimizi korusun
Şimdi içmiyormusun canımVar ama şuan ilaçsız durmaya gayret ediyorum dayanabildiğim yere kadar
Hayır şuan içmiyorum ama cüzdanımda her zaman panik anında kullanabilecegim bir ilacım var dayanabildigim kadar dayanicam bakalım ama zor kaygılarım da artıyorŞimdi içmiyormusun canım
passiflora icmistin ben de baslarda o bitkisel diye biliyorum idare etmişti bi süre[/QUOTE
Şurup mu o arkadaşlar vardı kullanan bir şurup
Şurup mu o arkadaşlar vardı kullanan şurup ama adı aklıma gelmedi o da çok kullanılıyor eczaneden almayi düşünüyorumŞimdi içmiyormusun canım
Gün içinde icildigine göre sersemlik yapmıyor galiba etki etti mi biraz paniğeevet canım şurup kadın doğumcum onu günde 4 sefer icebilirsin demisti
İyi geldimi fark ettimi gerçekten
uyku yapıyor biraz sersemletiyor tabi sakinleştiriyor ama antidepresanlar kadar değil ama çok ilerlediyse fayda etmiyorGün içinde icildigine göre sersemlik yapmıyor galiba etki etti mi biraz paniğe
Hangi ilaç cnm ben içiyorum sende daha çok ne oluyor ben bınalıyorım daralıyorım mesela herşey olumsuzHayır şuan içmiyorum ama cüzdanımda her zaman panik anında kullanabilecegim bir ilacım var dayanabildigim kadar dayanicam bakalım ama zor kaygılarım da artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?