Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merabalar cocuklardan pek gire firsati bulamiyorum bende ayni seyleri yasadim hamileligim cok kotu gecti ilac kullanmadim halada kullanmiyorum tabi cok iyi sayilmam ama hamilelikte cok daha yogun yasaniyo anksiyete panik atak doguruncada ilk 2 hafta zor geciyo ama sonrasinda hafifliyo ilac konusunda ben cok ikilemde kaldim kadin dogumcum bile kullanabilirsin dedi etrafimdaki herkes oyle ama ben mucadele etmek istedim bi umut kurtulurum diye hamileligime nazaran cok cok daha iyiyim. Hormonlar hamikelik stresi ustune anksiyete panik atak gerceten zor ama umutsuzluk yok bunlarda gecici allhin izniyle sadece biraz sabir .. bebeklerle ilgili sikinti yasamayin lutfen sevecekmiyim alisacakmiyim dogumdanda korkmayin o anda oyle bi cesaret geliyoki insana kendiniz bile inanamayacaksiniz biz hepimiz cok korkuyoduk ne olacak ne bi tecek diye ama korkulan hic bisey olmadi hatta suan arkadaslar bebeklerine asik :) onceki arkadaslarla whatsap grubumuz var ve hala gorusuyoruz cogu kullanyo ve cok sukur hic bir problem yok belkide ben kendime eziyet ettim bilemiyorum . Gercekten sabredemeyec durumdaysaniz ilacinizi alin bunu keyfi yapmiyosunuz bizi bizden baskasi anlamaz once saglikli anne lazim ki saglikli bebek yetistirebilsin.. ve 3 5 doktor disinda pskiyatrist ler kullanilabilinir diyo hatta kadin dogumcum bike kullan hic bisey olmaz demisti .. yani allhin izniyle bu surec gecici sadece sabir ve dua allha emanet olun

Kızlar benim de çok şükür hamiliğim korktuğum gibi geçmedi ama son Zaman'lar ilaç başlasam mı derken bebeğim 36 haftalık erken doğum oldu sıkıntı günleri atlattık küvezde kaldı bir hafta ama çok şükür evimizdeyiz artık ama ben iyi değilim denge kaydı baş dönmesi konuşma isteksizliği her şey var hastanede bile yattığımız Zaman'lar çok zor durdum sıkıntıdan .. Uyumadım günlerce doktor Zanax verdi gündüz bebeğimi emziremedim gece emzirdim dengem iyice gitti ilk başta Dr vermedi benim ama duramıyorum yoksa ben gidicem dün eşime sordurttum tekrar napalım diye ben istermiyim kullanmak ama ben elden gidiyorum bebeğimle ilgileniyorum ama hiç elimi kolumu kaldıracak halim yok Dr madem paxil 5 lik başlasın demiş bana iyi gelen paxil biliyordu zaten dozu az ama inşallah iyi gelir ya bugün ikinci günüm çocuk Dr çocuğu gözleyin iştahsızlık uykusuzluk olursa gündüz mama gece anne sütü demiş çok şükür şimdilik bişeyi yok Allah kimseye vermesin bu hastalığı insan hiç bişeye sevinemiyor bayan sorunlu arkdaşım çok üzüldüm bebeğine diğer bebeğin sağlıkla doğar inşallah ilaca başladın mı

Canım benim yA bende seni çok merak etmiştim gözün aydın kurtulmuşsun ama sıkıntıların olmuş Allah'ım sıkıntından kurtarsın inşallah bende başladım ilaca dayanamadım artık prozac 20 mg verdi bide pasiflora ama pasiflorayı içmiyorum zaten içim içimi yiyo bebeğin birini kaybettim çok zor günler geçirdim Allah herkesi sıkıntısından kurtarsın inşallah canım benim öp kokla bebeğini yanında yardım edecek birileri varmı çok öpüyorum bebeğinide senide darısı bizlere inşallah....

Canım benim biraz rahatlatmıştır ilaç seni.. Bu da allahtan gelen ama napalım artık bebeklerimiz Allah'a emanet yoksa kendimize hayrımız yok ki bebeklerimize faydamız olsun inşallah sende sağ selamet alırdım yavrunu eline .. Annem var yanımda bebeğimi doyurup anneme veriyorum başımda kalıyor biraz uyuyup kendime geliyorum Sağolsun çok yardımı oluyor

Tabi canım önce biz iyi olalım bebeklerimizde iyi olsun inşallah ilaca başladım bi hafta oldu ataklarım dahada arttı henüz iyi olamadım ama olurum inşallah..

Kızlar emzirirken paxil kullanan var mı..dozu ne kadardı..5lik kullan dedi Dr bugün dördüncü günüm ama fayda etmedi.. Onluğa çıkayım diyorum o beni iyi ediyordu ama bu kadar kötü değildim o Zaman'lar resmen depresyona girdim yarın onluk atıp bebeği gözlemliycem bakalım böyle olmayacak

Tabi canım önce biz iyi olalım bebeklerimizde iyi olsun inşallah ilaca başladım bi hafta oldu ataklarım dahada arttı henüz iyi olamadım ama olurum inşallah..
Sen ne zaman oldu ilaca başlayalı CNm dozu iyi senin inşallah on beş yirmi güne fayda görürsün sabır et inşallah.. Ama benim dozu çerez gibi inşallah kullanan arkadaşlar yazarda fikir verir çok zor durumdayım

13 gün oldu ama ben daha beter oldum çıldırcam sabahtan beri nefes alamıyorum ölcem

13 gün oldu ama ben daha beter oldum çıldırcam sabahtan beri nefes alamıyorum ölcem
Canım benim ya Allah şifanı versin inşallah seni iyi eden ilacın neydi onu vermedi mi Dr kaç haftalık hamileydin CNm ben hamileyken çok şükür iyiydim ama sonradan çıktı işte bende bugün yarım 10 luk içtim paxili inşallah bişey olmaz kimsede yazmıyor buraya

Merhaba günaydın .banada yaşadığınız süreci paylaşırmısınız ? İlaç kullanıomuydunuz gebelikten önce ne zaman başladınız kaçıncı haftadasınız ? Neler yaşıyorsunuz

Merhaba günaydın .banada yaşadığınız süreci paylaşırmısınız ? İlaç kullanıomuydunuz gebelikten önce ne zaman başladınız kaçıncı haftadasınız ? Neler yaşıyorsunuz
Merhaba canım ilaç kullanıyordum hamile kalmadan nerdeyse bi yıl önce bırakmıştım ama yaşadıklarım beni mahvetti tüp bebek oldu ikizdi birini kaybettim düşük yaptım dayanamıyorum düşükten sonra titreme nöbetleri geldi ağlama krizleri direndim ama baktım daha çok zarar vericem bebeğe o yüzden ilaca başladım ama şu an yeni olduğu için sanırım dahada kötü oldum inşallah düzelicem umudum var yani... şu an 17 haftalık oldum çok şükür ama nasıl geçti zaman neler götürdü benden anlatamam bu halime binlerce şükür... sen hamilemisin ?

17 oldum canım ilk içtiğim zaman böyle oluyorum ataklar daha çoğalıyor geçicek inşallah bebeğe zaar verirsem diye çok korkuyorum...Bebişin nasıl canım yaa nasıl güzel kokar ki şimdi o sen kalkabildinmi nasılsın

Çok iyi anlıyorum sizi Allah yardım ediyor inanıyorum buna gerçekten inşallah daha iyi olucaksın canım.vücudun böyle tepki vermiş.herşeyn hayırlısı inan gün gelick eminim rabbim böyle istedi bin şükür diceksin.hamileyim cnaım bende 5-6 yıldır ilaç kullanıyordum panik atak için.dedim hamile kalamaıcam ben nasıl kalıcam ilaç kullanırken derken hamile kaldım paxil kullanıodum ve direk kestm doktorumla.inanırmısın bir gram kötü olmadım ama 5.aydan sonra ne olduysa başladı çarpıntılar baş dönmesi sersemlik isteksizlik ben neden hamileyim ölüm korkusu falan ... her günüm ayrı geçiyor dua etmeye çalışıyorım .. gidip gitmemek arasında kalıyorum hep pskiyatriste bi yanım diyı bak doğunca geçicek bi yanım dio dayanamıcaksın git ilaç al .. öyle günlerimi tetikte geçirmye çalışıyorum işte kafama takıyorum herşeyi..28 haftayı bitirdim bende.şurda ne kaldı sabret diyorum ama yaşamayan bilmiyor işte..üzülme bebeğe zarar vermiyorsun onu oraya koyan rabbim sana dermanınıda verir.bu hastalık insana şükretmeyi öğretiyor sanırım.tahmin ediyorum sende zevk alamıyorsun bebeğini düşünemiomuşsun gibi gelio .ama sabır çok insanla knştum ilaç kullanan gayet sağlıklı bebekleri.. hepsi gelir geçer allahın izniyle

zaten sığınacak kimimiz var Allah'tan başka ama korkuyorum işte bende gayet iyiydim bi aydır çok kötüyüm nefes alamıyorum her an ölcem sanki saçma sapan düşünceler bebeği hem çok istiyorum hemde diyorum ki yapmasamıydık bu bebek beni öldürcekmi ne daha neler neler yazsam millet bana güler bunları nerden uyduruyorsun diye eminim...

Anlıyorum canım hepsini inş ilaç etki edicek bak ben kullanmıyorım savaşıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…