U
umudum56
Şuan nasılsın canım? Doğum anında inan ne fiziksel ne psikolojik hiçbir şikayetin aklına gelmeyecek. Bizim gibileri buna inandırmak çok zor biliyorum ama Allah o gücü her zaman veriyor şükürler olsun. Hizmet bekleyenler çok diyince kasteddiğin kv kp vs mi. Ben tam bilmiyorum durumunu o yüzden ne söyleyim bilemedim. Doğuma gidişin yakındır diye düşünüyorum sancılar gelip gitmeye başlamış, geriye düzenli hale gelmesi kalmış. Allah bir avazda kolayca kurtulmak nasip etsin inşallah. Bundan somrasında da yar ve yardımcın olsun inşallah.
Omas
yazdıklarını okudukça güçlüyüm yaparım diyorum ama atak geçirirken herşey püff diye uçup gidiyor. Bu kalp takıntısını yenmedikçe hafiflemicek sanırım. Zaten akşamları özellikle şişkinlik yüzünden nefesim daralıyor. Gündüzleri kaygılıysam zaten daralıyor. Mutfağa giderken bile yoruluyorum demişsin ya aynı öyle oluyorum bazen. Herşeye sinir oluyorum, oturup herşeye ağlayasım geliyor ve hatta ağlıyorum. Daha neler neler ya, yaz yaz bitmez. Sen bebeğine kavuştun ne güzel, Allah sağlıkla bizlere de nasip etsin inşallah. Hamileyken mi zor doğumdan sonrası mı?