Panik ataklı hamişler buraya

evet benim 20 gün önce kavun içi akıntı geldi önce sonra kahverengi kanamam oldu çok az düşük tehtidi 2 hafta yattım progestan kullandım dün doktora gittim tehlike yok dedi ama sarı renk akıntım var aynı olucak die korkuorm da nasıl oluo akıntı rengi tam olarak

gecmıs olsun....benımde ılk gebelıgım 1.ayımda az bıraz kan geldı dr. sureklı dınlenmemı soyledı akıntım vardı .... fakat krem rengınde oda üşütmekten falan oluyor ...koyu renk kokulu oluyorsa mantar yada herhangı bı enfeksıyon a baglı olabılır..sarı renk akıntıda dusuk olucak dıe korkma ....dr sordunmu dün o nededi...

canm kasıntı varsa buyuk ıhtımalle mantar...dr.bana bı tane krem vermıstı enfekdıyonlar ıcın gebelıkte onu yazabılırım sana...

kremi yazayım sana enazından tedırgınlıgın gıder dusuk olucak dıye korkma...(ketoral deri kremi)dıs yuzeyıne sur..

canım ben cıkıyorum sureklı buralardayım sormak ıstedıgın bısey olursa yaz gorunce cvplarım ok.....

bu karabasan olayı bana oluo galiba.uykuda uyanmak istiyorum uyanamıyorum.zar zor bağırıyorum eşim uyandırıo :1rolleyes: uyku felci diolar fiyolojik bi olay herhalde.

slvmsstr- saniyelikmiş bu karabasan oyle dıyolar herzaman gelmezmıs baskalarının kılıklarında gelırlermıs fakat esın yanında oldugunda gelmezmıs....oyle dıyolar

yok ben birini falan görmedim çok şükür sadece uyanmak istiyorum uyanamıyorum çok sıkıldığımda oluo.hemen eşime yanaştım zaten korkudan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…