Panik ataklı hamişler buraya

evet canım fazla bılgısayarın basında bende kalamıyorum...ıyıyım canım bende bugun bebek odası almaya cıktık arkadasım odası mavıs mavıs cok guzelll...benım oglumun henuz hareketlerını hıssetmıyorum...senın oglusun nasıl ...

Benimki uzakdoğu sporlarına merak saldı diyorum. Çok sağlam tekmeler savurmaya başladı teyzesi kaydirigubbakcemile3
Darısı başına çok güzel bir duygu :CüvCüv:

Slm
hoŞbulduk
7 aylıkken doĞurmuŞ arkadaŞ ben 6 ayımı yenİ bİtİrdİm

7.ayda doğduysa bebek yaşıyordur tabii. Sen yolu yarılamışsın korkma hiç. Ben de 2O li haftalarıma gelsem keşke. Korkuyorum bişy olursa diye delikafadulden

strawberry29 ah canımcım ınsallah ya bı hıssetsem valla ılk hangı haftasında hıssettın 16 haftama gırdım bende...

Canım 16.hafta erken ancak belki hafta sonuna doğru pıt pıt diye bişey hissedebilirsin böyle gıdıklanabilirsin:))

18.haftadan sonra tekme hissedebilirsin hatta ben erken hissetmişim çünkü 20.haftadan sonra hissediliyor merak etme:))

anlıyorum canım...cok sabırsızlanıyorum allah hayırlısını versınde....:)))saol arkadasım...

hiç panik atak yapmayın kızlar 8+6 günlük hamileyim yüksekova da görev yapıyoruz geçen hafta silahlar bombalar patladı çok zor geçti hiç bişeyi takıntı yapmayın sağlık ve huzur olsun yeter bana da sabır dileyin olur mu

allah'ım sana sabır versın evet dün haberlerde ızledım allah yardımcınız olsun valla zor....folıc plus kullandım 1ılk 3 ay sabah aksam canım...

ben hamile kalmadan önce başlamıştım folbiol kullanmaya doktor onu bitir folik plus kullan dedi daha yeni bitti yalnız güde bir kez alıyodum 5 mg yeterli dimi

canım benım dr.bana 0.4 mg vermişti onu kullandım folbiol kullanmadım fakat onuda genelde butun dr. onerıyor..sanırım ıkısıne esdeger...folık asit dogumsal sakatlıkları onlemek ıcın...

strawberry29 canım merhaba dün görümcemler burdaydı beni bir hayli korkuttular....bebek dogduktan sonra yanından ayrılma yok ıgne tası karabasan gelır falan...benım panık bozuklugumun oldugunu bıldıgı halde boyle dedı bana ya...annemede sordum evet onceden boyle seyler vardı gunumuzde boyle seyler olmuyor rahat ol dedı fakat dusunmeden yapamıyorum ustumde cengellı ıgne tasıyorum ıgneye gelmezmıs:)))mafoldumben

Bir gün hamiş kalırsam bende bu topike gelirim :)güzell paylaşımlarrrrr diliyorum sizlerea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…