- 24 Aralık 2014
- 5.276
- 7.061
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Görürüm de panik yaparım diye korkuyorumIşığın metaline odaklı kabilecekseniz bakın bence.
Heh işte bebeği görene kadar rahat olurum meraklı olurum da o dikme aşaması falan korkutuyor beni en iyisi isteyeyim eğer isteğe bağlı veriliyorsa o sedasyonYa canım dr a söyle hafif Sedasyon versinler
Ben söyledim verdiler , kafam biraz Leyla gibiydi , bebeğimi çıkarttıktan sonra dr a dedim uyutun beni diye , sedasyon dozunu arttırdılar ama ben dalmadım ama rahat geçirdim , sesleri vs duydum ama his yoktu
Ben ki panik atak hastasıyım. Dr unla konuş
rüyalarıma giriyor artık neşter vuruyorlar hissediyorum falan ayyBence çok keyifliydi yaöncesinde çokk gergindim ama ameliyat esnasında zaten doktor sordu hissediyo musun filan gayet rahatlatıcıydı
Yaaa boşversene bebeğine odaklan Allahım gene çocuk yapasım geldi bakrüyalarıma giriyor artık neşter vuruyorlar hissediyorum falan ayy
İsmi Hüma olacak eşimle istediğimiz isimAdı ne olacak bu arada? Öyle bir konunuz vardı sanki..
İyi bari içim rahatladı kızlar millet de var ya az değil bayılıyor korkutmaya
Evet görünüyor. Ben izlemiştim benimkini ara ara. Bence sadece bebişinize kavuşacağınızı düşünün. Müthiş bir an ve duygu. Bana göstermedi doktorlar spinal olmama rağmen. Araştırma hastanesinde olmuştu doğumum. Size gösterirler inşallah..Cuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?