Panik,çok panik annecim 😓

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.276
7.061
398
Cuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?

Reactions: Z P
Ya canım dr a söyle hafif Sedasyon versinler
Ben söyledim verdiler , kafam biraz Leyla gibiydi , bebeğimi çıkarttıktan sonra dr a dedim uyutun beni diye , sedasyon dozunu arttırdılar ama ben dalmadım ama rahat geçirdim , sesleri vs duydum ama his yoktu
Ben ki panik atak hastasıyım. Dr unla konuş

Heh işte bebeği görene kadar rahat olurum meraklı olurum da o dikme aşaması falan korkutuyor beni en iyisi isteyeyim eğer isteğe bağlı veriliyorsa o sedasyon

Korkma yav sakn ol .. hiç korkulacak birşy yok sohset eda ede oluyorsun. Hiçbirşey de görnmüyor ben o dediklerni görmedm mesela.. çok eğlencelydi. Ama benm tansyonum 17 olduğu icin bebeğimi gördükten sonra sakinleştrici istedm..

Ben dayandıysam herkes dayanır ben sadece tavana baktım.hiçbirşey görmedim.bende uyuşmazsam diye korktum ama uyuşuyorsun.bir ara biraz miden bulanıyor o kadar..

Hic korkmayin,hissetmiyorsunuz bile. Bebisi de hemen goreceginiz icin cok sanslisiniz. Hemen gorebilecek hemen ilgilenebileceksiniz onunla. Zaten doktorunuzla sohbet muhabbet derken nasil bittigini anlamiyorsunuz bile. Saglikli dogumlar dilerim.

Ayni korkularla bogustum hamileligimi ogrendigim andan beri. Benden daha cok korkuyor olamazsin. Ayni benim soyledigim seyleri soyluyorsun kesecekler nasil sakin kalayim diyordum. Ameliyat sirasinda en son memleketimin nesi meshur dalmis anlatirken bir baktim bebegi gosterdiler :) dikilirken de anestezi ekibinin haftasonu icin kahvalti planlarini dinliyordum. Bosa korkmusum bosa zehir etmisim gunlerimi.

En büyük hayalimdi belden uyuşturmalı sezaryen olmak.
Genel anestezi mecburiyeti vardı bende. Uyanması falan o kadar iğrençti de doğurduğum çocuğu gözüm görmedi bir iki saat.
Ben de duymuştum o şehir efsanesini.
Bakmıştım da hatta ama yattığımda karın bölgeme yansıyan bir şey yoktu, ışıklar ben uyuduktan sonra yer değiştirdi mi bilmiyorum. Görünmüyordu yani o an.

Doktor kilonuza gore size uyacak anesteziyi yapiyor, ola ki size az geldi zaten kontrol ederken soruyor ve bir supheniz varsa bile biraz daha fazla anestezi uyguluyor. O yuzden cok kafanizi takmayin buna, gerektiginde fazla anestezi verecekler, hatta gerektiginde direk genel de verecekler. Doktorunuza guvenin.

Oyle metallerden ameliyati izleyen mi varmis yahu, yani hic aklima gelmez benim de. Bir de anestezi uzmani sizin yaninizda olur zaten, sizi konusturu falan dikkatinizi dagitir. Hic boyle seyleri dusunmeyin bile.

Evet görünüyor. Ben izlemiştim benimkini ara ara. Bence sadece bebişinize kavuşacağınızı düşünün. Müthiş bir an ve duygu. Bana göstermedi doktorlar spinal olmama rağmen. Araştırma hastanesinde olmuştu doğumum. Size gösterirler inşallah.. Sağlıcakla kavuşun. Hayırlı doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…