- 27 Mayıs 2019
- 1.149
- 4.239
- 133
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Benim de Hümam var spinal anesteziyle doğurduğum, iyi ki geneli tercih etmemişim de onun boncuk gözlerini doğar doğmaz görmüşüm. Işıkmış metalmiş gözüm görmedi bile, sadece dedim oh ne temiz yer içim açıldıİsmi Hüma olacak eşimle istediğimiz isimO konu da açılmadı bir daha neyse ki
Ay bakmayın tabi de yani abartı abartı bi şehir efsanesi. Nasıl görülcek o ordan canım.Görürüm de panik yaparım diye korkuyorum
Canım anestezi dr u başında bekliyor senin zaten , olumsuz bir durum olsa hissedeceğin en en kötü şey bir kaç saniye olur sadece , hemen genel anestezi yaparlarİyi bari içim rahatladı kızlar millet de var ya az değil bayılıyor korkutmaya
Bu sorularınızın hepsinde yanıbaşınızda bi anestezi teknikeri olcak ve olumsuz bi anda uyutulacaksınız. Işığın metallerine bakmadım bebeğimin sesini duyduğum anda baktım oraya. Evet gördüm. Sonra bebeği yan tarafa alınca bebeğimi izledim. Bebeği almaları 10dk zaten tamamı yarım saat zaten. Korkulacak bişe yokCuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?
Mesela ben. Spinalle uyuşturma sağlanamadığı için hiç bana sormadan genel anesteziye çevirdiler. Bi uyandım herşey bitmiş. Çok nadir oluyormuş bu.Canım anestezi dr u başında bekliyor senin zaten , olumsuz bir durum olsa hissedeceğin en en kötü şey bir kaç saniye olur sadece , hemen genel anestezi yaparlar
Ki bu çok nadir bir durumdur belki de hiç duymadım ama öngörüm bu , anestezi dr u neden giriyor sanıyorsun ameliyata ? Uyuşturmak İçin , rahat ol , dr unla konuş mutlaka korkularını
Dediklerinin hepsini yaşadım. Tansiyonum da çıktı , herşeyi de hissettim ama zaten soruyorlar aciyo mu aciyo mu diye , tam uyusmadigi için ameliyata baslamiyolar emin ol onlar günde kaç defa aynı ameliyatı yapiyolar. Neyse beni bayilttilar hemen zaten anestezist hazır bekliyor her ihtimale karşı. 15 dk sonra bebeğim yanımdaydıCuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?
Bişeyler yapıp soruyolar hissediyor musun diye. Ne yaptıklarını bilmiyorum ama acı hissediyo musun diye bakıyolar önce. Ben evet dedim ama başladılar demek ki acıtması gerekiyodu normalde yaptıkları şeyin. Ameliyat boyunca sadece dokunmalarını hissediyosun. Sadece dokunma değil tabi baya böyle sağa sola çekiştiriyolar gibi oluyor bebeği çıkartırken falan hepsini anlıyosun.Baya sarsıldım.Ama hiç acı yok tabi.Uyuşma olmadığı nasıl anlaşıldı
üç sezeryan oldum kesinlikle hissedilmiyor canım ve çokta rahat oluyorsun kendini strese sokma o efsanelerede inanma hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorumCuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?
Doktor anlattı “cımbız gibi bir şeyle sana dokundum hissediyor musun dedim evet dedin. O durumda seni masadan kaldıramazdık genel anesteziye çevirdik”Uyuşma olmadığı nasıl anlaşıldı
Hiç bir şey hissetmiyorsunki canım zatenn epiduralde acı olarak görebileceğini de sanmıyorummbrnim önümde kocaman bir örtü kapatıyorduCuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?