- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Doktorun adiniÖncelikle sakin ol bol dua ile gir korkma iğneden bile korkan ben uyuştu mu acaba derken bi baktim bebek doğmuş bile coo kısa sürüyor hemen olup bitiyor anlamiycaksin bile kendini guzel şeylere odakla ki guzel olsun iki dogum yaptim ilki genel anestezi ile oldu ve feCi bir sanci ile uyandım savcıdan bebeğimle ilgilenmedim ikinci belden oldu ne aci oldu ne skinti cok şükür hersey cok guzel ilerledi '''''dr güven belden olması cok cok iyi''''''
Sakinlestiricidir belki de..banada yapilmadi ama omuzdan diyince o geldi aklima
gerci gebelere belirli bi haftadan sonra tetanoz asisida yapilmiyor
omuzdan ne vurdular acaba bende merak ettim
Normal doğumdan çok daha kolay olduğunu söyleyebilirim ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım öldüm resmen bu bebekleri kesin sezeryan yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla normalden zor olmadığına bahse girerimCuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?
Şöyle 16 saat uzun bir süre. Normalde 3 saat falan olsa sıfır sancıyla doğurabilirsin. Bende hem doktorum yan etkileri düşünerek 5 dozdan fazla epidural vermedi hem de bebeğim suyu geldiği halde doğum kanalına inmediği için sancıyı çekmemi ve doğumun daha hızlı olmasını istedi. İşe yaradı, evet, ama yaklaşık 6 saat epiduralsiz doğum sancısı çektim. Ben doğumhaneye girdikten sonra 5 kişi gelip doğurup, gitti. Öyle sıkıntıydı.Epiduralliyken nasıl kestiginde sancilaniyorsun yada sancini hissediyorsun .epidural acısız doğum ki
Yaaa hahahaha gece geceDoktorun adini
Dr Güven Belden sandimniye reklam yapıyorsa diyorum
Yok. Düzenli vurulmuştum aşılarımı.tetanoz asisimi yaptilar acaba size
Ne iğnesiydi o acaba biliyor musunuz?
Bana sakinlesmem için vurduklarini söylediler ama bence değil çünkü 2. Sezertandada vurdularNe iğnesiydi o acaba biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?