- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.821
Bende çok halsizlik var canım. Benim de bu hafta psikolog randevum var. Tavsiye üzerine gideceğim. Bakalım inşallah daha iyi olurum. Citolesi almaya başlayalı 20 gün olmuştur. Çok bir fark yok bende. Eski ilacım da 2.5 ay sonra etki etmeye başlamıştı. Umutla bekliyorum.Evet canım çok şükür iyiyim bu hafta terapistime gidicem yine inşallah sen nasıl oldun tatlım?
Evet 2.5 ay tahmini en az 6 haftada etki gösteriyor ilaçlar daha 20 gün ne ki halsizlik tamamen sıcaklardan kaynaklıBende çok halsizlik var canım. Benim de bu hafta psikolog randevum var. Tavsiye üzerine gideceğim. Bakalım inşallah daha iyi olurum. Citolesi almaya başlayalı 20 gün olmuştur. Çok bir fark yok bende. Eski ilacım da 2.5 ay sonra etki etmeye başlamıştı. Umutla bekliyorum.
İnşallah öyledir canım. Burayı da boş bırakma moral oluyor bizlere burda konuşulanlarEvet 2.5 ay tahmini en az 6 haftada etki gösteriyor ilaçlar daha 20 gün ne ki halsizlik tamamen sıcaklardan kaynaklı
Tamam canım inşallah ben zayıflama takımına katıldım da biraz orda takılıyorum şu ara gelirim şekerimİnşallah öyledir canım. Burayı da boş bırakma moral oluyor bizlere burda konuşulanlar
Ben de perşembe gideceğim inşallah. Sana ilaç mı etki etmeye başladı yoksa terapi mi canım?Az önce aldım randevumu Perşembe saat 12'ye
Her ikisi deBen de perşembe gideceğim inşallah. Sana ilaç mı etki etmeye başladı yoksa terapi mi canım?
Anladım canım ben de başlayayım bu hafta bakalım neler değişecek hayatımda.Her ikisi de
İnşAllah iyi gelir canımAnladım canım ben de başlayayım bu hafta bakalım neler değişecek hayatımda.
Psikoloğun kim cnm bende bursadayım bende gideceğim yeni bitini arıorumDevlet kamu spotu gibi TV de mi yayınlamayı acaba ücretsiz psikolojik danışmanlık veren yerleri. Ben iyi olsam bile gitmek istiyorum terapistime öyle güzel şeyler öğreniyor ki insan yenileniyor adeta öğrenmek her yaşta gerek ama bizim insanımız instada bile gider Kerimcanları takip eder kitaplar yerine saçma sapan şeylere para verir TV de magazin izler saçma saçma moda programlarını izler buradaki konuları okudukça ülkemizin eğitim seviyesi içler acısı
Psikoterapist Okan Ufuk İpek Medical Park'taydı ayrıldı şuan muayenehanesinde danışanlarını kabul ediyor. Perşembe randevum varPsikoloğun kim cnm bende bursadayım bende gideceğim yeni bitini arıorum
Bursanın neresindesin?Psikoloğun kim cnm bende bursadayım bende gideceğim yeni bitini arıorum
Nilüferde cnmBursanın neresindesin?
O zaman yakın muayenehane Atavelerde metro istasyonu aralığı bana baya uzak ama gidiyorum arabamızla vesaitle çok uzak kalıyorNilüferde cnm
Sen nerelerdesin cnmO zaman yakın muayenehane Atavelerde metro istasyonu aralığı bana baya uzak ama gidiyorum arabamızla vesaitle çok uzak kalıyor
Osmangazi merkezSen nerelerdesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?