- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.161
Okadar olsun canım :)Ben de yaparım canım rimeli çıkarmaya zor diyenleri duydum. Bana hiç zor gelmiyor. Rimel likit göz kalemi sürerim. Bu havada fondöten gitmiyor akıyor
Ahududuya bayılırımmmmmmBahçemizden doğal çilek ve ahududu
Çok az var canım ya olsa inan getiririmAhududuya bayılırımmmmmm❤
Geçmiş olsun ilaçsız o telkini yapamıyomusun Kesinlikle herkezin bir psikoloğu olmalı katılıyorum benim var ve çok memnunum bende telkinlerle başarıyorum çoğu şeyi ilaç kullanmıyorumMerhabalr bende yeni katildim..ev hanımıyım bundan 5 yıl önce anksiyete olduğumu öğrendim ilaç verdi psikiyatrim çok iyi geldi sonra bıraktırdı fakat bir sene sonra daha kotu bir şekilde yani bundan bir ay önce tokat gibi geri geldi ama bu ağırdı ki bu duruma kendimi yavaş yavaş ben soktum..neyse tekrar ilaca başladım şu an daha iyiyim ama ben iyi bir psikolog arayişindayim ki bence herkesin bir psikologu olmalı.. şu anda bazı psikolok videoları izliyorum YouTube dan faydasını görüyorsunuz.. birde ben atak gelecegi zaman ondan asla kacmiyorum aksine gel hadi diyorum ama gelmiyorçünkü ondan korkmuyorum onun beynimin verdiği yanlış bir sinyal oldugunu biliyorum sadece bir duşunce okadar ben ondan çok daha güçlüyüm diyorum ve inanın işe yarıyor. Daha yazılacak çok şey var yazarım yine uykum geldi iyi geceler
aaa neden birsey mi olduKızlar niloya üyeliğini iptal ettirdi maalesef haberiniz olsunsizlere çok selamı var
Neden canım ne oldu?Kızlar niloya üyeliğini iptal ettirdi maalesef haberiniz olsunsizlere çok selamı var
Neden amaKızlar niloya üyeliğini iptal ettirdi maalesef haberiniz olsunsizlere çok selamı var
Yaaa neden yaptı öyle bişiKızlar niloya üyeliğini iptal ettirdi maalesef haberiniz olsunsizlere çok selamı var
Tesekkürler. kendi evime geçince gideceğim ordaki doktoruma. peki daha önce apayrı bir konuda yardım aldığımız psikiyatra tekrar gitmek olur mu sizce?Valla bu yasadiginiz enterasan bi durum.Bence hic vakit kaybetmeden bi uzmndan yardim alın panik atak degil bu yada anksiyete degil benim fikrimce ama eger anlattiginiz ornekte gibiyse hersey tıbdaki adini hatrlayamadm ama kisilik bozuklugu gbi bisi arkadasimin eside boleydi herseyin tedavisi var bence gec olmadan siz de yardim alin
olur tabi neden olmasin ki o doktorun size iyi geldigini dusunuyorsaniz degistrmeyin ama bana kalirsa vakit de kaybetmetin bir yandanda bunlarin beyninizin bi oyunu olduguny surekli kendinize hatirlatin ki esinizede sizede hayat zorlasmasin⚘Tesekkürler. kendi evime geçince gideceğim ordaki doktoruma. peki daha önce apayrı bir konuda yardım aldığımız psikiyatra tekrar gitmek olur mu sizce?
olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum. bazen kendimi telkin edebiliyorum. ama bazen de ipin ucu kaçıyor. dediğim gibi uzman yardımı almam için evime dönmem gerekiyor. cevabınız için teşekkür ederim.olur tabi neden olmasin ki o doktorun size iyi geldigini dusunuyorsaniz degistrmeyin ama bana kalirsa vakit de kaybetmetin bir yandanda bunlarin beyninizin bi oyunu olduguny surekli kendinize hatirlatin ki esinizede sizede hayat zorlasmasin⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?