Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Haftada 1gidersem ayda bin lira eder canım benim koca vermez hasta ederler ama para vermezler iyileştirmek için neyse ben yine belediyeye bakim toparlanıp çalışabilseydim :)

Haftada 1gidersem ayda bin lira eder canım benim koca vermez hasta ederler ama para vermezler iyileştirmek için neyse ben yine belediyeye bakim toparlanıp çalışabilseydim :)
Ben belediyenin psikoloğuna bi süre gitmiştim sonra kadın kendi beni bıraktı ben size yeterli gelemiyorum dedi bende çok ağır olduğum dönemde mecbur gittim zaten ben bu hastalıkta harcadığım paraya bi normal halli daire alırdım hiç abartmıyorum yaşadıklarımı bi bilseniz Allah ım bana ve kimseye yaşatmasın dilerim çok şükür bu defa o derece olmadım sende ayda bir olsun gidebilirsin inşAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Nasıl yeterli olamazmış ki? Sonuçta o da psikolog. Çaba harcamak istememiş gibi düşündüm.

Nasıl yeterli olamazmış ki? Sonuçta o da psikolog. Çaba harcamak istememiş gibi düşündüm.
Bide şöyle bişi var o belediyeye ait merkezde arkadaşımın görümcesi doktor olduğu için herşeyide anlatamıyodum yine içimde birikenler sakladıklarım oluyodu belki ona anlatır diye bu durumda bıraktı bide üstelik oturdukları yerden gelsin para işte nolucak herkez işini hakkıyla yapsa zaten bide şöyle bi anımı paylaşıyım en ünlü hastanelerden birinde gittim özel psikolog kadın bana öyle birşeyler söyledi öyle muamele yaptıki ben kendimi deli olduğuma inandırdım etrafımdaki herkez o hadtaneye o kadına gittikten sonra daha kötüleştiğimi söyledi yani neler var neler seninanlayabilen işini hakkıyla yapanlara rast gelsin herkez inşAllah ben sonunda buldum şükür hayatımdaki herşeyi iyi kötü döküyorum rahatlıyorum :) birikimde bi süre sonra bi şekilde patlama yapıyo insanda ya hastalıkla ya başka şekilde bak kızkardeşim kanser oldu neler yaşadı kimse bu durumlara boşa gelmez keyifden zevkden gelmez bu bi gerçek

Allah kurtarmış seni. Nasıl haram paraları kendilerine çoluk çocuklarına yediriyorlar hayret ediyorum. Çok şükür ki kendine iyi bir psikolog bulmuşsun.

Allah kurtarmış seni. Nasıl haram paraları kendilerine çoluk çocuklarına yediriyorlar hayret ediyorum. Çok şükür ki kendine iyi bir psikolog bulmuşsun.
Hayatda hep kötüler yok iyilerde var Allah iyilerle karşılaştırsın Sen nasılsın ikinci seansa gittinmi

Hayatda hep kötüler yok iyilerde var Allah iyilerle karşılaştırsın Sen nasılsın ikinci seansa gittinmi
Amin sero abla. Ayın 6sında ikinci randevum. Araya bayram girdiği için o zamana verdi randevuyu. Çok şükür iyiyim yine korkularım var tabi ama psikolog bir şey yapmadan bekle dediği için panik yapmamaya çalışıyorum bir de hala evden uzaklaşmaya korkuyorum. Ama yeni başladım terapiye inşallah aşarım korkularımı

Kızlar maalesef devlet Dr lari terapi anlamında yetersiz geliyor. Nereye gidersem gideyim, ilacı verip gönderdiler. Bir durun konuşun, bu kız neden boyle belki basit birkaç yöntemle ilaçsız çözülecek... Terapi uygulayan doğru düzgün Dr yok bu ulkede ilacı verip gönderme o kadar kolay ki... Aslında doğru terapi yontemi, doğru telkinler ilaç değerinde belki de. Ve biz buna ulaşamadığımız için sadece ilaç tedavisiyle devam ediyoruz. Benim de ilk isim, su maddi durumları toplayayim uzun soluklu terapi istiyorum ben de

Güvenin gelicek az sabret

Aynen öyle çok doğru çünkü yaşayan bilir helee etiler nişantaşı 750 den aşşa yok ve hiç verim alamadım yani şuda önemli ücret yüksekliği hastanenin lüks oluşu bu doktorun çok iyi olduğu anlamınada gelmiyo ben bunuda çok yaşadım arıya arıya buldum :) çok büyük etki olumlu yönde psikolog gitmekde fayda var

Ya diyorum ya birinin seni anlamasi bile çok iyi geliyor. Nişanlım bir ay benim sorunumun ne olduğunu bile anlayamamisti

Ya diyorum ya birinin seni anlamasi bile çok iyi geliyor. Nişanlım bir ay benim sorunumun ne olduğunu bile anlayamamisti
Malesef yaşamayan anlamıyo Allah yaşatmasın tabide o yüzden ben kendimi çok yalnız hissederim zaten bu hastalığa özel değilki sadece artık hayatda bile kimse kimseyi anlamıyo hep işine menfaatine nasıl gelirse yada kafasına göre empati sıfır

Çok haklısınız kızlar.Hepinizin yazılarını tek tek okudum.Maalesef bu hastalık tamamen geçmiyor.Önce bunu beynimize kabul ettirmemiz lazım.Eğer beynimiz kabul ederse atağı en minimum şekilde geçirmemizi sağlayacak.Hepinize dua ediyorum.Gerçekten.Rabbimizden başka sığınacak kapımız ve bizi gerçekten anlayan doktorlarımız yok.

Günaydın özgecim öyle düşünme Allah ol der ve olur .. hastalıkda geçer herşey unutulur ve gerçekten anlayan doktorlarımız var sen denk gelmemişsindir kuzum bu hastalığın bi parçası bazen karamsar ve olumsuz düşünmek seni anlıyorum ama içindeki umudu kaybetme lütfen bigün sende geçti gitti diyeceksin canım

Arkadaşlar bende aynı durumdayım basım uyusuyor tansiyonum çıkıyor gibi ama olctugumde normal doktora gittim holter taktım hiçbir sorun yok bana guVensiz ortamlarda oluyor eşim yanimdayken iyim basım uyusuyor yanımda bir poşet ilaç ve tansiyon aletiyle geziyorum artık çok yoruldum işin içinden çıkamıyorum piskologa gideceğim siz nasıl astiniz bu sorunu yardımcı olun

Geçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi.
Bende ayni seyleri yasiyorum bu kaygilar gereksiz vesveselerim her dk aklimda. 2 yil once ataklarımı kontrol edemiyordum. Surekli ayilma bayilma gibi durumlar yasiyordum. Hamileydim de. Depresif ilaclarda kullaniyordum bi ise yaradigi da yoktu hani. Ben 1 gece baktim aiLem artik benle ugtasmaktan bikmis. Ben bi basima dusa tuvalete giremeyen asansore binemeyen balkona cikamayan odada tek kalamayan uyuyamiyan yemek yiyemeyen surekli aglayan birine donusmustum. Herkes sikayetciydi halimden. Ben kafada bitirdim icimden bi sure sonra gecicek beynim beni kandırıyor hayir kimseye bisey olmayacak bu kaygilar yersiz diyerek kendimi tutmaya calistim
Ki bunlari hep internetten araştırdım panikatakla bas edebilmeyi yavas yavas öğrendim. Cok zor gunlerdi hala dha hafta da 10 gunde bir atak gibi oluyorum ama kimseye caktirmiyorum dualar okuyun yalniz kalmayin hatta namaza baslayin hersey cok değişecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…