Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Şimdi ilaçlara karşı yanlış bir ön yargı var..beynimizde kalp gibi akciğer gibi bir organ nasılki kalp ilacı içiyoruz inan buda öyle bir şey .diyebilirmisin ben kalbimi akciğerimdeki tümörü telkinlerle iyileştirici tabiki hayır hiçbir farkı yok beyin kimyası bozuluyor ve bazı hormanlarimiz salgilanamiyor ilaçlar sadece hormanlari düzene sokuyor.. gerisi sana kalıyor herşey düzene girince mantıklı düşünmeye başlayınca telkinlerimizi yapmaya başlıyoruz..hasta olan bir beyin telkinde bulunamaz psikoterapi ve psikiyatri gerekli olduğunda kesinlikle gidilmesi gerekilen yerler.. yoksa bu güzelim hayatı kaçiririz sevgili dostum iyi geceler

Sns34.. beni asla yanlış anlamanızı istemiyorum ama buraya çare aramak için gelen içi daralan ve sırf bu yüzden buraya kayıt yaptırıp birkaç güzel cümle duyarim diye düşünen ve umutsuzca umutlu bir kaç cümle duymak isteyen birine lütfen kendi fikriniz olsa dahi teşhis koymayin kaldıki bu konuda hiçbir uzmanlığıniz yok.. insanların umutlarını kırmayın belki de sahip oldukları tek sey Odur.. saygılar iyi geceler

Çok doğru anlatmışsın zaten benim ilaç kullanamamam benim isteğimle olan bişi değil sadece bu hastalığa dairde bişi değil ağrı kesici bile içemeyen biri olmuştum ilaç korkusuda oluşmuştu takiiii yakın zamandq çektiğim diş ağrısı ve şart olan antibiyotik derken diş çekimi büyük ölçüde korkumu yenmek zorunda kaldım iyide oldu her şerde hayr vardır derlerya hatta yıllardır ertelediğim olmak istediğim ameliyata hazırlanıyorum kısmetse 2 aya olucam :) o derece güvenim geldi ..!bu hastalığa gelincede eğer çok aşırı kötü durumda olsaydım bunun içinde ilaç kullanmaya çaba gösterecektim çok şükür şuaralar durum stabil :) Allah herkeze sağlık ve dayanma gücü versin sizede hayırlı sabahlar

Kesinlikle nekadar doğru diyodun ,benim psikoloğum kimsenin hastalıkla ilgili şikayetini dahi dinleme okuma dedi çünkü olmuyanı oldurabilirmişiz bu seferde teşhis veya belirtileri demesek yerine moral motive versek daha güzel olur tabi

Arkadaşlar az önce niloyayla konuştum çok selamları var bi süre gelmeme sebebi çok ban yemiş haksızlık olduğunu düşündüğü için bi süre böyle olmasını istemiş , ve sizde son zamanlardaki değişimini biliyosunuz spor yapması daha keyifli olması ilacı bırakması çok çok büyük bi adım ve nekadar mutlu olduğunu hissettim ben daha çok mutlu oldum zaman zaman birbirimize destek ve örnek olduk çünkü niloyayla güç aldık lütfen umudumuzu hiç yitirmeyelim derdi veren Allah dermanıda veriyor yeterki biz mücadele edip pes etmiyelim ve yine benim çok savunduğum psikolog terapinin dahada artık faydalı olduğunu görüyorum niloyada bende çünkü her terapimde dahada hafifliyorum imkanınız oldukça ama özel ama devlet tedavi yanında terapide alın çok faydasını göreceksiniz tabi bu biraz zaman işide sabır işide Rabbim herkeze şifalar versin niloya umutlarını sakın yitirmesinler dedi , ben bugün niloya için çok sevindim umarım sizlerinde güzel haberlerinizi alıcağım günler gelir yakın zamanda niloyada gelecek bırakmayın burayı boş :)

Merhaba hangi psikologa gidiyorsun..aslında iyiyim ama hayatımda bir yaşam koçu olsun beni her konuda yonlendirsin istiyorumbu arada ameliyatın için şifa dilerim sevgiler

Merhaba hangi psikologa gidiyorsun..aslında iyiyim ama hayatımda bir yaşam koçu olsun beni her konuda yonlendirsin istiyorumbu arada ameliyatın için şifa dilerim sevgiler
Merhaba ben Surp pirgiç ermeni hastanesinde şefik bakırcı ya gidiyorum uzunnnn yıllardır çok gezdim psikolg psikolog neler gördüm yaşadım ama şefik bey işini profösör ayarında yapan harika bi ruh sağlığı doktoru yönlendirici hayat koçu herşey hakkını veriyor yani ameliyat için biraz daha vaktim var çok teşekkür ederim şefik beye gidersen haber ver banada

Ücret hakkında bilgi verebilcen mi seroscum insana onu anlayan birinin olması bile iyi geliyor

Ücret hakkında bilgi verebilcen mi seroscum insana onu anlayan birinin olması bile iyi geliyor ❤
Tabi seans ücreti 240 tl özel sigorta kapsamıyo ama hastanede diğer bölümler psikiyatri dahil sigorta geçerli , evet çok iyi geliyo benim hayatımda yeri çok önemli psikoloğun iyisini bulmakda şans çok şükür

Asla yanlis anlamam tesekkur ederim demekki karsi tarafdan farkli anlasildim amacim teshis koymak asla degil 3 yildir ben anksiyete panik atakla savasiyorum ama ben bu hastaligi anlayana kadr cok vakit kaybettim eger bastan doktorlar bana psikolojik deyip bastan savmasaydi suan atlatmis olurdum ve insanlar cekiniyor derdini anlatmaya tedavi olmaya benim demek istedigim hastalik psikolojinin hangi adi olursa olsn tedavisi var sakin geri cekilme sadece senin basina gelmiyor bu die yazdim yazdiklarimi biran once tedavine basla ki hayatin zehir olmasin dedim karin agrisini cekinmeden soyleyebiliyoruz ama psikolojik birahatsizlida malesef acik davranamiyorz insallah herkez sifa bulsun amacimiz yanliz degiliz bizler gbi cok kisi var fikir paylasimi yapiyoruz ⚘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…