- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.221
Canım okuduysan ben ve diğer arkadaşlar ya terapi alıyoruz ya ilaç kullanıyoruz. Kendi kendimize aşamadık bu durumu. Ama emin ol fiziksel hiçbir sorunun yok. Beynin oyun oynuyor sana. Terapi alma şansın varsa durma hemen başla terapiye. Bir de kendini telkin et. Sürekli ben iyiyim hiçbir sorunum yok diyebilirsin. İyi hissetmezsen bile söylemeye çalış. Biz de böyle aşmaya çalışıyoruz.Arkadaşlar bende aynı durumdayım basım uyusuyor tansiyonum çıkıyor gibi ama olctugumde normal doktora gittim holter taktım hiçbir sorun yok bana guVensiz ortamlarda oluyor eşim yanimdayken iyim basım uyusuyor yanımda bir poşet ilaç ve tansiyon aletiyle geziyorum artık çok yoruldum işin içinden çıkamıyorum piskologa gideceğim siz nasıl astiniz bu sorunu yardımcı olun
Bir de tansiyon aletiyle gezmeyi bırak. İlaçları da yavaş yavaş kendine güven geldikçe yanında bulundurmamaya çalış. Psikolog bana atak anında hiçbir şey yapma dedi. Bir iş yapıyorsan o an yapmaya devam et. Yapmıyorsan da bekle dedi.Arkadaşlar bende aynı durumdayım basım uyusuyor tansiyonum çıkıyor gibi ama olctugumde normal doktora gittim holter taktım hiçbir sorun yok bana guVensiz ortamlarda oluyor eşim yanimdayken iyim basım uyusuyor yanımda bir poşet ilaç ve tansiyon aletiyle geziyorum artık çok yoruldum işin içinden çıkamıyorum piskologa gideceğim siz nasıl astiniz bu sorunu yardımcı olun
Ölüm korkusu var bende kalabalıklara karisiyorum rüyalarda ama namaz bencede rahatlatır başlasam iyi olacakkaygılarınızla ilgili mi ruya goruyorsunuz
Etkilenmediğimiz bir şey yok kiBende gidecegim piskologa 5 ağustosta inşallah iyi gelir birde kizlar ben bebek tedavisi gördüm bir kaç kez insanda yorgunum ama ilac alamam bu süreçte peki sizde ruyalarinizdwn etkileniyormusunuz ben ertesi gün kendimde olmuyorum
Öncelikle geçmiş olsun Allah hepimize şifalar versin tabi terapi almanız çok faydalı olup güveninizi yerine getiriyo sizi rahatsız eden kaygınızı artıran kişi ve ortamlardan uzak durun bende bi torbam cardı içinde tetkikler ilaçlar hiç ayırmazdım yanımdan güven gibiydi ama onları çöpe attıktan sonra çok rahat ettim inanki ölüceksemde ölücem de korkmuyorum de meydan oku bak zamanla o belirtiler nasıl kayboluyo ben büyük ölçüde kurtuldum bu sayedeSürekli kötü ruyaalar görüyorum sizde rüyalar goruyormusunuz
Namaz çok daydalı oluyoÖlüm korkusu var bende kalabalıklara karisiyorum rüyalarda ama namaz bencede rahatlatır başlasam iyi olacak
Ben gün içinde kötü bişi yaşadıysam gece hep beynimde ve gözümün önünde olur uyuyamam ama rüya kabus değil uyumadan önce biraz yorun kendinizi iyi gelir egzersiz spor gibiSürekli kötü ruyaalar görüyorum sizde rüyalar goruyormusunuz
Ayni ölüm korkusu sevdiklerime bisey olacak korkusu vardi. Gececektir biraz sabir biraz dua inanmak onemli gececek. Birde bu korkularin seni kandirdigina gercekten inanman lazim. Aslinda oyle bisey yok. Ben cok sukur atlattım o gunleri. Simdi de hamile olursam oyle olurum diye korkuyorum gerci bilmiyorum bitmiyor belki ama kontrol edebiliyorsun inan ilaçlar beni bi tuhaf yapiyordu cocukluk acilarim hayatimdaki tum olumsuzluklar film seridi gibi geciyordu gozumun onunden. Hala daha normal biri degilim ama olsun en azindan arkamdan bu delirmis falan demiyorlar. Helal olsun aslan gibi kadin diyorlar.Ölüm korkusu var bende kalabalıklara karisiyorum rüyalarda ama namaz bencede rahatlatır başlasam iyi olacak
Hayırlı bayramlar canım. Hepimiz öyleyiz. Ben de köyüme nasıl gideceğimi düşünüyorum kara kara. Allah bayram hürmetine sağlık versin bizlere.Herkese iyi bayramlar herkes mutlu gezerke. Ben içim bayılıyor kalbim carpiyor
Rabbim sıkıntılarınızı gidersin. Bende bahsettiklerinizin çoğunu yaşadımGeçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi.
AminHayırlı bayramlar kızlar Allah nice bayramlar nasip etsin sağlıkla inşAllah
Rüyalardan ben de çok etkileniyorumBende gidecegim piskologa 5 ağustosta inşallah iyi gelir birde kizlar ben bebek tedavisi gördüm bir kaç kez insanda yorgunum ama ilac alamam bu süreçte peki sizde ruyalarinizdwn etkileniyormusunuz ben ertesi gün kendimde olmuyorum
Niloyaaaaaaa hoşgeldin çok sevindimRüyalardan ben de çok etkileniyorum
Yazdıklarımın hepsi 10 sene içinde yaşadıklarım ama geçtiğimiz Ekim ayında terapiye başladım ara ara ataklarım gelse de iyiyim eskisi gibi değilimRabbim sıkıntılarınızı gidersin. Bende bahsettiklerinizin çoğunu yaşadımçok zor alışmaya çalışıyorum. Gerçekten yaşayan bilir.
Bu arada sizin ne kadar oldu bunları yaşayalı. Ve şuan nasılsınız?
Ziyaretçiden okudum canım dayanamadım Hoşbuldum canımmmmm birlikte atlatıcaz inşallah haksız yere ban yedim çok üzüldümNiloyaaaaaaa hoşgeldin çok sevindim
Hoşgeldin canımYazdıklarımın hepsi 10 sene içinde yaşadıklarım ama geçtiğimiz Ekim ayında terapiye başladım ara ara ataklarım gelse de iyiyim eskisi gibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?