Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım okuduysan ben ve diğer arkadaşlar ya terapi alıyoruz ya ilaç kullanıyoruz. Kendi kendimize aşamadık bu durumu. Ama emin ol fiziksel hiçbir sorunun yok. Beynin oyun oynuyor sana. Terapi alma şansın varsa durma hemen başla terapiye. Bir de kendini telkin et. Sürekli ben iyiyim hiçbir sorunum yok diyebilirsin. İyi hissetmezsen bile söylemeye çalış. Biz de böyle aşmaya çalışıyoruz.

Bir de tansiyon aletiyle gezmeyi bırak. İlaçları da yavaş yavaş kendine güven geldikçe yanında bulundurmamaya çalış. Psikolog bana atak anında hiçbir şey yapma dedi. Bir iş yapıyorsan o an yapmaya devam et. Yapmıyorsan da bekle dedi.

Bende gidecegim piskologa 5 ağustosta inşallah iyi gelir birde kizlar ben bebek tedavisi gördüm bir kaç kez insanda yorgunum ama ilac alamam bu süreçte peki sizde ruyalarinizdwn etkileniyormusunuz ben ertesi gün kendimde olmuyorum

Sürekli kötü ruyaalar görüyorum sizde rüyalar goruyormusunuz
Öncelikle geçmiş olsun Allah hepimize şifalar versin tabi terapi almanız çok faydalı olup güveninizi yerine getiriyo sizi rahatsız eden kaygınızı artıran kişi ve ortamlardan uzak durun bende bi torbam cardı içinde tetkikler ilaçlar hiç ayırmazdım yanımdan güven gibiydi ama onları çöpe attıktan sonra çok rahat ettim inanki ölüceksemde ölücem de korkmuyorum de meydan oku bak zamanla o belirtiler nasıl kayboluyo ben büyük ölçüde kurtuldum bu sayede

Ölüm korkusu var bende kalabalıklara karisiyorum rüyalarda ama namaz bencede rahatlatır başlasam iyi olacak
Ayni ölüm korkusu sevdiklerime bisey olacak korkusu vardi. Gececektir biraz sabir biraz dua inanmak onemli gececek. Birde bu korkularin seni kandirdigina gercekten inanman lazim. Aslinda oyle bisey yok. Ben cok sukur atlattım o gunleri. Simdi de hamile olursam oyle olurum diye korkuyorum gerci bilmiyorum bitmiyor belki ama kontrol edebiliyorsun inan ilaçlar beni bi tuhaf yapiyordu cocukluk acilarim hayatimdaki tum olumsuzluklar film seridi gibi geciyordu gozumun onunden. Hala daha normal biri degilim ama olsun en azindan arkamdan bu delirmis falan demiyorlar. Helal olsun aslan gibi kadin diyorlar.

Geçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi.
Rabbim sıkıntılarınızı gidersin. Bende bahsettiklerinizin çoğunu yaşadım çok zor alışmaya çalışıyorum. Gerçekten yaşayan bilir.
Bu arada sizin ne kadar oldu bunları yaşayalı. Ve şuan nasılsınız?

Yazdıklarımın hepsi 10 sene içinde yaşadıklarım ama geçtiğimiz Ekim ayında terapiye başladım ara ara ataklarım gelse de iyiyim eskisi gibi değilim

Bende memlekete tatile gideceğiz orda hastaneler güvenli değil ya tansiyonum çıkarsa halim giderse beni kim doktora goturcek ...her gün farklı bir yerim agiriyor kulaklarımda yanma ...kalp çarpıntısı....karın ağrısı....ama bunların hepsinde fizyolojik bir neden bulamıyorlar anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…