Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ruh hastalıkları sandığımızdan daha çok herşeyi yapar vücudun seninle oyun oynar hepsini yaşadık geçti seninde geçicek yeterki inan ve amaaaaannn demeyi öğren ozaman daha rahat bi hayata kavuşucaksın

Sağolun kizlar hepinize teşekkür ederim.birde mükemmeliyetçi yapım var herşeyin tam olsun istiyorum vücuduma zarar veriyorum.bakalim terapi iyi gelir inşallah hayatımın en anlamlı yilllarını güzel geçirmek istiyorum .Hepinizin bayramını kutluyorum

Bende de var o mükemmelliyetçilik tam olmayınca kafaya takıyorum stres yapıyorum senin de bayramın kutlu müberek olsun

Çok iyi yaptın canım. Topik eksik kalmıştı sanki
Ayy çok sağol canım benim hepinizi çok seviyorum. Birlikte iyi olucaz inşallah aylardır gittiğim terapimlerimde özellikle hele ilk aylarda hep ağlardım gözyaşı ile anlatırdım. Ama salı günü gittiğim terapide kahkahalar havada uçuştu öyle söyleyebilirim. Sanırım terapi fayda ediyor. İlacı da bıraktık dün biraz sendeledim ilacın yoksunluğundan kaynaklı aşırı sinir ve kafamda sersemlik hissi vardı doktorumla telefonda konuştuk. İlaç almamak için direnmemem gerektiğini söyledi. Nasıl başımız ağrıdığında ağrı kesici alıyorsak bu hastalıklarda da şayet durumumuz ilaçsız idare edilemiyorsa doktorum almamız gerektiğini söyledi. Yola çıkacak olmamdan kaynaklı dün çok stresliydim ilaç almamak için direndim ama yapamadım dün gece yatarken bi tane atak azaltıcı aldım. Umarım birlikte atlatıcaz bu durumu...

Çünkü fizyolojik bir nedenin yok canım tamamen psikolojik bir durum ama tansiyon aletini yanına almamanı tavsiye ederim. Ölçtükçe yükselteceğini düşünüyorum. Zira ben öyle yapıyordum. Zaten tansiyonun yükseldiğinde anlamaman mümkün değil öyle bir baş ağrısı ter başında baskı hissi çok kötü oluyor insan ben ona şöyle bir çözüm buldum canım yanımda tansiyon ilacı taşıyorum. Ama bu içtiğim anlamına gelmiyor. Olur da panik yaparsam yükselme ihtimaline karşı çantamda bulunduruyorum. He tansiyonun her an yükselecek diye sürekli korku içindeysen günde 1 limon sıkıp içmeni tavsiye ederim. Yükselttiğim dönemde her akşam içerdim. Çünkü gece uyandığımda korkudan çok yükseltmişliğim oldu limona güvendim hep hastaneye de çok rahatsız olduğunda gitmekten korkma çünkü şuan özellikle devlet hastaneleri acil servisleri yüksek önlemlerini almış durumda birer birer alıyorlar içeri aklında olsun canım.

Son düzenleme:
Se

Sen nasıl oldun canım bi koşuşturmacadır gidiyor yazamadım tontiş iyi dimi sen de iyisin umarım
Tontiş iyi ama ben uyuyamıyorum gözümü kapattığımda o an hep gözümün önünde ve ağlıyorum hep hemen randevu alıcam pazartesi psikoloğuma bu durumu ilerletmeden atlatmam gerek

Bir poşet ilaç tarzı benim de çantamda bir ilaç cüzdanı var atlattığım dönemde yanımda ilaç taşımazdım ama şuan küçük bir cüzdanda çantamda ilaçlarla beraber geziyorum tansiyon ilacı zanax tranko buskas bıraktığım antidepresanlar ağrı kesici olarak parol kas ağrısı kesici dolarin mini eczane yani ama bir süre önce hiç taşımıyordum bırakmıştım o günler de gelecek inşallah

Ben taşımıyorum artık çok şükür darısı sizlere

Tontiş iyi ama ben uyuyamıyorum gözümü kapattığımda o an hep gözümün önünde ve ağlıyorum hep hemen randevu alıcam pazartesi psikoloğuma bu durumu ilerletmeden atlatmam gerek
Bence de randevu al ve anlat o durum gerçekten gözümde canlanıyor Allahım kimselere yaşatmasın yavrum bir daha öyle olmasın inşallah sen anlatırken resmen yaşadım Psikoloğun bu konuda yardım edecektir. Biraz zaman geçmeden atlatamazsın canım

Evet bendede böyle bi durum oluştu bi süre geçecek normale dönmem için Allah bütün evlatları korusun

Evet bendede böyle bi durum oluştu bi süre geçecek normale dönmem için Allah bütün evlatları korusun
Amin canım ama git psikoloğuna ve anlat kim olsa şuan senin gibi panik halinde olur ağlaman normal şuan ağlamaya ihtiyacının olması çok normal ağla içine atma dün ilaç yoksunluğundan kaynaklı ağlama sinir hali vardı ama dedim şuan ağlamak istiyorsan ağlamalısın doktorumla konuştuğumda o da yine aynı şeyi söyledi günlük aktivetelerinizi bırakmayın ama ağlamanız geldiğinde de insani duygular olarak da ağlayın bunda kötü bir durum yok dedi.

Salı günü terapide doktorumla konuştuk. Şuan terapide anlattıklarını başarmaya başladığımı söyledi. Şuanki hedeflerimiz arasında uzun süredir kullanmadığım arabamızı yeniden kullanmaya başlamak var çünkü şuan yaptığım işim için de oldukça katkı sağlayacak bir gelişme olacak benim için. Uzun süredir küsmüş olduğum hayallerime yeniden kavuştum. Doktorum sayesinde işimi ilerletiyorum. Bana terapide dedi Niloya hanım böyle giderse çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum dedi. Arkamda beni böylesine destekleyen birinin olması çok güç veriyor. Ama bazen de diyorum ki ya eski günlerime geri dönersem şuan güçlü durmaya çalışan bir ben var mücadeleci ruhumu yine yarıda bırakırsam kendimi yatağa verirsem diye de çok korkuyorum. Terapiden önceki Niloya ile terapiden sonraki Niloya'nın aynı kişi olmadığını söyledi doktorum. Eskisine göre daha donanımlı hastalığını tanıyan biri olduğumu söyledi. Bilemiyorum umarım bir gün çok iyi oluruz kızlar

Bende süreci çok iyi biliyorum gözlemliyorum gittikçe hayat dolu bi niloya oluyo çok şahane bişey bu çok daha iyi olucaksın pes etme sakın biz güçlüyüz

Bende süreci çok iyi biliyorum gözlemliyorum gittikçe hayat dolu bi niloya oluyo çok şahane bişey bu çok daha iyi olucaksın pes etme sakın biz güçlüyüz
Dünden beri o güçlülüğü hissedemiyorum ama biliyor musun zorluklar karşısında çıkarcı insanlar karşısında güçlü duramıyorum bunu nasıl başarıcam bilmiyorum birbirimize bolca destek olalım

Bende biraz bişiler yaşadım bu çıkarcılıkla ilgili kısa zamanda biraz geri çktim kendimi çok zoruma giden üzüldüğüm haketmediğim şeyler oldu ama bunlarıda aşıcam ben güçlüyüm nelerle başettim bununlada edicem ama en ihtiyaç duyduğum anlardan birindeyim psikoloğuma kafam çok karışık o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Eve geldim şuan boyama yapıyorum renklerle kalemlerle uğraşmak zevk veriyor mor ile olan yerleri benim kız boyadı onun kağıdı ayrı ama benimkine de elleşiyor

Eklentiler

• IMG_20200801_153438.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…