Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet dünden beri çıkarcı olan bazı insanlara karşı biraz canım sıkıldı. Mesafe koymanın kendi sağlığım için iyi olacağı kararına vardım. Şuan boyama yapıyorum

Geçen pazartesinden beri hayatımda ters giden şeyler oldu öylesine iyiydim ki bu tarz durumlar karşısında güçlü olmayı nasıl öğrenicez zira kendimi çok yorgun güçsüz hissediyorum. Canım sıkkın ne müzik dinlemeyi istiyorum ne de başka birşey yapmak istediğim tek şey deniz kenarında kahvemi içip kitap okumak istiyorum.

Sen böyle en ufacık bi durumda pes edersen olmaz güçlüyüm dedikçe güçleniceksin hayatda sorunlar bitmiyoki bu bitse diğeri başlıcak biz üstesinden gelmeye çalışcaz pes etme eğer pes edersen başa dönersin bunu düşün güçlen

Bugün çok canım sıkkın Sero çıkarcı insanların yaptıklarından dolayı ruhen çok yoruluyorum. Umarım iyi olurum. Moralen o kadar iyiydim ki enerjim bitik hissediyorum kendimi

Bugün çok canım sıkkın Sero çıkarcı insanların yaptıklarından dolayı ruhen çok yoruluyorum. Umarım iyi olurum. Moralen o kadar iyiydim ki enerjim bitik hissediyorum kendimi
Niloya hoşgeldin kuzum. Özel değilse anlatsana için rahatlar hem.

Niloya hoşgeldin kuzum. Özel değilse anlatsana için rahatlar hem.
Hoşbuldum canım boşver ne anlatayım sıradan çıkarcı insanların davranışları senin yaptığın fedakarlıklardan nemalanıp kendi işlerini gördürme cabaları günü kurtarmalarının verdiği sevinçleri içinde yaşamaları öğrendim bir kez daha öğrendim insanoğluna fedakarlık yaramıyor

Hele bide en yakınlarınsa insanı yiyip bitiriyo aynı durumdayız ama ben bitmedim başedebilirim sende öyle yapıcaksın lütfen

Önce kendimiz bebeğim her zaman icin. Diğer insanları boşver. Bu tarz insanlari su düğün telasemde çok daha net gördüm bosvereceksin

Önce kendimiz bebeğim her zaman icin. Diğer insanları boşver. Bu tarz insanlari su düğün telasemde çok daha net gördüm bosvereceksin
Böyle düşünenler kazanıyo bizde kazığı yedikçe akıllanıyoz işte ahhhh ahhh çok dertliyim bu konuda yarama bastın niloya

Böyle düşünenler kazanıyo bizde kazığı yedikçe akıllanıyoz işte ahhhh ahhh çok dertliyim bu konuda yarama bastın niloya
Onlar günlerini gün ediyorlar senin olan enerjini de emiyorlar inan öylesine enerjim bitik hissediyorum ki akşama annemlerde yemek yicez halim yok inanır mısın biraz yatıcam 1 saat kadar dinlenirim belki

Onlar günlerini gün ediyorlar senin olan enerjini de emiyorlar inan öylesine enerjim bitik hissediyorum ki akşama annemlerde yemek yicez halim yok inanır mısın biraz yatıcam 1 saat kadar dinlenirim belki
Yatma kalk bi zumba aç zorlada olsa yap biraz yatmaya alıştırma hemen kendini bak yatarsan küserim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…