- 23 Ocak 2016
- 35.096
- 51.056
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.261
Evet dünden beri çıkarcı olan bazı insanlara karşı biraz canım sıkıldı. Mesafe koymanın kendi sağlığım için iyi olacağı kararına vardım. Şuan boyama yapıyorumBende biraz bişiler yaşadım bu çıkarcılıkla ilgili kısa zamanda biraz geri çktim kendimi çok zoruma giden üzüldüğüm haketmediğim şeyler oldu ama bunlarıda aşıcam ben güçlüyüm nelerle başettim bununlada edicem ama en ihtiyaç duyduğum anlardan birindeyim psikoloğuma kafam çok karışıko yüzden seni çok iyi anlıyorum
Bende yaparım zaman zaman mandala çok iyi geliyoEve geldim şuan boyama yapıyorum renklerle kalemlerle uğraşmak zevk veriyormor ile olan yerleri benim kız boyadı onun kağıdı ayrı ama benimkine de elleşiyor
En güzeli !Evet dünden beri çıkarcı olan bazı insanlara karşı biraz canım sıkıldı. Mesafe koymanın kendi sağlığım için iyi olacağı kararına vardım. Şuan boyama yapıyorum
Geçen pazartesinden beri hayatımda ters giden şeyler oldu öylesine iyiydim ki bu tarz durumlar karşısında güçlü olmayı nasıl öğrenicez zira kendimi çok yorgun güçsüz hissediyorum. Canım sıkkın ne müzik dinlemeyi istiyorum ne de başka birşey yapmak istediğim tek şey deniz kenarında kahvemi içip kitap okumak istiyorum.En güzeli !
Sen böyle en ufacık bi durumda pes edersen olmaz güçlüyüm dedikçe güçleniceksin hayatda sorunlar bitmiyoki bu bitse diğeri başlıcak biz üstesinden gelmeye çalışcaz pes etme eğer pes edersen başa dönersin bunu düşün güçlenGeçen pazartesinden beri hayatımda ters giden şeyler oldu öylesine iyiydim ki bu tarz durumlar karşısında güçlü olmayı nasıl öğrenicez zira kendimi çok yorgun güçsüz hissediyorum. Canım sıkkın ne müzik dinlemeyi istiyorum ne de başka birşey yapmak istediğim tek şey deniz kenarında kahvemi içip kitap okumak istiyorum.
Bugün çok canım sıkkın Sero çıkarcı insanların yaptıklarından dolayı ruhen çok yoruluyorum. Umarım iyi olurum. Moralen o kadar iyiydim ki enerjim bitik hissediyorum kendimiSen böyle en ufacık bi durumda pes edersen olmaz güçlüyüm dedikçe güçleniceksin hayatda sorunlar bitmiyoki bu bitse diğeri başlıcak biz üstesinden gelmeye çalışcaz pes etme eğer pes edersen başa dönersin bunu düşün güçlen
Niloya hoşgeldin kuzum. Özel değilse anlatsana için rahatlar hem.Bugün çok canım sıkkın Sero çıkarcı insanların yaptıklarından dolayı ruhen çok yoruluyorum. Umarım iyi olurum. Moralen o kadar iyiydim ki enerjim bitik hissediyorum kendimi
Hoşbuldum canım boşver ne anlatayım sıradan çıkarcı insanların davranışları senin yaptığın fedakarlıklardan nemalanıp kendi işlerini gördürme cabaları günü kurtarmalarının verdiği sevinçleri içinde yaşamalarıNiloya hoşgeldin kuzum. Özel değilse anlatsana için rahatlar hem.
Hele bide en yakınlarınsa insanı yiyip bitiriyo aynı durumdayız ama ben bitmedim başedebilirim sende öyle yapıcaksın lütfenBugün çok canım sıkkın Sero çıkarcı insanların yaptıklarından dolayı ruhen çok yoruluyorum. Umarım iyi olurum. Moralen o kadar iyiydim ki enerjim bitik hissediyorum kendimi
Özledim denizi ya bayramın 4.gününü iple çekiyorum hatta halatla çekiyorumKizlarr hepimize iyi bayramlar bugün bu manzarada arkadaşımla kahvaltı yaptık bayadir dışarı çıkıp etkinlik yapmıyordum baya iyi geldi
Sorma evet en yakınlar hadi susuyorum geçmişte yaşadığımız güzel günler hatırına ama insanın tepesine biniyorlarHele bide en yakınlarınsa insanı yiyip bitiriyo aynı durumdayız ama ben bitmedim başedebilirim sende öyle yapıcaksın lütfen
Önce kendimiz bebeğim her zaman icin. Diğer insanları boşver. Bu tarz insanlari su düğün telasemde çok daha net gördüm bosvereceksinHoşbuldum canım boşver ne anlatayım sıradan çıkarcı insanların davranışları senin yaptığın fedakarlıklardan nemalanıp kendi işlerini gördürme cabaları günü kurtarmalarının verdiği sevinçleri içinde yaşamalarıöğrendim bir kez daha öğrendim insanoğluna fedakarlık yaramıyor
Aynen öyle enerji emicilerÖnce kendimiz bebeğim her zaman icin. Diğer insanları boşver. Bu tarz insanlari su düğün telasemde çok daha net gördüm bosvereceksin
Böyle düşünenler kazanıyo bizde kazığı yedikçe akıllanıyoz işte ahhhh ahhh çok dertliyim bu konuda yarama bastın niloyaÖnce kendimiz bebeğim her zaman icin. Diğer insanları boşver. Bu tarz insanlari su düğün telasemde çok daha net gördüm bosvereceksin
Onlar günlerini gün ediyorlar senin olan enerjini de emiyorlar inan öylesine enerjim bitik hissediyorum ki akşama annemlerde yemek yicez halim yok inanır mısın biraz yatıcam 1 saat kadar dinlenirim belkiBöyle düşünenler kazanıyo bizde kazığı yedikçe akıllanıyoz işte ahhhh ahhh çok dertliyim bu konuda yarama bastın niloya
Ben seni arıcam canım bi ara ama şuan canım hiç konuşmak istemiyor salak salak oturıyorum boya yapıyorum he bir deBöyle düşünenler kazanıyo bizde kazığı yedikçe akıllanıyoz işte ahhhh ahhh çok dertliyim bu konuda yarama bastın niloya
Yatma kalk bi zumba aç zorlada olsa yap biraz yatmaya alıştırma hemen kendini bak yatarsan küserim :)Onlar günlerini gün ediyorlar senin olan enerjini de emiyorlar inan öylesine enerjim bitik hissediyorum ki akşama annemlerde yemek yicez halim yok inanır mısın biraz yatıcam 1 saat kadar dinlenirim belki
Şuan arama birbirimizin derdiyle boğuluruzBen seni arıcam canım bi ara ama şuan canım hiç konuşmak istemiyor salak salak oturıyorum boya yapıyorum he bir de
İnan ki yatıp biraz dinlenmem lazım ne zumbası kızYatma kalk bi zumba aç zorlada olsa yap biraz yatmaya alıştırma hemen kendini bak yatarsan küserim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?