- 23 Ocak 2016
- 35.099
- 51.058
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.281
O zaman yazarımŞuan arama birbirimizin derdiyle boğuluruz
Yatmaaaaa :)İnan ki yatıp biraz dinlenmem lazım ne zumbası kız
istediğin an yaz ara sıkıntı yok kuzum biz en çok kötü gün dostuyuzO zaman yazarımbenden kurtuluşun yok şaka şaka inan ne konuşmak istiyorum ne bişey yapmak istiyorum sadece yorgunum
Kız inan dünden beri yorgunum dün kendi kurbanımızı yaptık ayarladık. Bikaç akraba ziyareti eve döndük bugün çok yorgunum yatmam lazımYatmaaaaa :)
Çok sağol canım benim varlığınız bile yeterliistediğin an yaz ara sıkıntı yok kuzum biz en çok kötü gün dostuyuz
Azcık yat bari şekerleme gibi :))Kız inan dünden beri yorgunum dün kendi kurbanımızı yaptık ayarladık. Bikaç akraba ziyareti eve döndük bugün çok yorgunum yatmam lazım
Allah şifa ve huzurla uyanmayı nasip etsin canımYatak beni bekliyor yattım
Sağol canım aminAllah şifa ve huzurla uyanmayı nasip etsin canım
Bir şeye mi üzüldün canım?Panikatağın bolca geldiği bir akşamdan selamlar
Allah' yardımcımız olsunAynı ben de öyleyim burada dertleşip birbirimize destek olalım yalnız olmadığımızı bildiğimizde biraz daha güç alabiliyoruz. Küçük fıtıksa korkma bende de var. Benim eşim de bıktı artık ona pek söylememeye çalışıyorum kendi başıma idare etmeye çalışıyorum ama bu hastalık çok zor birşey mücadele etmek çok zor hayattan hiç zevk almıyorum. Anksiyete sonrası depresyon da geliyor.
Yazdıklarımın hepsi 10 sene içinde yaşadıklarım ama geçtiğimiz Ekim ayında terapiye başladım ara ara ataklarım gelse de iyiyim eskisi gibi değilim
[
Bende etkileniyorum canım.Rüyalardan ben de çok etkileniyorum
Çok şükür. Rabbim yardımcınız olsun.Yazdıklarımın hepsi 10 sene içinde yaşadıklarım ama geçtiğimiz Ekim ayında terapiye başladım ara ara ataklarım gelse de iyiyim eskisi gibi değilim
Bu günlerde gecicek inşaAllah. Sabırlı olalımPanikatağın bolca geldiği bir akşamdan selamlar
Gelmesine izin ver bırak gelsin gelsin ve gitsinPanikatağın bolca geldiği bir akşamdan selamlar
İzzet güllü panik atak videolarını izleyin. Tavsiye ederim.Panikatağın bolca geldiği bir akşamdan selamlar
İzledim biraz fayda etti o tarz bir yaklaşıma sahip bir terapist ile görüşme sağlıyorum. Ama ara ara atak geliyor tabii kiİzzet güllü panik atak videolarını izleyin. Tavsiye ederim.
İzin vermemek ne kelime vermesem bile geliyor namussuzGelmesine izin ver bırak gelsin gelsin ve gitsin
Yola gidicez ya biraz stres yaptımBir şeye mi üzüldün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?