- 23 Ocak 2016
- 35.099
- 51.058
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.301
Hayır o nabız saatlerinden kullanma hiç iyi bişey değil bende de ölüm korkusu var. Kendini dinlerken başka şeylere yönel kitap oku boyama yap Let..o.. da gezinBended ölüm korkusu var elimde nabız saati bile var nabzim kalibrasyon dan 46 ya düştü ben nasıl panik rengim atti ..Allah'ım ne zor durum ya hep kendini dinle
İşte aynı ben yapma o aletide bırak nabzınada bakma bunu yaptıkça büyüyo sorun umursamadıkça valla bak görücen nasıl normalleştiğini birebir aynı yaşadım anlatmıyorum etkilenilmesin diye kendini başka şeylerle meşgul et yada korkudan ecel teri bile döksen bakma nabzına zaten bikaç başar sonrası gelicek ohhh be hayat varmış dicen bazıları yaşadıklarının aynını görünce ayy tek değilmişim ohh derdi bi umutdu ona ama bende görünce çok üzülüyorum çünkü o anlarda neler yaşadık neler hissettik çok iyi bilirim ama defolup gittiğinide bildiğim için yazıyorum ki iyileşiceğini bil en azından en aza indirebilirsin bak birazda bizim elimizde güçlü olursak gelmez tam o an geldi nabzına bakıcana git bişiler yap meşgul et kendini zihnindeki düşünceyi duymamak için ben bağıra bağıra şarkı söylerdim mesela Allah korusun nabzı düşen kalbine sorun olan insan yerinden kalkamaz ama düşün biz o an olmadığımız kadar güçlü oluyoruz o korkudan kaçmak için bunun farkına var hayatın değişsin kusura bakmayın uzun yazdım bu hastalık çok büyük yaradır bende en ufacık ffaydam olsa ne mutluBended ölüm korkusu var elimde nabız saati bile var nabzim kalibrasyon dan 46 ya düştü ben nasıl panik rengim atti ..Allah'ım ne zor durum ya hep kendini dinle
Bende alışveriş sitelerinde geziyorum tren.... hepsi.... n... gitti .... :) sepete doldur boşalt :)))Hayır o nabız saatlerinden kullanma hiç iyi bişey değil bende de ölüm korkusu var. Kendini dinlerken başka şeylere yönel kitap oku boyama yap Let..o.. da gezinen büyük hobilerimden biri oldu hatta artık işim
Ben kaç nabız tansiyon aleti bozdum en son saat aldım biliyosunuz özelliğini ama kapadım yoksa gelecekti benimkiler kapıyı kapadım gelemezler :)) kapıyı bu lanetlere kapatın açık olursa anında gelirler :)Hayır o nabız saatlerinden kullanma hiç iyi bişey değil bende de ölüm korkusu var. Kendini dinlerken başka şeylere yönel kitap oku boyama yap Let..o.. da gezinen büyük hobilerimden biri oldu hatta artık işim
Birazdan o dediğim siteden tanıştığım birinden mal almaya gidicemBende alışveriş sitelerinde geziyorum tren.... hepsi.... n... gitti .... :) sepete doldur boşalt :)))
Yok o iyi dediğim bi ablam var burda tansiyon hastası ilaç kullanıyor ama ölçe ölçe mafetti kendini Dr en son psikiyatriye git dediBen kaç nabız tansiyon aleti bozdum en son saat aldım biliyosunuz özelliğini ama kapadım yoksa gelecekti benimkiler kapıyı kapadım gelemezler :)) kapıyı bu lanetlere kapatın açık olursa anında gelirler :)
Bende bu ara çok ağlıyorumKızlarrr Günaydın musmutlu bir gün olsun müzik dinliyorum birazdan çıkıcam evden işlerim var bize bayram tatili yokpanikatak gelmiyor mu geliyorrrrrr nabalım bizim de hastalığımız bu yatsam yatarım ağlasam ağlarım o kadar yani ama öyle de olmuyor bir de böyle deneyelim az önce TV de babam filmi vardı daha önce de izlemiştim duygusala bağladım ya ben de ölürsem kızım garip kalırsa diye ağlama geldi bir de camiden sela okundu mu tamam ben pert önceden bu kadar duygusal biri değildim ben yaaa anne olduktan sonra ben çok duygusal biri oldum en ufak şeye duygulanıyorum bunu da terapistime danışıcam bu duygusallığın üstesinden nasıl gelicem Allahım kimselere evlat acısı yaşatmasın bizleri de onlara bağışlasın ki onlara sağlıkla bakalım
Ağlamak geliyorsa içinden ağla canım doktorum öyle demişti banaBende bu ara çok ağlıyorumama kötü değilim üstesinden gelicem biliyorum kendimi bırakırsam hayat daha yaşanmaz hal alır
Evet canım duyguyu bastırmak iyi değilAğlamak geliyorsa içinden ağla canım doktorum öyle demişti bana
Ay sen ne tatlısın ya maşallah sana güçlü kadınlar güçlü hayatlar o zamanİşte aynı ben yapma o aletide bırak nabzınada bakma bunu yaptıkça büyüyo sorun umursamadıkça valla bak görücen nasıl normalleştiğini birebir aynı yaşadım anlatmıyorum etkilenilmesin diye kendini başka şeylerle meşgul et yada korkudan ecel teri bile döksen bakma nabzına zaten bikaç başar sonrası gelicek ohhh be hayat varmış dicen bazıları yaşadıklarının aynını görünce ayy tek değilmişim ohh derdi bi umutdu ona ama bende görünce çok üzülüyorum çünkü o anlarda neler yaşadık neler hissettik çok iyi bilirim ama defolup gittiğinide bildiğim için yazıyorum ki iyileşiceğini bil en azından en aza indirebilirsin bak birazda bizim elimizde güçlü olursak gelmez tam o an geldi nabzına bakıcana git bişiler yap meşgul et kendini zihnindeki düşünceyi duymamak için ben bağıra bağıra şarkı söylerdim mesela Allah korusun nabzı düşen kalbine sorun olan insan yerinden kalkamaz ama düşün biz o an olmadığımız kadar güçlü oluyoruz o korkudan kaçmak için bunun farkına var hayatın değişsin kusura bakmayın uzun yazdım bu hastalık çok büyük yaradır bende en ufacık ffaydam olsa ne mutlu ❤
Benim de çarpıntı ataklarım oluyordu. Kalpte kısa devre yapıyormuş damarlar. Gitmemesi gereken yoldan gidip çarpıntıya neden oluyordu. Doktor bunun gibi bir şey söyledi mi sana? Belki panik atak değil de gerçekten kalbinde böyle bir sorun vardır. Ben de o dönem sürekli nabzımı sayıyordum. Sorun ortadan kalkınca o halim de düzelmiş oldu.Şişede baygınlık geliyormu baş uyuşması ama bunlar bir oyun nabzim atarken hissediyorum yankalp krizi geçirsem falan diye kizlar.birde 3 ay önce taşikardi oldum 175 e çıktı nabzim ilaçla düşürdüler .ondan sonra korku kaldı ama profa gittim bu taşikardi 24 saat sursede seni oldurmez dedi fizyolojik dedi işte öyle şimdi memlekete gidecem saçımı.bilr.boyatmaya korkoyorum ama başaracağım inşallah eşimde çok sinirleniyor bu hallerime puffff
sıcakdan herkeze geliyo baygınlık :) korkma git boyat ben boyattım kalp öyle kolay kolay durmaz canım boşver atsın istediği gibi :) ayrıca teşekkür ederim güzel sözlerin içinŞişede baygınlık geliyormu baş uyuşması ama bunlar bir oyun nabzim atarken hissediyorum yankalp krizi geçirsem falan diye kizlar.birde 3 ay önce taşikardi oldum 175 e çıktı nabzim ilaçla düşürdüler .ondan sonra korku kaldı ama profa gittim bu taşikardi 24 saat sursede seni oldurmez dedi fizyolojik dedi işte öyle şimdi memlekete gidecem saçımı.bilr.boyatmaya korkoyorum ama başaracağım inşallah eşimde çok sinirleniyor bu hallerime puffff
Narincim öyle belirtileri söyleyip kimsenin kafasını bulandırmıcaz lütfen canım arkadaşımız prof gitmiş biz ondan dahamı iyi bilicrz böyle bi varsayımla konuşalım hızlı attığı değil nasıl attıği önemlidir demekki seninki düzensiz yoldan düzensiz arıyodu tedavini oldun bitti unut onu tamam arkadaşımızın bizim gibi düzenli ama biraz hızlı bukadarrrr önemsemiyoruz kalp bu coşar arada :))))Benim de çarpıntı ataklarım oluyordu. Kalpte kısa devre yapıyormuş damarlar. Gitmemesi gereken yoldan gidip çarpıntıya neden oluyordu. Doktor bunun gibi bir şey söyledi mi sana? Belki panik atak değil de gerçekten kalbinde böyle bir sorun vardır. Ben de o dönem sürekli nabzımı sayıyordum. Sorun ortadan kalkınca o halim de düzelmiş oldu.
Yok sero abla arkadaşın kafasını bulandırmak için demedim. 2 senede çok doktor gördüm doçent dahil panik atak teşhisi koyuldu bana. Ama o zaman öyle değildim. Belki yardımcı olur arkadaşa diye söyledim. Ayrıca çok düzenli atıyordu kalbim.neyse çok geçmiş olsun.Narincim öyle belirtileri söyleyip kimsenin kafasını bulandırmıcaz lütfen canım arkadaşımız prof gitmiş biz ondan dahamı iyi bilicrz böyle bi varsayımla konuşalım hızlı attığı değil nasıl attıği önemlidir demekki seninki düzensiz yoldan düzensiz arıyodu tedavini oldun bitti unut onu tamam arkadaşımızın bizim gibi düzenli ama biraz hızlı bukadarrrr önemsemiyoruz kalp bu coşar arada :))))
Hepimiz öyleyiz bitanem şimdi senin bu söylediğin yer eder belki kafasına bu seferde onu takar kötü olur o yüzden yanlış anlama kendimden biliyorum çünkü :)Yok sero abla arkadaşın kafasını bulandırmak için demedim. 2 senede çok doktor gördüm doçent dahil panik atak teşhisi koyuldu bana. Ama o zaman öyle değildim. Belki yardımcı olur arkadaşa diye söyledim. Ayrıca çok düzenli atıyordu kalbim.neyse çok geçmiş olsun.
Haklısın sero abla. Allah şifa versin hepimize.Hepimiz öyleyiz bitanem şimdi senin bu söylediğin yer eder belki kafasına bu seferde onu takar kötü olur o yüzden yanlış anlama kendimden biliyorum çünkü :)
Aminnn canım AminHaklısın sero abla. Allah şifa versin hepimize.
Sıcak basması normal çünkü hava çok sıcakŞişede baygınlık geliyormu baş uyuşması ama bunlar bir oyun nabzim atarken hissediyorum yankalp krizi geçirsem falan diye kizlar.birde 3 ay önce taşikardi oldum 175 e çıktı nabzim ilaçla düşürdüler .ondan sonra korku kaldı ama profa gittim bu taşikardi 24 saat sursede seni oldurmez dedi fizyolojik dedi işte öyle şimdi memlekete gidecem saçımı.bilr.boyatmaya korkoyorum ama başaracağım inşallah eşimde çok sinirleniyor bu hallerime puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?