- 23 Ocak 2016
- 35.100
- 51.060
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.321
Evet insan takıyor kafaya geçen bi arkadaşıma şöyle oluyor falan deidm kalbim sıkışıyor kendi de panikatak AA bi git baktır dedi madem beni panik sar dedim galiba kalp krizi falan geçircem dese bana hayır o panikatak korkma diye rahatlıcam bi vakit taktım kafaya geçen gittim kalp damarlarıma baktırdım tıkalı olan var mı diye niye merdivenlerden çıkınca soluk soluğa kalıyorum diye ama çok şükür temiz çıktıHepimiz öyleyiz bitanem şimdi senin bu söylediğin yer eder belki kafasına bu seferde onu takar kötü olur o yüzden yanlış anlama kendimden biliyorum çünkü :)
Bana biri dişim ağrıyo dese çok etkilenirsem biraz sonrası benimde ağrıyo bunlar olan şeylerEvet insan takıyor kafaya geçen bi arkadaşıma şöyle oluyor falan deidm kalbim sıkışıyor kendi de panikatak AA bi git baktır dedi madem beni panik sar dedim galiba kalp krizi falan geçircem dese bana hayır o panikatak korkma diye rahatlıcam bi vakit taktım kafaya geçen gittim kalp damarlarıma baktırdım tıkalı olan var mı diye niye merdivenlerden çıkınca soluk soluğa kalıyorum diye ama çok şükür temiz çıktı
Benim de çarpıntı ataklarım oluyordu. Kalpte kısa devre yapıyormuş damarlar. Gitmemesi gereken yoldan gidip çarpıntıya neden oluyordu. Doktor bunun gibi bir şey söyledi mi sana? Belki panik atak değil de gerçekten kalbinde böyle bir sorun vardır. Ben de o dönem sürekli nabzımı sayıyordum. Sorun ortadan kalkınca o halim de düzelmiş oldu.
Yok benim de sorun yoktu zaten. Ama çarpıntılar beni çok korkutuyor normal hayatımı etkiliyordu. Çarpıntı anında çekilen EKG ile teşhis koydu doktor.minikkkkkkk doğru söylüyor doktor bana kalpte sorun yok dedi heyecan stres nabzı arttırıyor dedi 95 yaşına kadar yaşatır seni dedi .Peki sana bu teşhisi nasıl koydu.
Benimde stres anında gözlerim kamasiyor geçici görme kaybı yaşıyorum beyin emarina gird.Ayrintilj göz muayenesinde girdim hiç birşey yokEn şansız benim galiba optik nörit geçirdim 2kezsol gözümde biraz görme kaybı var aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ms.den hastalıklardan muhafaza eylesin Rabbim gözüme birşey olmasaydı kortizon kullanmasaydım daha çabuk atlatırdım.bende halen köydeyim kaynanama sinir oluyorum arada her halta maydonoz ama kendilerini çok mükemmel sanıyolar herkes boş Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza hayırlı güzel kader versin iyilerle karşılaştırsın onları bizi yavrularımızın başından eksik etmesin mevlam yavrularımızda ömrümüzden eksik etmesin çok yorgun kabim bedenim
Ne güzelgüzel canım birşey çıkmaması Rabbim korusun benimki gerçekten kapanıyo görüş damardan yüksek kortizo n veriyolar zaten yan etkileri arasında depresyon da varBenimde stres anında gözlerim kamasiyor geçici görme kaybı yaşıyorum beyin emarina gird.Ayrintilj göz muayenesinde girdim hiç birşey yok
Offf ben de boyleydim bir rahatsızlık görürdüm haberlerde, hemen bende de olursa korkusu. Rahat ol canımın içi hepsi geçici korkular biri bitiyor diğerine geçiyoruz çünkü.Ben şimdi bu optik noriti kafama
Takarım
Naptın aday abla durumlar nasıl oldu, iyisin İnşallahNe güzelgüzel canım birşey çıkmaması Rabbim korusun benimki gerçekten kapanıyo görüş damardan yüksek kortizo n veriyolar zaten yan etkileri arasında depresyon da var
minikkkkkkk doğru söylüyor doktor bana kalpte sorun yok dedi heyecan stres nabzı arttırıyor dedi 95 yaşına kadar yaşatır seni dedi .Peki sana bu teşhisi nasıl koydu.
Yok canım be çok yaygın birşey değil korkmaBen şimdi bu optik noriti kafama
Takarım
Nasıl belirtileri vardi sende yazabikirmisinNe güzelgüzel canım birşey çıkmaması Rabbim korusun benimki gerçekten kapanıyo görüş damardan yüksek kortizo n veriyolar zaten yan etkileri arasında depresyon da var
İdare edereder canım bazen biraz hafifliyo adetken daha kötüyüm.vücudum ağrıyo bi belim bi bacağım bi göğsüm Rabbim yardım etsinedin hepimizeNaptın aday abla durumlar nasıl oldu, iyisin İnşallah
Sendeki optik nevrit değildir canım araştırmana gerek yok rahat ol ağrı felan oluyo görüş kapanıyoNasıl belirtileri vardi sende yazabikirmisin
Amin canım Allah korusun kaynananı da boşver sallama ben de bayramda ziyarete gittik saçma sapan davranışları sinirimi bozdu çok durmadım döndüm eveEn şansız benim galiba optik nörit geçirdim 2kezsol gözümde biraz görme kaybı var aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ms.den hastalıklardan muhafaza eylesin Rabbim gözüme birşey olmasaydı kortizon kullanmasaydım daha çabuk atlatırdım.bende halen köydeyim kaynanama sinir oluyorum arada her halta maydonoz ama kendilerini çok mükemmel sanıyolar herkes boş Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza hayırlı güzel kader versin iyilerle karşılaştırsın onları bizi yavrularımızın başından eksik etmesin mevlam yavrularımızda ömrümüzden eksik etmesin çok yorgun kabim bedenim
Sen napıyosun kızzzz düğüne kaç gün kaldı?Naptın aday abla durumlar nasıl oldu, iyisin İnşallah
Bu pazar canım çok az kaldı,Sen napıyosun kızzzz düğüne kaç gün kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?