Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Hepimiz öyleyiz bitanem şimdi senin bu söylediğin yer eder belki kafasına bu seferde onu takar kötü olur o yüzden yanlış anlama kendimden biliyorum çünkü :)
Evet insan takıyor kafaya geçen bi arkadaşıma şöyle oluyor falan deidm kalbim sıkışıyor kendi de panikatak AA bi git baktır dedi madem beni panik sar dedim galiba kalp krizi falan geçircem dese bana hayır o panikatak korkma diye rahatlıcam bi vakit taktım kafaya geçen gittim kalp damarlarıma baktırdım tıkalı olan var mı diye niye merdivenlerden çıkınca soluk soluğa kalıyorum diye ama çok şükür temiz çıktı

Strese bağlı seboreik dermatit var bende yüZüm yanık gibi olup sulanıyo saç diplerimde yara dünden beri fenaa azdı panıkleri atakları durdursam bu sefer organık rahatsızlıklar geliyo bu vücudumuzun bizle derdi ne arkadaş yaaa :) bazen arkana bakmadan çek git diyo uzaklara burda hep sorun stres numaranıda değiş ne kimseyi gör ne yaşa benim yakın çevrem benı bu hale getiren

Bana biri dişim ağrıyo dese çok etkilenirsem biraz sonrası benimde ağrıyo bunlar olan şeyler

En şansız benim galiba optik nörit geçirdim 2kezsol gözümde biraz görme kaybı var aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ms.den hastalıklardan muhafaza eylesin Rabbim gözüme birşey olmasaydı kortizon kullanmasaydım daha çabuk atlatırdım.bende halen köydeyim kaynanama sinir oluyorum arada her halta maydonoz ama kendilerini çok mükemmel sanıyolar herkes boş Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza hayırlı güzel kader versin iyilerle karşılaştırsın onları bizi yavrularımızın başından eksik etmesin mevlam yavrularımızda ömrümüzden eksik etmesin çok yorgun kabim bedenim

minikkkkkkk doğru söylüyor doktor bana kalpte sorun yok dedi heyecan stres nabzı arttırıyor dedi 95 yaşına kadar yaşatır seni dedi .Peki sana bu teşhisi nasıl koydu.

minikkkkkkk doğru söylüyor doktor bana kalpte sorun yok dedi heyecan stres nabzı arttırıyor dedi 95 yaşına kadar yaşatır seni dedi .Peki sana bu teşhisi nasıl koydu.
Yok benim de sorun yoktu zaten. Ama çarpıntılar beni çok korkutuyor normal hayatımı etkiliyordu. Çarpıntı anında çekilen EKG ile teşhis koydu doktor.

Benimde stres anında gözlerim kamasiyor geçici görme kaybı yaşıyorum beyin emarina gird.Ayrintilj göz muayenesinde girdim hiç birşey yok

Benimde stres anında gözlerim kamasiyor geçici görme kaybı yaşıyorum beyin emarina gird.Ayrintilj göz muayenesinde girdim hiç birşey yok
Ne güzelgüzel canım birşey çıkmaması Rabbim korusun benimki gerçekten kapanıyo görüş damardan yüksek kortizo n veriyolar zaten yan etkileri arasında depresyon da var

Amin canım Allah korusun kaynananı da boşver sallama ben de bayramda ziyarete gittik saçma sapan davranışları sinirimi bozdu çok durmadım döndüm eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…