Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin canım Allah korusun kaynananı da boşver sallama ben de bayramda ziyarete gittik saçma sapan davranışları sinirimi bozdu çok durmadım döndüm eve
Ben 1aydır maruz kalıyorum canım düşün :) düşünün hayvan besliyorlar diye 5kurban kesildi kapının önünde giden gelen maddi olarakta yıpratıyorlar manevi olarakta eşimde düşkün görümcemde ailesine görümcem
iyi ama bi şikayetim yok sadece anasını çok alttan alıyo biraz çok çeneli kaynanam herişini yapıyo herşeyini alıyo şımartıyo biraz oda kızını övüp duruyo.bunlar ufak şeylerde maddi olarakta biraz zorluyorlar eşim benim ailem için hiç zahmete gelmez hep kendi ailesi bide annemlerin evde oturuyoruz kira istemiyorlar ihtiyaçları olduğu halde ben yinede verelim azda olsa diyorum eşim vermiyo daha bisürü şey neyse kızlar İyi geceletgeceler

İyi geceler canım evet zor işler bunlar biz de gittiğimizde her yer et içindeydi akşam gittik sabah kahvaltıdan sonra döndük sen de eşine sözünü geçirmeye bak canım yoksa yıpranan sen oluyorsun 5 hayvan eğer büyükbaş ise çok zor canım biz genelde kendimiz küçükbaş kesiyoruz kolay oluyor pek büyükbaşa girme taraftarı olmuyorum eşime kalsa anneleriyle girecekti bu sene ablaları anneleriyle ilk defa büyükbaş kestiler beraber ben dedim girmem eşime kalsa girecekti. Kendi bilir ister dinlesin ister dinlemesin çok istiyorsan gider kendin girer uğraşırsın ben gelemem dedim.

Terapiye gittiğimde seansımı beklerken kitaplıktaki kitapları kurcalarken bu kitap dikkatimi çekti içinden biraz okudum bana çok hitap etmeye başladı ve izin alıp bu kitabı okumak için aldım tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir kitap terapi tadında gün içinde okuduklarım aklıma geliyor.

Eklentiler

• IMG_20200803_014913.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20200803_014528.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20200803_014110.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar şuan o kadar üzgünüm ki ağlasam belki rahatlarım. Tam yola çıkıcaz kalktık eşim arabaya baktı daha evvelki gün bişeyi yoktu çok değişik büyük bir arıza yapmış 10bin lira masrafında en yakın arkadaşının babaannesi ölmüş dün akşam ne güzel tam gidecek eşyalarımızı hazırladık sabah böyle olunca çok üzüldüm senede 1 kez böyle uzun izne çıkıyor eşim çok üzgünüm herşeyde vardır bir hayır dün ne güzel arabayı temizledik hazırdı bugün böyle olması çok üzücü moralim sıfır

Vardır bir hayır canım benim sıkma canını

Can
Canını sıkma sevin bence ya o arızayı anlamayıp yola çıksaydınız bide bu tarafından bak canım Allah rahmet eylesin babanneye de bigün hepimiz Allah ımıza kavuşucaz inşAllah hayırlısını versin Rabbim korkma canım

Çok üzgünüm Sero yatıyorum masrafa mı üzüleyim gidemediğimize mi ne diyim sağlık olsun

Sendeki optik nevrit değildir canım araştırmana gerek yok rahat ol ağrı felan oluyo görüş kapanıyo
Ben bunu kafaya taktım cnm ya benimde beyin mrim çekildi ama ilaçlı değil senin ilaclimiydi internette ilaçlı mrla anlaşılır diyor senin gözün hiç mi görmüyordu bende bulanık görüyorum o anda karanlık oda istiyorum ses olmayan dinlenince birde ağrı kesici içince geciyor.Atak stresli anlarda vuruyor ayrıntılı yazarsan rahatlayacam

Canım migrene benziyor senin belirtiler.

Migrendir sende ki bu dinlenmekle geçmez canım ağrı kesiciylede optik nörit olsan takcan birşey yok senle uzaktan yakından alakası yok senin şikayetler migren gibi birşey korkcan birşey yok

Kızlar biliyorsunuz sabah kötüydüm yatıp ağlayabilirdim. Ama dedim madem şuan gitmemize bir engel var kalk ve işinin başına koyul ürün almaya gittim benden haber bekleyen müşterilerime ürünlerini teslim ettim. Evet yolda giderken biraz ağladım o da babamın kırıcı bir söz söylemesinden ve gidememiş olmamızla birleşmesiyle benim ağlamama sebep oldu. Hayır dedim kendime ağladın ama sen güçlüsün eve geldim biraz dinlendim çok erken kalktığım için 1 saat şekerleme yaptım sonra kalkıp yemek yaptım eşim de şuan arkadaşlarıyla 3 saattir arabayı tamir etmeye çalışıyorlar bugün oto tamirhaneler kapalı ama yine de keyiflenmeye çalışıyorum aldım kitabımı okuyorum birazdan Nescafe yapıp içicem herşeyin başı sağlık böyle olması gerekiyormuş ve böyle oldu

İşte buuuu Sen gittikçe dahada güçleniyosun bende daha iyiyim şükürler olsun

İşte buuuu Sen gittikçe dahada güçleniyosun bende daha iyiyim şükürler olsun
Hep iyi olalım canım yok çok güçlü değilim henüz ya dün gece yatmadan evvel atak bir güzel yokladı beni ölüyorsun son nefeslerin dedi bana korktum nefesim kesilir gibi oldu geçecek dedim bekle yarım saat sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…