- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.341
Ben 1aydır maruz kalıyorum canım düşün :) düşünün hayvan besliyorlar diye 5kurban kesildi kapının önünde giden gelen maddi olarakta yıpratıyorlar manevi olarakta eşimde düşkün görümcemde ailesine görümcemAmin canım Allah korusun kaynananı da boşver sallama ben de bayramda ziyarete gittik saçma sapan davranışları sinirimi bozdu çok durmadım döndüm eve
İyi geceler canım evet zor işler bunlar biz de gittiğimizde her yer et içindeydi akşam gittik sabah kahvaltıdan sonra döndük sen de eşine sözünü geçirmeye bak canım yoksa yıpranan sen oluyorsun 5 hayvan eğer büyükbaş ise çok zor canım biz genelde kendimiz küçükbaş kesiyoruz kolay oluyor pek büyükbaşa girme taraftarı olmuyorum eşime kalsa anneleriyle girecekti bu sene ablaları anneleriyle ilk defa büyükbaş kestiler beraber ben dedim girmem eşime kalsa girecekti. Kendi bilir ister dinlesin ister dinlemesin çok istiyorsan gider kendin girer uğraşırsın ben gelemem dedim.Ben 1aydır maruz kalıyorum canım düşün :) düşünün hayvan besliyorlar diye 5kurban kesildi kapının önünde giden gelen maddi olarakta yıpratıyorlar manevi olarakta eşimde düşkün görümcemde ailesine görümcem
iyi ama bi şikayetim yok sadece anasını çok alttan alıyo biraz çok çeneli kaynanam herişini yapıyo herşeyini alıyo şımartıyo biraz oda kızını övüp duruyo.bunlar ufak şeylerde maddi olarakta biraz zorluyorlar eşim benim ailem için hiç zahmete gelmez hep kendi ailesi bide annemlerin evde oturuyoruz kira istemiyorlar ihtiyaçları olduğu halde ben yinede verelim azda olsa diyorum eşim vermiyo daha bisürü şey neyse kızlar İyi geceletgeceler
Vardır bir hayır canım benim sıkma canınıKızlar şuan o kadar üzgünüm ki ağlasam belki rahatlarım. Tam yola çıkıcaz kalktık eşim arabaya baktı daha evvelki gün bişeyi yoktu çok değişik büyük bir arıza yapmış 10bin lira masrafında en yakın arkadaşının babaannesi ölmüşdün akşam ne güzel tam gidecek eşyalarımızı hazırladık sabah böyle olunca çok üzüldüm senede 1 kez böyle uzun izne çıkıyor eşim çok üzgünüm herşeyde vardır bir hayır dün ne güzel arabayı temizledik hazırdı bugün böyle olması çok üzücü moralim sıfır
Canını sıkma sevin bence ya o arızayı anlamayıp yola çıksaydınız bide bu tarafından bak canım Allah rahmet eylesin babanneye de bigün hepimiz Allah ımıza kavuşucaz inşAllah hayırlısını versin Rabbim korkma canımKızlar şuan o kadar üzgünüm ki ağlasam belki rahatlarım. Tam yola çıkıcaz kalktık eşim arabaya baktı daha evvelki gün bişeyi yoktu çok değişik büyük bir arıza yapmış 10bin lira masrafında en yakın arkadaşının babaannesi ölmüşdün akşam ne güzel tam gidecek eşyalarımızı hazırladık sabah böyle olunca çok üzüldüm senede 1 kez böyle uzun izne çıkıyor eşim çok üzgünüm herşeyde vardır bir hayır dün ne güzel arabayı temizledik hazırdı bugün böyle olması çok üzücü moralim sıfır
Çok üzgünüm Sero yatıyorumCan
Canını sıkma sevin bence ya o arızayı anlamayıp yola çıksaydınız bide bu tarafından bak canım Allah rahmet eylesin babanneye de bigün hepimiz Allah ımıza kavuşucaz inşAllah hayırlısını versin Rabbim korkma canım
Öyle vardır bir hayır ne diyelimVardır bir hayır canım benim sıkma canını
Sıkma canını sen evde de çok güzel vakit geçiren birisinÖyle vardır bir hayır ne diyelim
Ben bunu kafaya taktım cnm ya benimde beyin mrim çekildi ama ilaçlı değil senin ilaclimiydi internette ilaçlı mrla anlaşılır diyor senin gözün hiç mi görmüyordu bende bulanık görüyorum o anda karanlık oda istiyorum ses olmayan dinlenince birde ağrı kesici içince geciyor.Atak stresli anlarda vuruyor ayrıntılı yazarsan rahatlayacamSendeki optik nevrit değildir canım araştırmana gerek yok rahat ol ağrı felan oluyo görüş kapanıyo
Canım migrene benziyor senin belirtiler.Ben bunu kafaya taktım cnm ya benimde beyin mrim çekildi ama ilaçlı değil senin ilaclimiydi internette ilaçlı mrla anlaşılır diyor senin gözün hiç mi görmüyordu bende bulanık görüyorum o anda karanlık oda istiyorum ses olmayan dinlenince birde ağrı kesici içince geciyor.Atak stresli anlarda vuruyor ayrıntılı yazarsan rahatlayacam
İzledim biraz fayda etti o tarz bir yaklaşıma sahip bir terapist ile görüşme sağlıyorum. Ama ara ara atak geliyor tabii ki
[/QUOTE bende de oluyor maalesef. İnşaAllah bu ataklarimiz da gecicek. Biz önemsemeyelim. Rabbim her sıkıntıdan sonra ferahlık ihsan ediyor hamdolsun. Hiçbir dert hiçbir sıkıntı boşuna değildir. Sabırlı olalım
Migrendir sende ki bu dinlenmekle geçmez canım ağrı kesiciylede optik nörit olsan takcan birşey yok senle uzaktan yakından alakası yok senin şikayetler migren gibi birşey korkcan birşey yokBen bunu kafaya taktım cnm ya benimde beyin mrim çekildi ama ilaçlı değil senin ilaclimiydi internette ilaçlı mrla anlaşılır diyor senin gözün hiç mi görmüyordu bende bulanık görüyorum o anda karanlık oda istiyorum ses olmayan dinlenince birde ağrı kesici içince geciyor.Atak stresli anlarda vuruyor ayrıntılı yazarsan rahatlayacam
İşte buuuuKızlar biliyorsunuz sabah kötüydüm yatıp ağlayabilirdim. Ama dedim madem şuan gitmemize bir engel var kalk ve işinin başına koyul ürün almaya gittim benden haber bekleyen müşterilerime ürünlerini teslim ettim. Evet yolda giderken biraz ağladım o da babamın kırıcı bir söz söylemesinden ve gidememiş olmamızla birleşmesiyle benim ağlamama sebep oldu. Hayır dedim kendime ağladın ama sen güçlüsün eve geldim biraz dinlendim çok erken kalktığım için 1 saat şekerleme yaptım sonra kalkıp yemek yaptım eşim de şuan arkadaşlarıyla 3 saattir arabayı tamir etmeye çalışıyorlar bugün oto tamirhaneler kapalı ama yine de keyiflenmeye çalışıyorum aldım kitabımı okuyorum birazdan Nescafe yapıp içicemherşeyin başı sağlık böyle olması gerekiyormuş ve böyle oldu
Hep iyi olalım canımİşte buuuuSen gittikçe dahada güçleniyosun bende daha iyiyim şükürler olsun
Beni gaza getirme terapistim de tebrikler deyip duruyor çok gaza geliyorumİşte buuuuSen gittikçe dahada güçleniyosun bende daha iyiyim şükürler olsun
Adam haklı dağılınBeni gaza getirme terapistim de tebrikler deyip duruyor çok gaza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?