- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.361
Ben sabahları ilaç içiyorum ya ben de içsem bir sakıncası olur mu acaba?Bak ben en sonunda aldım :)
Hiçbişey olmaz canım rahatlatıyo sindirim sisteminiBen sabahları ilaç içiyorum ya ben de içsem bir sakıncası olur mu acaba?
Çok sağol sero ablaHiçbişey olmaz canım rahatlatıyo sindirim sistemini
Ha ha yasaklasa nolcak kim dinler ben terapiste başladığım zamanlar dayanamayıp başka doktorlara da gidiyordum bir de doktoruma msj atıyordum özür dilerim ben dayanamadım bugün başka bir doktora daha gittim diyeKizlar iyi akşamlar keyifler nasıl demin göğsüme bir baskı vardı dedim aha kalp gidiyor.Sonra kalktım tansiyon olctum 12 8 nabız 88 şimdi açıldım ..Benim akrabam doktor bana dediki 2 sene doktora gitmeni yasakliyorum dedibirde benim karnım açken daha rahatım çok doyuna l ölüm korkusu artiyor
Seroşum şuan kahkahayı bastım valla sonunda beee kaç aydır dilimde tüy bitti
Bugün çekmeceden bişey alırken rezeneleri gördüm aklıma sen geldin Sero acaba ne zaman içicek bunlardan dedim
Eczacı bana bişey olmaz demişti doktorum da ama ben biraz pimpirikli olduğum için almıyordum birlikte saat arası oluyordu ama akşam içsen daha iyi biraz rahatlatıp uyku getiriyorBen sabahları ilaç içiyorum ya ben de içsem bir sakıncası olur mu acaba?
Ben de az önce merdivenleri inip çıkarken heh şimdi ya çıkarken beyin kanaması geçirip düşersen dedim içimdenKizlar iyi akşamlar keyifler nasıl demin göğsüme bir baskı vardı dedim aha kalp gidiyor.Sonra kalktım tansiyon olctum 12 8 nabız 88 şimdi açıldım ..Benim akrabam doktor bana dediki 2 sene doktora gitmeni yasakliyorum dedibirde benim karnım açken daha rahatım çok doyuna l ölüm korkusu artiyor
Tamam canım ben de biraz endişe ettiğim için o yüzden sordum. Sabah ilacımı akşam da rezene çayımı içerim o zaman sağol canım.Eczacı bana bişey olmaz demişti doktorum da ama ben biraz pimpirikli olduğum için almıyordum birlikte saat arası oluyordu ama akşam içsen daha iyi biraz rahatlatıp uyku getiriyor
Hayırlı yolculuklar rabbim kazasız belasız bir yolculuk nasip etsin inşallah.Kızlar eşim arkadaşlarıyla aracı tamir etti yaklaşık 5 saat uğraştılar. Parçayı satan yer de buldular şuan yoldayız.
Evet ben öyle yapıyordumTamam canım ben de biraz endişe ettiğim için o yüzden sordum. Sabah ilacımı akşam da rezene çayımı içerim o zaman sağol canım.
Amin canım çok sağol uzun yola gidecek olduk mu hep korkuyorum evi nasıl temiz toplu bıraktım ya bişey olur da evimize dönemezsek diye bu hastalık böyle işteHayırlı yolculuklar rabbim kazasız belasız bir yolculuk nasip etsin inşallah.
Daha iyiyim şükürler olsun. Ancak şunu anladım mesela bayram diye köyüme gitmem gerekti. Mecbur gittim. Tabi aklımda türlü korkular. Ama yine de yapabildiğimi gördükçe daha iyi hissediyorum kendimi. İlaç bir yere kadar onu anladım.N Narinkimse canım senin ilaç etkisini göstermeye başladı mı Citoles içiyordun yanlış hatırlamıyorsam
Yok canım korkma. sen dualarını oku rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah.Amin canım çok sağol uzun yola gidecek olduk mu hep korkuyorum evi nasıl temiz toplu bıraktım ya bişey olur da evimize dönemezsek diye bu hastalık böyle işte
Aynen öyle ilaç da bi yere kadar doktorum hep söyler ilacı koltuk değneği gibi düşünün diye. Biz de gittik kayınvalidemler bu bayram köydeki yazlıkta kestiler bize de ziyaret etmek için oraya gitmek gerekti. Ama akşam biraz atak geldi o gece zanax içtim. Ertesi sabah döndük evime gelince daha rahat ettim. Annemlere yemeğe gittik orda da1 saat falan atak geldiDaha iyiyim şükürler olsun. Ancak şunu anladım mesela bayram diye köyüme gitmem gerekti. Mecbur gittim. Tabi aklımda türlü korkular. Ama yine de yapabildiğimi gördükçe daha iyi hissediyorum kendimi. İlaç bir yere kadar onu anladım.
Amin inşallah canım gittik mi de dönerken yolu düşünürüm sen de gitmeye korktuğun yerlere üzerine gideceksin gitmeden olmuyor çünkü atak geçirmekten korktuğun yerlere daha çok gidilmeli diye bugün okuduğum kitapta da okudumYok canım korkma. sen dualarını oku rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?