Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kizlar iyi akşamlar keyifler nasıl demin göğsüme bir baskı vardı dedim aha kalp gidiyor.Sonra kalktım tansiyon olctum 12 8 nabız 88 şimdi açıldım ..Benim akrabam doktor bana dediki 2 sene doktora gitmeni yasakliyorum dedibirde benim karnım açken daha rahatım çok doyuna l ölüm korkusu artiyor

Kızlar bazen olumsuzluklar yaşarken aynı zamanda da güzel şeyler de yaşayabiliyor insan asıl önemli olan farkedebilmekte
Örneğin bu sabah otobüs beklerken 2 tane otobüs kartım vardı benim dolu olanı cüzdanımda bulamadım diğerini makinaya okuttum boş çantamda diğer kartı ararken kurcalarken çantamı arkamdaki delikanlı ben okuttum dedi ben istemeden rica etmeden ücretini verdim ne kadar almam diye ısrar etse de kedi kendime dedim hayatta ne güzel iyi insanlar var diyerek moralim daha çok yerine geldi...

Hayata karşı pozitif bakmaya çalıştım. Moralim bozuk olsa bile mutfakta canım müzik dinlemek istemese dahi açtım sonra keyfim daha çok yerine gelmeye başladı. Kitap okudum Nescafe içtim kızım yanımda sağlıklı evimde huzurum var bunlar şükredilecek en önemli sebepler diye düşündüm. Beni önemseyen insanların hayatımda olması....

Ha ha yasaklasa nolcak kim dinler ben terapiste başladığım zamanlar dayanamayıp başka doktorlara da gidiyordum bir de doktoruma msj atıyordum özür dilerim ben dayanamadım bugün başka bir doktora daha gittim diye ama sonra terapistim anlata anlata çok şükür artık gitmiyorum desem de geçen bacağım ağrıyor diye bi kalp damar cerrahının kapısını çaldım eskisine nazaran gitmiyorum ama önceden 10 günde ya da her hafta muhakkak bir muayene oluyordum

Ben de az önce merdivenleri inip çıkarken heh şimdi ya çıkarken beyin kanaması geçirip düşersen dedim içimden

Eczacı bana bişey olmaz demişti doktorum da ama ben biraz pimpirikli olduğum için almıyordum birlikte saat arası oluyordu ama akşam içsen daha iyi biraz rahatlatıp uyku getiriyor
Tamam canım ben de biraz endişe ettiğim için o yüzden sordum. Sabah ilacımı akşam da rezene çayımı içerim o zaman sağol canım.

N Narinkimse canım senin ilaç etkisini göstermeye başladı mı Citoles içiyordun yanlış hatırlamıyorsam
Daha iyiyim şükürler olsun. Ancak şunu anladım mesela bayram diye köyüme gitmem gerekti. Mecbur gittim. Tabi aklımda türlü korkular. Ama yine de yapabildiğimi gördükçe daha iyi hissediyorum kendimi. İlaç bir yere kadar onu anladım.

Aynen öyle ilaç da bi yere kadar doktorum hep söyler ilacı koltuk değneği gibi düşünün diye. Biz de gittik kayınvalidemler bu bayram köydeki yazlıkta kestiler bize de ziyaret etmek için oraya gitmek gerekti. Ama akşam biraz atak geldi o gece zanax içtim. Ertesi sabah döndük evime gelince daha rahat ettim. Annemlere yemeğe gittik orda da1 saat falan atak geldi

Yok canım korkma. sen dualarını oku rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah.
Amin inşallah canım gittik mi de dönerken yolu düşünürüm sen de gitmeye korktuğun yerlere üzerine gideceksin gitmeden olmuyor çünkü atak geçirmekten korktuğun yerlere daha çok gidilmeli diye bugün okuduğum kitapta da okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…