Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Benim kalp atisim hizlanmadi ama cok kotu oldum. Suan basimin sag tarafi cok agriyor. Bu sefer ben de cok korktum

Çok geçmiş olsun canım. Açlık bana da hiç yaramıyor. Mecburen aç kalmamaya çalışıyorum. Sen de öyle yap canım. Gerekirse az az sürekli atıştır bir şeyler.

Kızlar bu zarar verme opsesyonu yaşayanlar nasıl geçti sizin bu durum ?

Sende de bu var dimi bende de bi ara bu vardı gelen düşünceyi dikkate almayınca geçiyor biri bitiyor biri başlıyor bu da bende baya sürmüştü düşünce de geç
Bende zaten böyle patlar verdi zarar verme opsesyonu yaklaşık 1 bucuk yıldır bu var ve geçmiyor bazen geçiyor bazen geri geliyor. O geçince başka şeylere takılıyorum anlamadım vallahi yaa

Sende de bu var dimi bende de bi ara bu vardı gelen düşünceyi dikkate almayınca geçiyor biri bitiyor biri başlıyor bu da bende baya sürmüştü düşünce de geç
Sende ne vardı canım ben anneme zarar veririm diyorum , kendime zarar veririm ya cok sacma bir düşünce bundan neden etkileniyorum hala idrak edemedim

Bende zaten böyle patlar verdi zarar verme opsesyonu yaklaşık 1 bucuk yıldır bu var ve geçmiyor bazen geçiyor bazen geri geliyor. O geçince başka şeylere takılıyorum anlamadım vallahi yaa
Benim de baya sürdü zarar vermekten çok korktum korkarak yaşadım ya yaparsam ya aklımı kaybedersem serbest bıraktım düşünceleri kendiliğinden geçti ama bu sefer de farklı bişeye taktım

Sende ne vardı canım ben anneme zarar veririm diyorum , kendime zarar veririm ya cok sacma bir düşünce bundan neden etkileniyorum hala idrak edemedim
Ben kızıma zarar verirsem diye çok korkuyordum bir de lohusa iken gelenler haberlerde olanları anlatıyorlardı nasıl korkmuştum ya ben de yaparsam diye sonra ilaç aldım daha sonra ya kendime zarar verirsem kontrolümü kaybedersem diye o da zamanla geçti şimdi tansiyonum yükseliyor hadi bakalım

Aynı ben az önce haber izledim geldiler yine bana sanki yapacakmışım gibi oluyor birde ay anlamıyorum da neden surekli böyle olduğunu. Gercekten biri bitiyor biri başlıyor ya bunun kalıcı çözümü nedir acaba.

Geceleri banada oluyor bu uyku sırasında ölüyorum sanıyorum şimdide ter basıyor kalbim sıkışıyor gibi başıma zonklama şeklinde ağrı giriyor
Korku bastırıyor sonra yaşamaktan bıkıyorum sanki günlerdir ne yaşadığımı biliyorum uykumdan yediğimden hiçbiieyden tat almıyorum ilaç da içiyorum sanki boşuna gibi Bi gün iyi 5 gün kötü

Bu anlatılanlar zaten... Beni beter ettiler
Doğuma gitmeden 1 gün önce hastanede çalışan Bi komşum var bana anlattığı şey hiç aklımdan çıkmıyor doğumda kanamadan kaybedilen Bi hastayı anlatmıştı ince ince detayına kadar
Zaten korkuyordum sezeryan günü aldıktan sonra uyku faln kalmamıştı
Doğumdan sonra sürekli kanamamı takip etmeye başladım bigün çoğalır gibi oldu ve o korkudan sonra kesin öleceğim diye diye buralara kadar geldim

Zaten hep geçmişimizde yaşadığımız duyduğumuz şeyler etkiliyor

Kız alemsin niloya aynı ben benide yutar kalırım die koku basıo oyle seylerde

Benim en korktugum da ilaclarin ise yaramayacak olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…