- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.661
Benim kalp atisim hizlanmadi ama cok kotu oldum. Suan basimin sag tarafi cok agriyor. Bu sefer ben de cok korktumTansiyonum yükseldiğinde böyle oluyor benim çok değişik bir baş dönmesi görüntü gidip geliyor kalp atışı da hızlanınca nefeste titreme oluyor kan hızlı devir daim olduğu için nefes titreyince son nefeslerim sandım çok korktumbayadır böyle olmamıştım
Çok geçmiş olsun canım. Açlık bana da hiç yaramıyor. Mecburen aç kalmamaya çalışıyorum. Sen de öyle yap canım. Gerekirse az az sürekli atıştır bir şeyler.Canım akşam aç yattım namaza kalkınca dedim gözlerim kararacak galiba diye korktum hemen kesme şeker attım o sırada da korku da geldi kalp atışı hızlandı bu sefer de tansiyon fırladı sanırım panikatak yapınca fırladı galiba
Bakalım sana ne diyecek yarın doktorBenim kalp atisim hizlanmadi ama cok kotu oldum. Suan basimin sag tarafi cok agriyor. Bu sefer ben de cok korktum
Sende de bu var dimi bende de bi ara bu vardı gelen düşünceyi dikkate almayınca geçiyor biri bitiyor biri başlıyor bu da bende baya sürmüştü düşünce de geçKızlar bu zarar verme opsesyonu yaşayanlar nasıl geçti sizin bu durum ?
Bende zaten böyle patlar verdi zarar verme opsesyonu yaklaşık 1 bucuk yıldır bu var ve geçmiyor bazen geçiyor bazen geri geliyor. O geçince başka şeylere takılıyorum anlamadım vallahi yaaSende de bu var dimi bende de bi ara bu vardı gelen düşünceyi dikkate almayınca geçiyor biri bitiyor biri başlıyor bu da bende baya sürmüştü düşünce de geç
Sende ne vardı canım ben anneme zarar veririm diyorum , kendime zarar veririm ya cok sacma bir düşünce bundan neden etkileniyorum hala idrak edemedimSende de bu var dimi bende de bi ara bu vardı gelen düşünceyi dikkate almayınca geçiyor biri bitiyor biri başlıyor bu da bende baya sürmüştü düşünce de geç
Benim de baya sürdü zarar vermekten çok korktum korkarak yaşadım ya yaparsam ya aklımı kaybedersem serbest bıraktım düşünceleri kendiliğinden geçti ama bu sefer de farklı bişeye taktımBende zaten böyle patlar verdi zarar verme opsesyonu yaklaşık 1 bucuk yıldır bu var ve geçmiyor bazen geçiyor bazen geri geliyor. O geçince başka şeylere takılıyorum anlamadım vallahi yaa
Ben kızıma zarar verirsem diye çok korkuyordum bir de lohusa iken gelenler haberlerde olanları anlatıyorlardı nasıl korkmuştum ya ben de yaparsam diye sonra ilaç aldım daha sonra ya kendime zarar verirsem kontrolümü kaybedersem diye o da zamanla geçti şimdi tansiyonum yükseliyor hadi bakalımSende ne vardı canım ben anneme zarar veririm diyorum , kendime zarar veririm ya cok sacma bir düşünce bundan neden etkileniyorum hala idrak edemedim
Aynı ben az önce haber izledim geldiler yine banaBen kızıma zarar verirsem diye çok korkuyordum bir de lohusa iken gelenler haberlerde olanları anlatıyorlardı nasıl korkmuştum ya ben de yaparsam diye sonra ilaç aldım daha sonra ya kendime zarar verirsem kontrolümü kaybedersem diye o da zamanla geçti şimdi tansiyonum yükseliyor hadi bakalım
Geceleri banada oluyor bu uyku sırasında ölüyorum sanıyorum şimdide ter basıyor kalbim sıkışıyor gibi başıma zonklama şeklinde ağrı giriyorKizlar selam. Birden uzerime halsizlik coktu, basima agri girdi ve uyustu. Ensem de uyusuk. Elim ayagim bosaldi. Suan cenem sanki agzimi cok sikmisim gibi agriyor. Uzandigim yerden kalkamiyorum. Basim donuyor. Sol kolum sanki tutmuyor gibi uyusuk. Panik atak mi bu
Bu anlatılanlar zaten... Beni beter ettilerBen kızıma zarar verirsem diye çok korkuyordum bir de lohusa iken gelenler haberlerde olanları anlatıyorlardı nasıl korkmuştum ya ben de yaparsam diye sonra ilaç aldım daha sonra ya kendime zarar verirsem kontrolümü kaybedersem diye o da zamanla geçti şimdi tansiyonum yükseliyor hadi bakalım
Düşüncelere önem vermeAynı ben az önce haber izledim geldiler yine banasanki yapacakmışım gibi oluyor birde ay anlamıyorum da neden surekli böyle olduğunu. Gercekten biri bitiyor biri başlıyor ya bunun kalıcı çözümü nedir acaba.
Zaten hep geçmişimizde yaşadığımız duyduğumuz şeyler etkiliyorBu anlatılanlar zaten... Beni beter ettiler
Doğuma gitmeden 1 gün önce hastanede çalışan Bi komşum var bana anlattığı şey hiç aklımdan çıkmıyor doğumda kanamadan kaybedilen Bi hastayı anlatmıştı ince ince detayına kadar
Zaten korkuyordum sezeryan günü aldıktan sonra uyku faln kalmamıştı
Doğumdan sonra sürekli kanamamı takip etmeye başladım bigün çoğalır gibi oldu ve o korkudan sonra kesin öleceğim diye diye buralara kadar geldim
Kız alemsin niloya aynı ben benide yutar kalırım die koku basıo oyle seylerdeGiriliyor giriliyor öyle bir giriyorsun kisonucu öğreneyim de iyidir inşallah diye diye giriyorsun bi keresinde girdiğimde makina beni içeri çekti görevli odadan çıktı bana başladı panikatak gelmeye ayağımı kaldırırsam gelin dedim kaldırdım görevli geldi beni çıkardı deidm kardeşim gelsin yanıma geldi elimi tuttu ben öyle çekindim sanki makina beni yutacak kayınpederim hiç giremez nerede açık emar var oraya gider
Benim en korktugum da ilaclarin ise yaramayacak olmasiGeceleri banada oluyor bu uyku sırasında ölüyorum sanıyorum şimdide ter basıyor kalbim sıkışıyor gibi başıma zonklama şeklinde ağrı giriyor
Korku bastırıyor sonra yaşamaktan bıkıyorum sanki günlerdir ne yaşadığımı biliyorum uykumdan yediğimden hiçbiieyden tat almıyorum ilaç da içiyorum sanki boşuna gibi Bi gün iyi 5 gün kötü
Sabır gerektiriyor galibaBenim en korktugum da ilaclarin ise yaramayacak olmasi
Ben de yarin gidecegim bir umutla gidiyorum ama insallah iyi olurSabır gerektiriyor galiba
Evet beni de makina hüp diye yutacakmış gibi geliyor çok tuhaf tipi var zatenKız alemsin niloya aynı ben benide yutar kalırım die koku basıo oyle seylerde
İnşallah cnmBen de yarin gidecegim bir umutla gidiyorum ama insallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?