Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynı beni anlatıyorsun dün akşam korona korkusu vardı bugün de ani ölme korkusu bazen beyin kanaması sürekli şekil değiştiriyor geçen hafta da bipolar mıyım acaba diyordum
Peki dr gudiyirmusunuz yoksa dr ye gitmekten de korkup kacanlardan misiniz kotu birsey mu diyecek diye?

Peki dr gudiyirmusunuz yoksa dr ye gitmekten de korkup kacanlardan misiniz kotu birsey mu diyecek diye?
Ben sayfanın en baş kısmında yazmıştım zamanında çok gittim ara ara yine taktığım şeyler için giderim 3 4 ay önce kalbime taktım kalp damarlarıma baktırdım ama şuan terapi alıyorum 14 aydır falan ilaç da alıyorum tam düzeldim diyorum hayatımda ters giden bişeyler oluyor ben yine başa sarıyorum şuanda da koronadan kaynaklı ailemle tam görüşemiyorum dışarı kısıtlı çıkıyoruz anksiyete bu ara yine çoğaldı

Bende Pazartesi atak geçirdim
Ailemle Şile ye öyle gezmeye gittik hava alalım diye 20:30 gibi eve dönüş için yola çıktık
Bi anda göğüs duvarımda bi baskı başladı
Hemen unutmaya çalıştım, ben çalıştıkça artmaya devam etti o baskı sırtımla birleşti
Eyvah bu kez sonuna geldim dememle vücudum ateşler içinde yanmaya başladı
Nefesim kesildi büyük oğlum korktu ağlamaya başladı hemen 112 yi aradım ölüyorum diye onlar gelene kadar eşim beni hastaneye yetiştirdi
Kardiyoloji doktoru geldi vs bişey çıkmadı o an sonra 6 saat sonra kanda bakalım kalple alakalı bir durumsa kesin çıkar dedi çıkmazsa psikolojik olduğunu düşünürüz dedi
Gece 3 te kan tahlili verdim akciğer röntgeni çekildi hepsi temiz ve psikolojikmiş
O kadar emindim ki kalbimden çünkü bu başkaydı!
Her defasında başka türlü gelmeye başladı bu ataklar
Artık uzun yoldan korkmaya başladım

Bende bugün aynı sorunu yaşadım. Birden bire bi atak geldi kalbim öyle bi hızlı attı ki o atınca çok kötü oldum fenalaşıyorum sandım bir kaç dk sonra hafifledi ama halâ etkinindeyim heran yine arada oluyor kalbim hızlanıyor sonra. Sürekli olacak korkusuylayım. Çok zor bi durum rabbim korusun

Her seferinde gerçekmiş gibi yaşatıyor atarax pek fayda etmiyor mu bugün yarım zanax aldım bana mısın demedi

Kızlar ya ben çok kötüyüm korkudan kalkamıyorum bile iyice battım
Düşünceler gelecek korkusu var
Yemeden içmeden kesildim
Uykularım rüyalarım berbat oldu
Vücudum beynim Bi tuhaf
Niye ben iyileşeceğim yerde dibe batıyorum
Her sabah sıkıntıyla uyanıyorum
Çocuklarım evim düzenim bitmiş halde
Artık hiç umudum kalmadı herşey bitti ben galiba hep böyle kalcam

MALesef bir gun degil her gun oluyoruz ne olaack boyle bilmiyorum bende de ayni sorun var o kdr eminim ki hasta oldugumdan teshisi koydum

Oyle demeyin iyi olacaksiniz insallah. Allah yardimciniz olsun.

Lavanta yagi ve papatya cayi ile bir dus alsaniz biraz iyi gelebilir. Gevsetir. Melisa ve papatya cayi deneyin. Yuruyus yapmayi deneyin...
Içindeyken cok zor biliyorum ama iyi olmak icin kendimizi biraz zorlamak zorundayiz

Canım terapi al istersen sadece ilaçla da olmuyor ilaç alıyor musun bilmiyorum burda biri bana msj attı terapi fiyatı baya uygundu online seans alıyormuş memnunum dedi istersen bi dene 139 tl dedi benim seansa da baya zam yaptı Dr 400 oldu bir de bak şuan Beyhan Budak ın kitabını okuyorum Kendine İyi Davran Güzel İnsan diye güzel bir kitap düşünceleri dinleme biliyorum çok yorucu ama dikkate almayınca gidiyor bana da sabah geldi atak telkinle geçti çok şükür ne yapıyorsun ilaçları alıyor musun düzenli alman gerekiyor

Sırf şu hastalık yüzünden 2.çocuğa cesaret edemiyorum isterdim kızıma kardeş ama elimden gelen maalesef bu belki ileride tam anlamıyla düzelirim bilmiyorum çok iyi olmasam da eskisine nazaran biraz daha iyi hissediyorum günlük işlerimi yapmadığım günlerce duş almadığım günler vardı Allahım beterinden korusun bu hastalık ile ilgili kitaplar da okumak gerekli hastalığı tanımak da önemli tam iyi oldum diyorsun hayatında olumsuz birşey olduğunda bu hastalık başa sarıyor 10 senedir yaşıyorum bunu zaman zaman çok iyi de oldum ama niyeyse nüksetti bol bol dua ediyorum birgün geçecek bazen de düşünüyorum ki kimin hayatı dört dörtlük kimisi bedenen hastalık yaşarken bizler de ruhen rahatsızlık yaşıyoruz bunu yaşamayan da bilmez anlamaz da zaten ancak yaşayan anlayabilir.

Bende öyleyım inanırmısın evi afedersın b.... k göturuyorr yatağa yapıştım kaldım

En azından. Bir çocuğun var ben ona cesaret edemıyorum

İlaca devam ediyordum Bi gün baktım çocuklarla ilgilenemiyorum per perişanız eski hayatımızdan eser yok düşünceler iyice boğdu beni ağlama krizleri faln sonra iç sıkıntısı başladı sabahları berbat doktor başka ilaç verdi ama sıkıntı beni öldürüyor hiçbişeye gücüm yok umudum yok oldu çocukları eşimi düşünüp ağlıyorum

Şu an ben de aynı durumdayım canım. Hastalık arama ama. Ben de kendimi kalp hastası olduğuma inandırmıştım. Her an kalp krizi geçireceğim korkusu yaşıyordum. Hala yaşıyorum bazen ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum.

Kızlar benim aniden elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum... birde el parçak uçları buz gibi oluyor mu sizinde ? Ve başdönmesi ?

En azından. Bir çocuğun var ben ona cesaret edemıyorum
Ben de nasıl oldu bilmiyorum ama Allah gayret verdi hamile iken ilaç bile kullanmadım çok iyiydim hatta ilk bebeğim kalp atışı durmuştu hamile iken hep karnımda bebeğimi düşündüm belki de düşüncelerim ona yoğunlaştığı için atak gelmedi çünkü kaybetme korkusu vardı doğumdan sonra depresyonla nüksetti benim de niyetine girince Allah veriyor gayretini de işte benim cesaretim yok
Canım bak mutlaka ilaçlarını al bir de şimdi küçük çocuk da var ya kendine çok boş vakit ayıramıyorsun ondan daha çok etkileniyorsun ağlama geliyorsa ağla onlara göstermeden gizli gizli ağla dök içini geçecek emin ol ama tedavini uygula alabilirsen mutlaka terapi al hergün evden çıkmaya çalış az da olsa yürü aşırı sıkıntı gelip bunaldığım zaman çıkıyorum dışarı

Biraz da kendi uzerimize fazla geliyoruz ondan oluyor her seyi mukemmel yapmak zorunda degiliz kendimize de biraz zaman vermeliyiz. Beterin beteri var diye düşünüp biraz kendimize sefkat gostermeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…