Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Arkadaşlar İzzet güllü izleyin ilaçlar bı boka yaramıyor iyi olmak için kullaniliyo ama iyi olan yok

Arkadaşlar İzzet güllü izleyin ilaçlar bı boka yaramıyor iyi olmak için kullaniliyo ama iyi olan yok
Onun videoları hafif hastalar için geçerli olabilir. Bizim gibi xanax gibi ilaç kullanmak zorunda kalanlar biraz zor çok dinledim o adamıda bi etkisi olmadı

Rica ederim korkma bazen bünyemizde bu tarz şeyler olması kötü yahut hasta olduğumuz anlamına gelmez yorgunluktan olur birşeye üzüldüğümüz zaman olur tabii ki kontrollerimizi yaptırmakta fayda var
Çok yaşadım böyle sorunlara psikolojik olarak ta iyi degilim travma falan atlattım daha önce

Temelinde illa ki birşeyler oluyor ama sen yine de bir uzmana git tahlil yapılır tansiyon EKG bakarlar en azından için rahat eder bir daha da olmaz inşallah
Sağol canım ya inşallah kafam boş düşüncelerle dolmuş hasta imıyım ölckmiyüm bir sürü stres kaygı

Sağol canım ya inşallah kafam boş düşüncelerle dolmuş hasta imıyım ölckmiyüm bir sürü stres kaygı
Böyle düşünceler varken olduysa baş dönmesi kalp çarpıntısı panik atak gibi aynı düşünceler hep var işte yalnız sende değil birçok insanda var hayatımızı etkileyecek boyuta gelirse tabii ki uzman yardımı almak en iyisi

Niloşla canlı canlı biraz önce 1 buçuk saat surdu :))6))

Amcamı kaybettik kızlar.Onun verdiği üzüntüyle bu hastalık beni depresyona soktu.Panik atağı bitiyor başkası başlıyor bıktım artık yaşamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…