- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.121
Onun videoları hafif hastalar için geçerli olabilir. Bizim gibi xanax gibi ilaç kullanmak zorunda kalanlar biraz zor çok dinledim o adamıda bi etkisi olmadıArkadaşlar İzzet güllü izleyin ilaçlar bı boka yaramıyor iyi olmak için kullaniliyo ama iyi olan yok
Tamda bugün onu düşünüyordum.. 6 gün kalmış adetimeAdetim geleceği zaman çok depresif oluyorum aynı durumu yaşayan var mı bu beni çok korkutuyor ya yine depresyona girersem diye?
Evet ben de öyle düşünüyorum hafif anksiyetesi olanlar için iyi gelebilir belkiOnun videoları hafif hastalar için geçerli olabilir. Bizim gibi xanax gibi ilaç kullanmak zorunda kalanlar biraz zor çok dinledim o adamıda bi etkisi olmadı
Gündüzleri daha çok yaşıyorum bunu özellikle sabah kalkıncaİlacı bırakıp yeniden falan başladıysan yapar ama anksiyetedir bence bana da oluyor bazen kaygı titreme
Evet nöroloji bakar sanırımGündüzleri daha çok yaşıyorum bunu özellikle sabah kalkınca
Bunun için nöroloji yemi gitmem gerekiyor acaba
Tansiyon aletin varsa ölç açlıktan da oluyor korkma hemen korkarsan daha çok olurNiloyatospikk az önce baş dönmesi titreme kalp çarpıntısı yaşadım durduk yere acaba panik atak mı yoksa tansiyon mu
Hemen panik atak diyemeyiz bir kez daha olursa bi gidip muayene ol kan tahlili EKG falan bakarlar onlara bakılmadan panik atak demek doğru olmazNiloyatospikk az önce baş dönmesi titreme kalp çarpıntısı yaşadım durduk yere acaba panik atak mı yoksa tansiyon mu
Doğru diyorsun canım doğum yaptım bebek çok küçük diye bir türlü gidemedimHemen panik atak diyemeyiz bir kez daha olursa bi gidip muayene ol kan tahlili EKG falan bakarlar onlara bakılmadan panik atak demek doğru olmaz
Emziriyorsan ondan da olur sanırım diyete de girmişsin sma yine de bir git kontrolünü yaptır için rahat ederDoğru diyorsun canım doğum yaptım bebek çok küçük diye bir türlü gidemedim
Bu hafta gidcm canım teşekkür ederimEmziriyorsan ondan da olur sanırım diyete de girmişsin sma yine de bir git kontrolünü yaptır için rahat eder
Rica ederim korkma bazen bünyemizde bu tarz şeyler olması kötü yahut hasta olduğumuz anlamına gelmez yorgunluktan olur birşeye üzüldüğümüz zaman olur tabii ki kontrollerimizi yaptırmakta fayda varBu hafta gidcm canım teşekkür ederim
Çok yaşadım böyle sorunlara psikolojik olarak ta iyi degilim travma falan atlattım daha önceRica ederim korkma bazen bünyemizde bu tarz şeyler olması kötü yahut hasta olduğumuz anlamına gelmez yorgunluktan olur birşeye üzüldüğümüz zaman olur tabii ki kontrollerimizi yaptırmakta fayda var
Temelinde illa ki birşeyler oluyor ama sen yine de bir uzmana git tahlil yapılır tansiyon EKG bakarlar en azından için rahat eder bir daha da olmaz inşallahÇok yaşadım böyle sorunlara psikolojik olarak ta iyi degilim travma falan atlattım daha önce
Sağol canım ya inşallahTemelinde illa ki birşeyler oluyor ama sen yine de bir uzmana git tahlil yapılır tansiyon EKG bakarlar en azından için rahat eder bir daha da olmaz inşallah
Böyle düşünceler varken olduysa baş dönmesi kalp çarpıntısı panik atak gibi aynı düşünceler hep var işte yalnız sende değil birçok insanda var hayatımızı etkileyecek boyuta gelirse tabii ki uzman yardımı almak en iyisiSağol canım ya inşallahkafam boş düşüncelerle dolmuş hasta imıyım ölckmiyüm bir sürü stres kaygı
Niloşla canlı canlı biraz önce 1 buçuk saat surdu :))6))Böyle düşünceler varken olduysa baş dönmesi kalp çarpıntısı panik atak gibi aynı düşünceler hep var işte yalnız sende değil birçok insanda var hayatımızı etkileyecek boyuta gelirse tabii ki uzman yardımı almak en iyisi
2 saat sürdü daha önce benim 1.5 saat ne kiNiloşla canlı canlı biraz önce 1 buçuk saat surdu :))6))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?