Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba kizlar bende de ayni sorun var malesef hayat kalitesindiye birsey kalmadi suan vucudumda 4-5 bolgede kotu bir hastalik varmis gibi hissediyorum gecen ultrason cektirdim ama nasil korkarak gittim anlatamam alt karin ultrasonunda birsey cikmadi bu sefer baska yerlere sardim bilmiyorim ne olacak boyle hayat bu sekilde cekilmez bu girdaptan da cikamiyorum ilac tedavisi cok aldim saha once ama huc bu kdar kotu olmamıştım surekli bir hastaligim varmis gibi geliyor yasamak cok zor gelmeye basladi gercekten hayirlisi hakkimizda hepimize sifa diliyorum

Adetim geleceği zaman çok depresif oluyorum aynı durumu yaşayan var mı bu beni çok korkutuyor ya yine depresyona girersem diye?
Korkma canım bende öyleyim regliden 10 gün önce depresif ruh hali asabiyet kaygı oluyor bende de

Depresyonuma iyi gelen Paxera, panik atağıma ve kaygı bozukluğuma etki etmiyor bende. İlac değiştirmek istiyorum. Devlet hastanelerinde randevu bulunmuyor, hep dolu. Hastane icindeki kiosk cihazlari korona sebebiyle kapatılmış. Randevu bulacağım yontem kalmıyor. Mecbur özel hastaneye mi gideceğiz. Dayanamiyorum artık.

Aslında paxera panik atak ilacı canım etki etmiyor mu o ilacın depresyon için verildiğini bilmiyordum

Aslında paxera panik atak ilacı canım etki etmiyor mu o ilacın depresyon için verildiğini bilmiyordum
Sakinlestirici olarak vermislerdi, hangi doktordan aldığımı da hatirlayamiyorum. Ağlama ve sinir krizlerimi bitirmisti bayağı.
Esim ve kendim korona gecirince karantinamiz bittikten sonra panik atak başladı Randevu bulamiyorum.

Evet paxera ben de kullandım sakinlik veriyordu pek yan etkisi de yoktu ama panik atağına da iyi gelmesi lazımdı aslında ama demek ki nüksetti randevu bulmak evet zordur doktorların hepsi de çalışmıyormuş sanırım devlette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…