- 23 Ocak 2016
- 35.163
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.101
İyiyim canım çok şükür arada beni de yokluyorGece azıcık kötüydüm canım geniz akıntım vardı tabi beynim hemen koronaya yorduğu için çarpıntım oldu sonra Kabe tvyi açtım uyuyakaldım sen nasılsın iyimisin
Selam canım nasılsınSelam kızlar
Korkma canım bende öyleyim regliden 10 gün önce depresif ruh hali asabiyet kaygı oluyor bende deAdetim geleceği zaman çok depresif oluyorum aynı durumu yaşayan var mı bu beni çok korkutuyor ya yine depresyona girersem diye?
Ya yine depresyona girersem korkusu yaşıyorum adetten 1 hafta önce aslında böyle gergin sinirli ağlamaklı oluyorum ama yine de korku oluyor ya aynı durumları yaşarsam diyeKorkma canım bende öyleyim regliden 10 gün önce depresif ruh hali asabiyet kaygı oluyor bende de
Hangi ilacKızlar ben çok titriyorum ya resmen kafam titriyor içim ürperiyor
İlacın yan etkisi olabilir mi yaşayan oldu mu
CipralexHangi ilac
Benim panik yapinca titremem doğal olarak var da. Bi de el ayak boşalması böyle, kontrolü kaybedeceğim korkusu.Cipralex
Aslında paxera panik atak ilacı canım etki etmiyor mu o ilacın depresyon için verildiğini bilmiyordumDepresyonuma iyi gelen Paxera, panik atağıma ve kaygı bozukluğuma etki etmiyor bende. İlac değiştirmek istiyorum. Devlet hastanelerinde randevu bulunmuyor, hep dolu. Hastane icindeki kiosk cihazlari korona sebebiyle kapatılmış. Randevu bulacağım yontem kalmıyor. Mecbur özel hastaneye mi gideceğiz. Dayanamiyorum artık.
İlacı bırakıp yeniden falan başladıysan yapar ama anksiyetedir bence bana da oluyor bazen kaygı titremeKızlar ben çok titriyorum ya resmen kafam titriyor içim ürperiyor
İlacın yan etkisi olabilir mi yaşayan oldu mu
Sakinlestirici olarak vermislerdi, hangi doktordan aldığımı da hatirlayamiyorum. Ağlama ve sinir krizlerimi bitirmisti bayağı.Aslında paxera panik atak ilacı canım etki etmiyor mu o ilacın depresyon için verildiğini bilmiyordum
Evet paxera ben de kullandım sakinlik veriyordu pek yan etkisi de yoktu ama panik atağına da iyi gelmesi lazımdı aslında ama demek ki nüksetti randevu bulmak evet zordur doktorların hepsi de çalışmıyormuş sanırım devletteSakinlestirici olarak vermislerdi, hangi doktordan aldığımı da hatirlayamiyorum. Ağlama ve sinir krizlerimi bitirmisti bayağı.
Esim ve kendim korona gecirince karantinamiz bittikten sonra panik atak başladıRandevu bulamiyorum.
İyi değilim kuzu sen nasılsınSelam canım nasılsın
Ben de idare ediyorum evde biraz bunaldımİyi değilim kuzu sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?