- 30 Mart 2020
- 219
- 117
- 103
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.081
Ah inşallah... ben mesela şu an biraz kötüyüm. Fiziksel anlamda yaşadığım bir şey yok. Ama her an bir şey olacakmış hissi var. Mesela her an göğsüm ağrıtacakmış gibi geliyor. O göğüs kafesinin ortası. Bir de ben emziriyorum sol mememde ağrı oluşuyor. Orada neredeyse uzun zamandır ağrı var. Süt kanallarıyla ilgiliymiş önemli bir şey değilmiş aslında ama ne bileyim işte o ağrıyı bile kalp ağrısı sanıyorum. Kalple kafayı bozdum sanırım. Uzun zamandan beri hiç bu kadar düşünmemiştim. Çok kötüyüm bugün. Düşünceler beni mahvediyor.Valla genelde geldimi açık hava kapalı hava farketmiyor kuzum.Bi anda başlıyorsun kötü senaryo yazmalara. Bu düşüncelerden kurtulabilsek keşke. Bide bu ataktan
Bu demek oluyor ki doktor zamanımız artık geldi. Gitmemiz gerekiyor yoksa iyice bu psikolojik bizi mahvedecekAh inşallah... ben mesela şu an biraz kötüyüm. Fiziksel anlamda yaşadığım bir şey yok. Ama her an bir şey olacakmış hissi var. Mesela her an göğsüm ağrıtacakmış gibi geliyor. O göğüs kafesinin ortası. Bir de ben emziriyorum sol mememde ağrı oluşuyor. Orada neredeyse uzun zamandır ağrı var. Süt kanallarıyla ilgiliymiş önemli bir şey değilmiş aslında ama ne bileyim işte o ağrıyı bile kalp ağrısı sanıyorum. Kalple kafayı bozdum sanırım. Uzun zamandan beri hiç bu kadar düşünmemiştim. Çok kötüyüm bugün. Düşünceler beni mahvediyor.
Evet kuzum. Ben de gidicem inşallah Artık. Her şeyden önce kızım için iyileşmek istiyorum. Evet şimdi bir şeyden anlamıyor ama eminim hissediyordur. İleri de onun da psikolojisini olumsuz yönde etkilemek istemiyorumBu demek oluyor ki doktor zamanımız artık geldi. Gitmemiz gerekiyor yoksa iyice bu psikolojik bizi mahvedecek
Aynen de öyle. Bu böyle olmuyor. 1 yıldan beri geçmedi zaten ? Niye biz her defasında bu durumları yaşıyoruz. Ve ne oluyor ? Kendimizinde psikolojini bozup yazık ediyoruz. Bizim gibi olanlar hiç vakit kaybetmeden gittiler şifasını bulan buldu gerçekten. Rabbim nasip ederse istiyorum. Belki cidden atlatanlardan oluruzEvet kuzum. Ben de gidicem inşallah Artık. Her şeyden önce kızım için iyileşmek istiyorum. Evet şimdi bir şeyden anlamıyor ama eminim hissediyordur. İleri de onun da psikolojisini olumsuz yönde etkilemek istemiyorum
Yani evet tedavi görüp iyileşen de var. Mesela bir arkadaşım tedavi Görüyor fayda gördüğünü söyledi. İnşallah biz de öyle oluruz kuzum...Aynen de öyle. Bu böyle olmuyor. 1 yıldan beri geçmedi zaten ? Niye biz her defasında bu durumları yaşıyoruz. Ve ne oluyor ? Kendimizinde psikolojini bozup yazık ediyoruz. Bizim gibi olanlar hiç vakit kaybetmeden gittiler şifasını bulan buldu gerçekten. Rabbim nasip ederse istiyorum. Belki cidden atlatanlardan oluruz
Hergün mutlaka uğruyorArkadaşlar panik atakla aranız nasıl. Her gün hemen hemen atak geldiği oluyormu ? Böyle kalp krizi geçiriyorum korkusunu yaşıyormusunuz sizlerde
Tansiyonunuz yükselmiyorsa şükredin benim aşırı atak geldiğinde tansiyonum yükseliyor artıkHergün olmasada günde bi iki kez arada yaşadığım oluyor malesef. Her geldiğinde ter basıyor kalbim çarpıyor hızlı. Bu sefer gerçek oluyor dediğimde daralıyorum korkular fazla ağır basıyor. Düşünmesi bile çok korkunç. Bunu nasıl atlatacağız inanın bilmiyorum. Rabbim şifa versin. Sizin kaç yıldan beri var.
Yükselmiyordur herhaldeTansiyonunuz yükselmiyorsa şükredin benim aşırı atak geldiğinde tansiyonum yükseliyor artık
Amin inşallah kimseye yaşatmasın Allahım düşmanıma bileYükselmiyordur herhaldeİnanın o halde iken direk kalp krizi geçiriyorum diyorum gerçek oluyor ter ve korkular beynimin içindeydi sürekli. Zor geçirdim o anı. Rabbim tekrar yaşatmasın. Sizin ne kadar oldu atak geldiği zaman nasıl atlatıyorsunuz kalbinizde aşırı çarpıyormudu o anda
Amin diyorumMerhabalar herkese bol şifalar diliyorum öncelikle. Rabbim hepimizin sıkıntılarını alsın, içimize ferahlıklar versin inşallah...
Anksiyete veya panik atağın getirmiş olduğu bir illet var ki bileceğiniz üzere ismi “Depersonalizasyon ve derealizasyon”
Bu illeti yaşayan, başa çıkabilen, atlatabilen lütfen anlatabilir mi. Neler yaşadınız, nasıl atlattınız ? Bu tam bir kabusss . Çözümü yok mu bunun
Malesef aynı bende öyleyim öyleydim. Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın resmen ölümü bekler gibi tereddüt içerisindeyiz. Bişeye odakta olamıyorsun. Sürekli beyninde bu atak ve sebepsiz ağrılar. Çok zor inanınAmin inşallah kimseye yaşatmasın Allahım düşmanıma bile
Evet kalp atışım 100 ü aşıyor 166 lar falan bende sürekli değişiyor kalp krizi beyin kanaması felç geçirme ya da nefesim kesiliyor ölüyorum galiba gibi sonra kalp atışı yükseliyor kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor sonra tansiyon fırlıyor nasıl atlatıyorum tansiyonum çok yükselirse korkusu ile hemen evde bulundurduğum bir tansiyon hapını o an hemen yutuyorum tansiyonum düştükçe biraz rahatlıyorum ve yarım zanax alıyorumbu atağın şiddetine göre değişiyor bazısını gelmeye başladığı anda telkinle durdurmaya çalışıyorum kimi zaman başarıyorum ama bazen durduk yerde hızlı geliyor onu durduramıyorum 10 yıldır bu hastalık benimle dönem dönem iyi oldum ama hep nüksetti
Ben yaşadım canım bu durumu çok zor bir durum insan kendini bile yabancı hissediyor bedeni ona ait değilmiş gibi oluyor ama geçiyor ve bujun geçmesi için yapman gereken tek şey sadece beyninin kendini koruma altına aldığını düşünmek çünkü derealizasyon beyin çok yorulduğu zamanlarda ortaya çıkıyor her zama kendine şunu hatırlat bunlar geçici şeyler ve beynim beni koruyor bunu yaşama sebebim bu de İnan geçiyorMerhabalar herkese bol şifalar diliyorum öncelikle. Rabbim hepimizin sıkıntılarını alsın, içimize ferahlıklar versin inşallah...
Anksiyete veya panik atağın getirmiş olduğu bir illet var ki bileceğiniz üzere ismi “Depersonalizasyon ve derealizasyon”
Bu illeti yaşayan, başa çıkabilen, atlatabilen lütfen anlatabilir mi. Neler yaşadınız, nasıl atlattınız ? Bu tam bir kabusss . Çözümü yok mu bunun
Bende instagramdan barış Musluyu takip ediyorum oda iyi canlı yayınına katılıyorum bizim gibi yüzlerce hasta varArkadaşlar merhaba bende sizle benzer sorunlar yaşadım ara ara atak olmasada düşüncesi geliyor onu da atlatacagima inanıyorum ben YouTube ta İzzet e hocayı izledikten sonra iyileşmeye başladım hatta canlı tanıklar anlatıyordu bölümünde bizim gibi bir sürü insan var nacizane tavsiyemdir ben iyilesme yolunda emin adımlarla ilerliyorum ilk başta izlerseniz anlamazsanizda anlayana kadar izleyin hepimize Rabbim şifa versin
Nasılsın kuzummmmİlaçlarınızı asla aksatmayın valla attan iner eşeğe binersiniz benden söylemesi
Gece azıcık kötüydüm canım geniz akıntım vardı tabi beynim hemen koronaya yorduğu için çarpıntım oldu sonra Kabe tvyi açtım uyuyakaldım sen nasılsın iyimisinNasılsın kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?