Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır

avukat dediğin etek giyer şaka bir yana iş kadını farklı bir kategori bence. günlük yaşam için daha çok sırıtan bir laf.

evet günlük hayatta pantolon giyiyorum zaten ama işyerinde günlük hayattan daha iyi hissediyorum kıyafetten dolayı

O nasıl bir program öyle
Kv ve gelin boşanıp yeniden evlenmeye mi gidiyor

boşanın gidin'i ben ekledim kaynanayla gelini kızıştırıp duruyorlar işte. kaynanam geldi dün ve bugün kaynanama açtım izlettim kıymetimi bilsin diye. bir daha açmam ama yüksek doz göbek atmadan ölecektim. :26:

Ben genelde tayt-tunik giyiyorum yarı gadınsı mıyım şimdi
Ben etek-elbise daha çok severim

Bazı hatunlarda öyle bir fizik var ki çuvalda giyseler nasıl dişi duruyorlar.
Ben kot pantolonu da çok yakıştırıyorum bazı kadınlara.
İlla etek elbise giymekle kadınsı olunmaz. O bir ruhtur. İnsanın ruhunda olur dişilik.

Son düzenleme:
kadının kadınlığını göstermek için etekt dışında pek çok mahareti var zaten.pantolonu fani görmüştür.

pantolon giyerim cokda rahat ve.guzel seda da kimmis ya kadin 50 yi.devirdi hala genc kadin havasinda. onun demesi ylemi oluyomus hah hah hah

Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır mı?

seda sayan etti bugün bu lafı. siz ne düşünüyorsunuz? sürekli pantolon giyenler erkeksi midir?

Benim pantolonum yok bile ben kesinlikle katiliyorum kadin pantolon giymemeli, pantolon erkek icindir. O kadar guzel mini etekler maksi etekler varki pantolana ne gerek var anlamiyorum

Benim pantolonum yok bile ben kesinlikle katiliyorum kadin pantolon giymemeli, pantolon erkek icindir. O kadar guzel mini etekler maksi etekler varki pantolana ne gerek var anlamiyorum

Evet facebook fotoğraflarınıza bakarken hiç jean giymediğinizi farketmiştim. ; )

Bende sizin gibi düşünürdüm eskiden. Ama birde şu açıdan bakmak lazım.

Bir kadın jean giyecekse o jean'i dolduracak poposu olmalı. Kırmızı bir jean, dolgun bir kalça bence oldukça seksi durur. Kadının tahta gibi poposu varsa jean giymesin evet ne gerek var ama ya şu fotoğraftakiler gibiyse giymesinde napsın :))

Not: Bu popoları bu hale getirmek büyük emek istiyor orası ayrı konu.

Son düzenleme:

O ustteki kadin resminde kadinin kalca ve memesi implant. Artik o tip vucudun modasi gecti. Bicok bikini firmasi implant vucutlu manken kullanmama karari aldi. Ama erkekler cok saf. Pantolonu doldurcak kalcam ayrica var benim ama kadinsi jean olmasini isterim. Oyle kotlar varki daracik yapisiyo strec cok seksi duruyo o tip kotlara karsi degilim ama su erkek gibi kumas pantolon bol bi de keten pantolon falan iyyyyyyy erkek gibi hissederim kendimi ya

İlk fotoğrafta evet göğüs estetiği varmış kendisi söylemiş hatta ama poposu orijinal bence. Fitness model bu kadın. O popo normal yani.

Yok ben zaten mahsus giymediğinizi düşünmüştüm tabi ki elbise ve etek daha tercih edilesi daha kadınsı ona lafım yok.

Keten,kumaş pantolonlar konusunda hak veriyorum size. Bencede çok fena : /

Jean konusunda biraz esnek olmak lazım bence.Hani arada giyilebilir elbiselerin, eteklerin yerini tutmaz tabi.

Maskülen giyim tarzından nefret edesim var. O tarzı benimsemiş kadınlara şaşıyorum zaten. Nasıl yakıştırabiliyorlar kendilerine. Saygı duyuyorum orası ayrı.

Su yapistirdigim resimdeki kadinin giyim tarzi mesela ne kadar igrenc. Bi kadini vur oldur daha iyi valla ))) erkeklestirmek denir buna. Ayagina giydigi ayakkabiyi bile erkek ayakkabisi secmisler sanki. Kadinliktan eser yok.

Bu senenin modasi uzun maksiler aman Allahim oyle harika maksiler yapmis ki markalar. Ici yarim transparan olanlari da var. Kendime bu yaz 20-25 tane maksi elbisey topliycam. Butun markalari gezip ustume en yakisan maksileri alicam. Ve inanir misiniz erkekler daha cok bakiyo maksi giyince hele de o bacaklar icerden transparan kumasli maksiler resmen erkekleri bastan cikariyo cok feminen bi tarz. Mini etegi de giyerim ama yeri gelince.

Eklentiler

• bb2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 64
Aynen felaket hemde...

Oxford ayakkabı mı ne deniyor buna. Bende şu konuda adını öğrenmiştim. Hiç alakam olmaz bu tür ayakkabılarla.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mli-olmak-nedir-moralim-bozuldu.926342/page-6
Bunu giyen kadınlar tamamen rahatlığı için giyiyorlar sanki. Banada rahatlığı batsın dedirtiyor.
Yaşasın feminen giyim tarzı diyelim o zaman.

25 mi tam alışverişkolikmişsiniz. :)) Transparan güzel olur. Bende size yakışacağını düşünüyorum. Bir bakayım neler varmış merak ettirdiniz. :) Erkekler için mini eteğe göre daha gizemli geliyorsa demek ondan çekici geliyordur. Bende videodaki gibi derin yırtmaçlı bir maxi etek almak istiyorum. (Babet giymese iyiymiş onu da hiç sevmem.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…