- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır mı?
seda sayan etti bugün bu lafı.siz ne düşünüyorsunuz? sürekli pantolon giyenler erkeksi midir?
Seda Sayan seyretmemeli, hadi oldu da seyrettin, söylediği hiç birşeye kafa yormamlı diyorum.
Ne yani, alttan hava alınca mı kadın olduğunu hatırlıyor muş?
Yorumunuza çok güldüm ben tesettürlü bi bayanım dışardan genelde etek giyiyordum.şimdi çocuklar olduğu için bol pantolonlardan giyiyorum. Duygumlarımdada hiç değişiklik yaşamadım. Biraz kilo problemim var kendime yakıştırmıyorum ama 36. 38 bedenlerde çok hoş duruyor
yok ben dedim de sedaya çamur atıyorum.Seda sayanmi demis bu lafi =)
gadınlığımdan uzaklaştımerkek sedayım ben
sana erkeksilik çok yakışıyor sörcüm
Seda Sayan hala yaşıyor mu ya
Milattan önce kalmadı mı o ?
He he sağolasın
Haklısın canım ya, bende zayıfken eteği daha bir rahat giyerdim. Şimdi pantolon, üzerine bol bir tunik ile durumu zor kurtarıyorum..off off, önce sağlık için şu kilolarımızı verelim inşallah. Hayır sende çocuk var, benim öyle bahanem de yok, seviyorum yemeyi sadece
kaynana gelin sedaya gelin, boşanın gidin diye bi programla horltladı son zamanlarda.
avukat dediğin etek giyerben de katılmıyorum ama insan etek giymeye bir alıştı mı,pantolon giydiğinde kendini erkeksi hissedebiliyor,özellikle erkeklerin çok olduğu işyerlerinde... o nedenle ben genelde etek giyiyorum,daha feminen olmasa da kendi adıma daha iyi hissediyorum, herkesin kendi tercihidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?