Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır

bence kendine pantolon yakışmadığı için böyle konuşuyor

durup durup saçmalıyo bu kadın
tabi kendisinin işini süslenip püslenip dekolte elbiselerle ekrana çıkmak olduğundan pantolan giyenleri kadın gibi görmüyodur hanımefendi

ben de kendisini kadınsı bulmuyorum ne yazık ki
ne kadar uğraşsa da gözümde kaba saba biri olmaktan kurtulamaz seda sayan

ben hep giyiyorum pantolan tayt nolmuş gayette kadınsı hissediyorum
asıl etek her zaman giyilmiyo pantolan daha rahat sonuçta
üstelik etek giyenler bana hanımhanımcık geliyo etek boylarını uzun tutuyolar çünkü
kısa olmayınca etek güzel durmuyo bence
güzel skinny pantolon giyenler daha seksi görünüyo

Son düzenleme:
Hic etek giymem erkekmiyim ki ben osmanlı döneminde erkekler kaftan giyerdi aynı elbise gibi biz onlara bişey diyomuyuz

Seda Sayan seyretmemeli, hadi oldu da seyrettin, söylediği hiç birşeye kafa yormamlı diyorum.

Ne yani, alttan hava alınca mı kadın olduğunu hatırlıyor muş?

Yorumunuza çok güldüm ben tesettürlü bi bayanım dışardan genelde etek giyiyordum.şimdi çocuklar olduğu için bol pantolonlardan giyiyorum. Duygumlarımdada hiç değişiklik yaşamadım. Biraz kilo problemim var kendime yakıştırmıyorum ama 36. 38 bedenlerde çok hoş duruyor

Haydaaaa,ne alakası var? Bunu bir de ulusal bir kanalda canlı yayın yapan yine bir KADIN söylüyor. Ayıptır.Ha Seda Sayan'ı kaale alan var mıdır bilmem.Ona kalsa botokssuz yanakları/dolgusuz dudakları/yapıldığı 10 km öteden belli olan tavşan dişleri olmayanlar da kadın değildir o zaman.Böyle bir saçmalık var mı.

Son düzenleme:
Pantolon giymek hmmmm bir düşüneyim:26:
Şimdi ben sürekli kot giyen biri olarak ne alaka diyorum

Seda hanım,
ordan bakınca bu hanım kızlarımız çok mu erkeksi gözüküyor:)))

He he sağolasın

Haklısın canım ya, bende zayıfken eteği daha bir rahat giyerdim. Şimdi pantolon, üzerine bol bir tunik ile durumu zor kurtarıyorum..off off, önce sağlık için şu kilolarımızı verelim inşallah. Hayır sende çocuk var, benim öyle bahanem de yok, seviyorum yemeyi sadece

ben de katılmıyorum ama insan etek giymeye bir alıştı mı,pantolon giydiğinde kendini erkeksi hissedebiliyor,özellikle erkeklerin çok olduğu işyerlerinde... o nedenle ben genelde etek giyiyorum,daha feminen olmasa da kendi adıma daha iyi hissediyorum, herkesin kendi tercihidir...

Hayırlısıylan şu kilolarımı bir vereyim (daha bir hafta önce koşu bandı aldım kilomda bir fark yok ama olacak ) inşallah. kendime daha kadınsı kıyafetler alıcam kilolu olduğum için kendime hiç bişey almıyorum. Pazardan idare ediyorum şimdilik. Şimdiden hayalini kuruyorum

avukat dediğin etek giyer şaka bir yana iş kadını farklı bir kategori bence. günlük yaşam için daha çok sırıtan bir laf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…