- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 13
- 25
- Konu Sahibi melikecik1
-
Şu an hiçbiri değil , ama para biriktiremediği için bunu yapma niyetindeyimNişanlın mı eşin mi? Bir şeyler kesinleşmeden ortak hesap olayını doğru bulmuyorum.
Fikriniz için teşekkürler ama ortak hesap açma durumlarında izinsiz ne o para çekebilir ne ben para çekebilirim böyle bir durum söz konusu çoklu hesaplarda böyle bir sistem var , evet biriktirmeden evlilik düşünmüyorum zatenaramda resmiyet adımı atılmamış birine ne paramı emanet ederim
ne de parasını emanet alırım
ortak hesap açsan nolacak onun paraya erişimi olduğu sürece yine dilediği gibi kullanabilir
baş ağrısından başka bişey değil
para biriktirdiği zaman evlenin , evlenmeyi ertele bence
Bu çok kişisel bişey. Yani kimisi kocasının bile hesabını bilmez, kimi de erkenden paralarını birleştirirler.Öncelikle herkese merhaba bu platforma yeni üye oldum eskiden sadece insanların dertlerini okurdum bugün bu konuda bahsetmek için hesap açtım . Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında babamla tanıştılar , söz olayını da 5-6 ay sonra düşünüyoruz , her neyse konuya geliyorum erkek arkadaşım askeri personel ve başından aksilikler geçti doğru düzgünde para biriktiremedi bir de benden önce arkadaşlarına falan para verirmiş eli bol birisi, bende para biriktiremiyor diye sinirleniyorum, kendisini 4 yıldır tanıyorum 1 yıldır sevgiliyiz , bana geçen gün aldığım maaşı direk sana atayım sen biriktir senden ihtiyacım oldukça isterim dedi . Bende düşünüp ortak bir hesap açsak mı diye söylemek istiyorum kendisine .Bu konuyu açmadan önce buradaki ablalarımdan kardeşlerimden bir fikir almak istedim , sizce ne yapayım ?
Güzel fikriniz için teşekkürler evet bende tam bunu anlatmak istiyorum , her şifresini bilen biriyim güveni de var tek istediğim bu şekilde daha fazla para biriktirmesini sağlamakBu çok kişisel bişey. Yani kimisi kocasının bile hesabını bilmez, kimi de erkenden paralarını birleştirirler.
Size böyle bir teklifte bulunduysa size güveni tammış demek ki, kabul etmekte bir sakınca görmedim. En azından para biriktirmesine yardımcı olabilirsiniz..
Bazen böyle olması gerekiyordur her insanın hayatı farklı , eşi olanları da burada okuyoruz rabbim güzel anlayışlı insanlar çıkarsın karşımızaNe gerek var buna?
Eşiniz olsa neyse. Adamı uyarın yeterli bu kadar müdahale abartı çocuk gibi harçlık mi istesin sizden
Organize edememek değil sadece bazen haddinden fazla harcamak gibi düşününBana bir yetiskin insanin parasini organize edemedigi garip geliyor. Onu yapamiyorsa evlilige hazir mi onu sorgularim
Kişisel düşünceniz demek ki bana güveniyor , diğer konu da haklısınız acele etmemek gerekirBen kimseyle ortak hesap açmam. Kimseye o kadar güvenmeyişim bir kenara dursun, bu pek çok insanın yüzünü değiştirebilir.
Özellikle para biriktiremeyen biriyle ortak hesap açmayı düşünmek... Bence biraz daha düşünün.
Hayırdır diyorsa benimle bir gelecek düşünmüyordur , hayırdır diyecekse hayatımda zaten işi yoktur10 senelik sevgilim de olsa ortak hesap açalım dese bi hayırdır derim yani. Sana göre gereksiz şeyler için para çekmek isteyecek sinirlerin bozulacak. Ne gerek var
Ortak hesap açtığınız zaman eşit paralar koymalısınız ilerde lafı olmasın diye. Yapabilir misiniz ? O aylık 10 koyarsa siz koyabilir misiniz. Ben kocamla bile ortak hesaba girmemÖncelikle herkese merhaba bu platforma yeni üye oldum eskiden sadece insanların dertlerini okurdum bugün bu konuda bahsetmek için hesap açtım . Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında babamla tanıştılar , söz olayını da 5-6 ay sonra düşünüyoruz , her neyse konuya geliyorum erkek arkadaşım askeri personel ve başından aksilikler geçti doğru düzgünde para biriktiremedi bir de benden önce arkadaşlarına falan para verirmiş eli bol birisi, bende para biriktiremiyor diye sinirleniyorum, kendisini 4 yıldır tanıyorum 1 yıldır sevgiliyiz , bana geçen gün aldığım maaşı direk sana atayım sen biriktir senden ihtiyacım oldukça isterim dedi . Bende düşünüp ortak bir hesap açsak mı diye söylemek istiyorum kendisine .Bu konuyu açmadan önce buradaki ablalarımdan kardeşlerimden bir fikir almak istedim , sizce ne yapayım ?
Organize edememek değil sadece bazen haddinden fazla harcamak gibi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?