• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para biriktirmek mümkün mü

Konunun başında gayet açık net yazmıyor sen anlatamiyorsan benim anlamamam gayet normal herkes tepki gösterince ama şöyle şöyle diye yazmaya başladın ayrıca 2binle kafası kopmuş hamam böceği gibi yaşamak isteyen (senin tabirinle) sensin ben değil kolay gelsin
abla Allah aşkına ben gayet açıkladım ilkokul düzeyi eğitiminizle gelip bana üstten üstten konuşmayın, Türkçe anlama ve yazma konusunda benim özgüvenim tam. Doğru anlayan insanlar nasıl anladı mesela bunu da sorgulayın bence. cahilin, anlamayıp en iyi anladığını sananın sesi çok çıkarmış.

abla Allah aşkına ben gayet açıkladım ilkokul düzeyi eğitiminizle gelip bana üstten üstten konuşmayın, Türkçe anlama ve yazma konusunda benim özgüvenim tam. Doğru anlayan insanlar nasıl anladı mesela bunu da sorgulayın bence. cahilin, anlamayıp en iyi anladığını sananın sesi çok çıkarmış.
ilk mesajı düzenle düzenle sonra anlayan nasıl anlıyor :) aynen bunlar hep okumuş olmaktan ablacım git biraz daha oku sana yetmemiş ilkokul seviyemle bile başedemiyorsun ;)

nerden biliyorsunuz kaç kere yl yaptınız pardon ya?
1 kere. Bi de inanmazsin long-term maasli staj da yapiyordum ayni anda.
. kırk elli yaşına gelmiş kocaman kadınlarsınız 24
40lars gelmedim ama.....
gidin biraz çimene toprağa dokunun felaket bir mutsuzluğunuz var. kafayı takmanız gereken nokta benim cimriliğimden çok kendi mutsuzluğunuz olma
......yine de buyuyugun, ablan olarak, hosuna gitmeyen bir sry oldugunda basmakalip laflara siginip karsi tarafa saldirmak yerine tavsiyelere kulak vermeni oneririm ya da temenni ederim diyeyim. Daha da konuna bakmayacagim zaten. Sevgiler

1 kere. Bi de inanmazsin long-term maasli staj da yapiyordum ayni anda.

40lars gelmedim ama.....

......yine de buyuyugun, ablan olarak, hosuna gitmeyen bir sry oldugunda basmakalip laflara siginip karsi tarafa saldirmak yerine tavsiyelere kulak vermeni oneririm ya da temenni ederim diyeyim. Daha da konuna bakmayacagim zaten. Sevgiler
saldıran ben miyim 😂😂 dönüp hadsizce hiçbir şey bilmeden etme cüreti gösterdiğiniz tüm mesajlarınızı bir okuyun derim.

ilk mesajı düzenle düzenle sonra anlayan nasıl anlıyor :) aynen bunlar hep okumuş olmaktan ablacım git biraz daha oku sana yetmemiş ilkokul seviyemle bile başedemiyorsun ;)
Kelime hatalarımdan başka hiçbir şeyi değiştirmedim. cümlelerim hep aynıydı. ekleyeceğim şeyi ön ek yazısıyla ekledim :)

Bu genclerin sorunu 35 sonrasini yasli, hayatinda bi sey gormemis, cahil vs sanmalari fjfjf kac kere YL yaptiniz demis bana da. Ulkemizde YL yapmak cok buyuk olaymis gibi. Mezun olunca hadi yapayim dedim yaptim. Sanirsin +30larin zamaninda yl yoktu gecen yil falan cikti bu programlar fjf

bu arada bu yaptığınız şey açıkça zorbalık. ahiret inancım var o yüzden şimdi gülüp geçiyorum ama günü gelir. yaptığınız her türlü zorbalık ne olursa olsun zorbalıktır. sanal kimlikleri izin arkasına sığınıp bir insana kendi hayatının çaresizliklerini pekiştirecek bir zorbalık alanı yarattığınız için tebrik ederim başarılısınız...

Bu genclerin sorunu 35 sonrasini yasli, hayatinda bi sey gormemis, cahil vs sanmalari fjfjf kac kere YL yaptiniz demis bana da. Ulkemizde YL yapmak cok buyuk olaymis gibi. Mezun olunca hadi yapayim dedim yaptim. Sanirsin +30larin zamaninda yl yoktu gecen yil falan cikti bu programlar fjf
Hakkari Yüksekova'da yaptıysanız kolaydır tabii :)

Yahu diyelim ki okumadım ilkokul mezunuyum eee nolmuş? Diyorum ama kendisinin anlama sıkıntısı var ilk başka ekledikleri şekilde yazmış olsaydı kimse böyle tepki vermezdi diyorum hala saldırıyor ilginç bir vaka bence

Yahu diyelim ki okumadım ilkokul mezunuyum eee nolmuş? Diyorum ama kendisinin anlama sıkıntısı var ilk başka ekledikleri şekilde yazmış olsaydı kimse böyle tepki vermezdi diyorum hala saldırıyor ilginç bir vaka bence
saldırmak sizin yaptığınız da hadi neyse affettim sizden daha büyük davranarak 😘

Hakkari Yüksekova'da yaptıysanız kolaydır tabii :)
Ben Dokuz Eylül’de yaptım kardeş geçerli mi? Kasımda tekrar alese giricem ikinciyi yapayım diye, aktif olarak çalışırken üstelik. Diğerini de 2011 yılında yine tam zamanlı çalışırken yapmıştım.

Yeni nesilin bu mezun olur olmaz yl aşkını anlamıyorum zaten. Yl, akademisyen olmaya çalışmıyorsan alanında uzmanlaşmak için yapılır. Lisansı bitirince bir işe girer çalışırsın, uzmanlaşmak istediğin alanı seçer bir kariyer planlarsın sonra o kariyer planına göre “çalışırken” yl yaparsın. Gerekirse, istiyorsan eğitimini daha da yükseğe yine taşırsın. Ortalık işsiz doktoralı 30 yaş altı kaynıyor. Tamamen beceriksiz kariyer planlaması, z kuşağı tembelliği. Başka bir şey değil.

Ben Dokuz Eylül’de yaptım kardeş geçerli mi? Kasımda tekrar alese giricem ikinciyi yapayım diye, aktif olarak çalışırken üstelik. Diğerini de 2011 yılında yine tam zamanlı çalışırken yapmıştım.

Yeni nesilin bu mezun olur olmaz yl aşkını anlamıyorum zaten. Yl, akademisyen olmaya çalışmıyorsan alanında uzmanlaşmak için yapılır. Lisansı bitirince bir işe girer çalışırsın, uzmanlaşmak istediğin alanı seçer bir kariyer planlarsın sonra o kariyer planına göre “çalışırken” yl yaparsın. Gerekirse, istiyorsan eğitimini daha da yükseğe yine taşırsın. Ortalık işsiz doktoralı 30 yaş altı kaynıyor. Tamamen beceriksiz kariyer planlaması, z kuşağı tembelliği. Başka bir şey değil.
akademisyen olacağım hanımefendi, sizin kabullerinize ayak uydurabildim mi şimdi?

Z kuşağı tembelliği dediğiniz yerde ilgimi ve saygımı tamamen yitirdiniz. içinde yaşadığınız memleketin gençlerinin yaşadığı hayattan bir haber yaşadığınızı bu kadar rahatça söylemeniz çok ilginç. siz 2011'de yüksek lisans yaparken çektiğiniz sıkıntılarla benim neslimin 2025te yüksek lisans yaparken çektiği zorlukların bir olduğunu sanmanız çok tatlı, çok ponçik minnoş bir hayat yaşıyorsunuz. umarım hayatınız çağın gerçeklerinin sillesini yiyerek gençlerin dertlerinin içine düşeceğiniz şekilde evrilmez, gerçi herkes küstahlığını yaptığı konuları yaşıyor elbette bir gün.

akademisyen olacağım hanımefendi, sizin kabullerinize ayak uydurabildim mi şimdi?

Z kuşağı tembelliği dediğiniz yerde ilgimi ve saygımı tamamen yitirdiniz. içinde yaşadığınız memleketin gençlerinin yaşadığı hayattan bir haber yaşadığınızı bu kadar rahatça söylemeniz çok ilginç. siz 2011'de yüksek lisans yaparken çektiğiniz sıkıntılarla benim neslimin 2025te yüksek lisans yaparken çektiği zorlukların bir olduğunu sanmanız çok tatlı, çok ponçik minnoş bir hayat yaşıyorsunuz. umarım hayatınız çağın gerçeklerinin sillesini yiyerek gençlerin dertlerinin içine düşeceğiniz şekilde evrilmez, gerçi herkes küstahlığını yaptığı konuları yaşıyor elbette bir gün.
Hiç yaşamıyor valla emin ol. İlahi adalet falan yok😂

Tekrar yapacağım önümüzdeki yıl diyorum sayın z kuşağı. Aynı şartlarda olacağız yani. Pardon aynı şartlarda değil ben çalışırken halledeceğim o işi…

Akademisyen olacaksın, işe 3-4 ay sonra başlayacağın garanti… Kişiye özel açılan ilanlardan mı olacak bu?

Kredi kartım 100 bin tl gelirken konudaki tartışmaları okuyorumdur :KK45:

nerden biliyorsunuz kaç kere yl yaptınız pardon ya? ben zaten birkaç ay içinde işe gireceğimi söylerken ne cüret ne had bu? çalıştım eşek gibi, para da kazandım, buralara da layık görüldüm harcayabildiğim yerde harcadım da geçmiş on sayfa boyunca en az beş kere söyledim bunu size hesap mı vereceğim ben paramı nasıl harcadığıma dair?

benim sorum "para biriktirebilir miyim" gayet açık ve net yazıyor algı probleminiz var gibi tüm hayatıma laf ettiniz. para biriktirme kısmına yanıt verip gerisine dair çenesini yormaz normal insanlar. eğer ben size "sizce benim yaşantım doğru mu" diye sormuş olsaydım buna yorum yapardınız. kırk elli yaşına gelmiş kocaman kadınlarsınız 24 yaşında bir genç kızın yaşantısına kinlenip sayfalarca yorum yapma haddi buluyorsunuz. ayıp artık abla.

gidin biraz çimene toprağa dokunun felaket bir mutsuzluğunuz var. kafayı takmanız gereken nokta benim cimriliğimden çok kendi mutsuzluğunuz olmalı. hayatınızda kolaylıklar diliyorum yazdığınız tüm çirkin şeylere rağmen.
Ben yüksek lisans yapıyorum şuan tez aşamasındayım ve hibrit çalışıyorum mühendisiyim. 2000liyim okurken hep çalıştım. Senin çevrende az olabilir nadir gelebilirsin kendine ama öyle değil. Kaldı ki ben ailemin tek çocuğuyum evleri arabaları var ikisinin mesleği de iyi ama bana pek para vermezlerdi liseden beri çalışıp paramı kazanıyorum valla

Ben yüksek lisans yapıyorum şuan tez aşamasındayım ve hibrit çalışıyorum mühendisiyim. 2000liyim okurken hep çalıştım. Senin çevrende az olabilir nadir gelebilirsin kendine ama öyle değil. Kaldı ki ben ailemin tek çocuğuyum evleri arabaları var ikisinin mesleği de iyi ama bana pek para vermezlerdi liseden beri çalışıp paramı kazanıyorum valla
aferin size tebrikler yıldızlı pek iyi veriyorum o zaman süpersiniz.

Aynen olursun akademisyen 🤣

Siz çok net sorunlusunuz biliyor musunuz ? Psikolojiniz kesinlikle bozuk bir çok konuda böyle saldiriyorsunuz insanlara sasirmissiniz. Konu sahibi çok farklı birşey anlatıyor fikir istiyor siz WC kapağı neden yaldızlı değil diye inatlasiyorsunuz.

Back
X