insanlarda kalkıp da maasımı söylemem ki meslegimi bile soran olunca söylüorum.mesela işten cıkıyorum cok heyecanlı oluyorum hastalarımı anlatıyorum bi anda konu garipleşiyor o kadar emeği var ki üstümde anlatamam bn 6 yıl ne yasadıysam lisede sınava hazırlarken ne cektiysem hep o yardım etti.
Erkeklerde bu durum sıklıkla yaşanır hanımlar..
Artık bunun aşağılık komleksiyle mi yoksa egoyla mı ilgisi var bilemiyorum...
Ama bir erkek, kadından her konuda her zaman bir adım ötede olmak ister....
Annem vakti zamanında bana şöyle demişti;
"Kızım, dikkat et evleneceğin adam hem eğitim hem iş-güç anlamında senden bir adım önde olsun"...
Kızmıştım ben de, insanları buna göre mi sınıflandırıp değerlendireceğiz diye...
Aslında o benim sorun yaşamamam adına böyle bir şey söylemişti...
Erkeklerde bu sorun maalesef var...1 adım ötede olduğunuz her konu itinayla başınıza kakılır...
içimden de geçmedi değil dr olabileceğiniz. dr ile karşılaşınca gerçekten insanlar sordukça sormaya başlıyor :) heyecanınızı da anlayabiliyorum, çok kutsal bir meslek...
duygularınızı açık açık konuşun bence, heyecandan dolayı bahsetmenizi(zamanla azalacaktır bu), onun emeklerinin farkında olduğunuzu, bir nevi ikinizin başarısı olduğunu ve heyecanını da beraber yaşamanız gerektiğini, davranışları ile sizin heyecanızın kursağında kaldığını vs vs...
umarım atlatabilirsiniz. uzun zamanlı bir ilişki, birbirinize faydanız olmuş o kadar. başka önemli bir sorun yok heralde. bu sebepten ilişkinizin zarar görmesi üzücü olur.
bence nişanlınızdaki bu eziklik hiç bir zaman geçmez
ilerde de bu sorun olacaktır pek çok çift gördük bu şekilde
daha sonraları normal bir kavganız olduğunda bile tabi sen daha çok kazanıyorsun senin statün daha yüksek beni adam hesabına koymuyorsuna dayanır olay
dikkatli karar vermenizi öneririm
yada okadar takıyorsa bu konuyu çok çalışacak kariyerinde yükselecek
ama siz yinede konuşun bu konuda ikna etmek için bir zararı olmaz...
işte benim de korkum bu suan bile bişi alıncak olsa bn diyorum ki iyisini alalım değiştirmeyelim.ama onu söyleyince söle bi durum oluyor sanki ben hep pahalı seyler severim hep öle isterim.fikirlerimi net dile getiremedim.burda bir sürü örnek var evlenince bişeylerin pek düzeldiğine şahit olmuyoruz.ama bu kadar sevip 8 yıl gecirmişken nasıl ayrılıyım ki inanın onsuz yeniden bir hayat kurmak o kadar zor ki.birde nankörlük gibi geliyor.
evet sizi anlıyorum bu konuda 8 yıl dile kolay bir çırpıda atılmaz elbet ve siz çok seviyorsunuz anladığım kadarıyla
oyüzden ayrılın da diyemem ama ilerde bu hep sorun olacak yani buna da hazırlıklı olun
çünkü bu yapı meselesi karakter meselesi içinde hep o ezikliği duyacak ne yaparsanız yapın, çünkü o, o noktaya takılıp kalmış
ki zaten sizin hastalarınızdan bahsettiğinizde takındığı tavır da içten içe bir kıskançlık duyduğunu düşündürdü bana
o yüzden tek yapılacak şey eğer mesleği elveriyorsa biraz önce de dediğim gibi kariyerinde yükselmek için elinden geleni yapacak sizden daha çok para kazanmak için daha çok çalışacak
meslegi de pek elvermiyor acıkcası ama yine de bişiler yapmayı düşünüyor bakalım.bnde hareketlerime dikkat ediyorum.evlenince düzelceğini bilsem hiç düşünmem ama insan korkuyor böyle de olunca.aynı evde olmak nasıl olcak ozaman para ayarlamasında sıkıntı olacak
beden eğitimi öğretmeni canımeşin ne iş yapıyor canım. yani ilerde yüklebileceği bir mesleği var mı?
hani şu an maaşlarınız eşit olmasa bile ilerde olabilir belki
beden eğitimi öğretmeni canım
doktorum canım bu yıl basladımsenin mesleğın nedir?
doktorum canım bu yıl basladım
cnm para evliliği etkiler daha doğrusu evliliği güç etkiler... mesela ben statü (meslek) ve gelir olarak bana denk ya da benden düşük biriyle birlikte olmam olamam. onunla evlenmem. çünkü ona tam olarak saygı duymam. biliyorum yanlış ama durum bu... belki senin sevgilinde benim gibi düşüneceğine inanıyor bu yüzyden de durumu sorun haline getiriyordur..
onun kafasında da bu var.ama benim için sorun değil bn onla mutluyum hani hayatım onla gecsin benim meslegi de güzel zaten ama bilmiorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?