bir öğretmenle bir doktor evlenemez mi?
saçmalık bence. görende sevgilini vasıfsız bir eleman sanır.
suan 1700 1800 gibi canımArada ne kadar fark var :26:
kızlar forumu uzun zamandır takip ediyorum bugün konu acmak için üye oldum.8 yıldır düzenli giden ilişkim var su zamanlar evlilik düşünüyoruz ancak maas olarak sevgilimden daha yüksek bi miktar kazanıyorum.bnm için sorun değil ama o bunu gurur meselesi yaptı.kendi meslegini küçük görmeye basladı herseyden alınıyor kavga cıkartıyor.evlenince ben kendimi erkek gibi hissedemicem diyor sizce bu durumu nasıl asabilirim
Evlilik kararınızı bir kez daha gözden geçirin lütfen,
şimdiden sizin kazandığınız paranın miktarı karşısında komplekse girmiş insan
sizin hayat içinde daha başarılı olmanızı nasıl hazmedecek?
Sizin gelişiminize katkıda mı bulunacak yoksa bir ömür sizi aşağıya mı çekecek?
Evlilikler iki tarafın birbirine pozitif manada katkısıyla yeşerir, aksi takdirde
bir bacağınız yürürken diğeri seker ve siz ömür boyu seken tarafa baston
vazifesi görürsünüz.
bunun orta yolu yokmu kımısı para yiyici kimiside saçma aşağılık komplekslerıne gırıyorr işi bırakayım istersen sadece senın maaşşınla yaşayalım evımın direği erkekimm deyin belki işe yarar güvenı gelirr
canım sizin ne oldu sonunda pek iyi gitmişe benzemiyor ama.ayrılsam da mutsuz olucam seviyorum çünkü ama böyle de evlilik olmaz kiGeçmişte bunu yaşayan biri olarak söylüyorum ne yapsan fayda etmez, adamın bunu sorun edeceği varsa ağzınla kuş tutsan eder..Ben artık en sonunda sinir hastası olmuştum, toplantım olsa sorun, yurtdışı görevim olsa sorun, mesaiye kalsam problem, maaşım yüksek ondan ona sormadan bişey alsam (meblağsı yüksek) o da problem..bıkmıştım yani..Bide salak salak sende istesen bu konuma gelirsin biraz çalış, aslında senin işin daha ii, bizde şu var bu var deyip kendi işimi kötülemiştim, daha neler yapmıştım ya şimdi düşünüyorumda ne salakmışım..Böyle kabul edeceksen et,çünkü değişmez emin ol..
Karşına alıp açık açık konuşacaksın her şeyi başka ne yapabilirsin ki
aynen bize anlattığın gibi tüm süreçlerde en büyük destekçinin o olduğunu
şimdi onsuz kalırsan en büyük dayanağını yitirmiş olacağını
8 yıldır böyle bi çekincen olsaydı şimdi onunla olmayacağını
bunun senin için problem olmadığını
amaaaa eğer bunu kompleks haline getirecekse bunun ikinizi de mutsuzluğa sürükleyeceği ve böyle devam ederse bitirme noktasına geleceğini
sen de kendinden sevginden emin misin bu vesile onu da düşün bence...gerçekten bu senin için ailende sosyal çevrende asla problem olmayacak değil mi???
etti canım bu yüzden ayrıldık görüşmedik falan ama ayrı da olamadık barıstık.önceden maddi konulardan bu kadar rahatsız olcagını tahmin etmezdin konuşuoduk falan ama şimdi esya falan sürecinde daha büyük sıkıntı oluyor8 yıldır birliktesiniz....
Size destek oldu. Doktor olacağını bilmiyormuydu? Ve yüksek maaş alacağınızı?
Böyle bir kompleksi var ise bunu baştan belli etmesi gerekmiyormuydu?
Kendiside öğretmen....
Şaşırtıcı. Kendinizde hata payı aramışsınız fakat gözden kaçıdığınız bir şeyler olabilirmi?
canım sizin ne oldu sonunda pek iyi gitmişe benzemiyor ama.ayrılsam da mutsuz olucam seviyorum çünkü ama böyle de evlilik olmaz ki
Şöyle oldu sürekli problem çıkartmaya devam etti, mesaiya kalmamı istemez, birimini değiştir ben kıskanıyorum der, yurtdışı göreve giderim gitme der, niye böyle bi imkan varken kaçıracaksam o da ayrı..o kadar çok sabrettim ki, bi de yurtdışına gitmemi istemiyor ama free shoptan getirdiklerimede hayır demiyor..nasıl bi iki yüzlülük ise artık.. maaşımın yüksek olmasına takıktı ama bence seviniyorduda bu duruma para gelicek ya..Neyse bende çok seviyordum herşeye sustum, alttan aldım, benim iş arkadaşlarıma burnu havada dedi kariyerliler ya, o kadar saftımki işte o erkek ezilmesin die hep alttan alıyorum onun işini övüyorum felan..Ama hiçbirşey değişmedi..Bide paranoyak derecesinde kıskançtı felan sonra ben bu huzursuzluğa dayanamayıp ayrıldım, bin pişmanım dedi yalvardı yakardı döndüm ama yine aynı..sonra zaten dayanamayıp ayrıldım yine...sonra başka şeylerde öğrendim zaten...iyikide ayrılmışım..bence asla alttan alma, alttan aldıkça sorunu büyütüyorlar, ne zaman resti çekersin o zaman adam kendine geliyor, ben bunu farketmiştim o zamanda, ama sevgimden yapamadım aslında...ama sen yap..umarım kıskanç değildir, hem bunu sorun ediyor hemde kıskanç işse tehlikeli tür söyleyim bi daha düşünd erim..ama yok herşey süper adam sorunlu değil kıskançta değil sadece bunu problem ediyor ise tamam aşılabilir..
kıskanclık sorunumuz vardı canım nöbetlerde erkeklerle kalıyorsun falan gibi ama rahatsız oldugumu belirttim zamanla anladı suan bişi demiyor.hoşlanmadıgına eminim ama kavga etsek ne olcak elime ne geccek ben güveniorum sana hoşuma gitmese kabullencem diyor bakalım
Umarım kıskançlığını şuan için batırmıyordur, ama şuana kadar gördüklerim hem bunu sorun ediyor hemde kıskançlık yapıyorsa düzelmez yanii..evliliğinizde harap olur..nişanlımısınız şuan peki?
yaşlarınız kaç acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?