para için mi evlenmek istiyor?

anlattıklarına göre hiç bir durumunuz eşit ya da birbirine yakın değilmiş ki evlenız bile anlasamazsınız ...sen çalışacaksın kazanacaksın oda bununla hava atacak ...bir an önce yakanı sıyırmaya bak derim bu işin oluru yok

tatlım dinliyorsan gerçekten dikkate alıyorsan ne mutlu...
yani önceki konularında da sana okadar çok şey söylendi ki tekrar bu konuda bir şey açman bana yukardaki yorumumu yazdırdı
para için evlenmek istese nolacak istemese nolacak
zaten beraber olmaman gereken bir insan işte kendin de gayet iyi biliyorsun bunu
kapat şu defteri artık gözünü seveyim yaa...

aşk gözünü kör etmiş, o yüzden objektif gözlere inan. olay anlatayım, aynı olmasa da benzer, benım meslek sahibi, ünv. mezunu bir arkadaşım lise mezunu, dengi olmayan, işsiz biri tarafından daha çıkma aşamasına gelmeden sömürüldü, çocuk habire borç para istiyordu, bir yandan da delikanlı ayakları yapıyordu ama yüzsüz biriydi, uyarılarımızı dikkate almayan aşık arkadasım şu an pişmanlıkla, kaptırdıgı paralara yanıyor, yolun kıyısından dönmüşüm çok şükür dıyor... yazdıklarına bakılırsa senın dengın degılmış o kişi, biz okuyunca o kadar sırıttı battı ki gözumuze, ama sen sevdıgın ıcın hala tam kavrayamamışsın vehameti, aman dıkkatlı ol, kurtulduguna sevin. Piyasada çıkarcı insanlar cok, senın para zaten garanti oldugu gibi, bir de senin paranın yönetımıni ele alacak, kendisi emek vermiş kazanmış gibi, en kötü ihtimal işi de bırakıp senin sırtından geçinecek, aman kardeşim dikkatli ol, erkeğin arsızından korkulur en çok. Telefon numaranı değiştir canım, aradı arayacak telaşesi olmadan, bu kişiyi sil aklından bence, sadece yakın guvendıgın insanlara ver numaranı, sana tavsıyem budur!

kapattım cnmm kapattım,inan çok safım beni tanısan anlardın..bir daha onunla ilgili konu açılmıycak..

Bana güvenilmez biri gibi geldi, ayrıca siz üniversiteden mezun olduğunuzda
kendisi lise mezunu olduğu için bunu kompleks yapabilir.
Ki anlattığını kadarıyla gelecekte kazanacağız paralarla sizden daha çok ilgileniyor.

Mümkünse uzak durun.
Etrafınızda size denk biri mutlaka vardır.

aynen cnm..inan kör oldum o kadar sevdim ki ilk başta anlamadım hep hediyeler alır mutlu etmeye çalışır,ansızın karşıma çıkardı.bir deilk sevgilim o yüzden canım çok yandı..neler nelr yaptım bilsen ne psikologlar..ama buradaki yorumlar bugün onu bitirmeme yardımcı oldu gerçekten çok saolun..

Ne demek parani bana verirsin ben de sana harçlık veririm ya. Cakacaksin ağzının ortasına bir tane boylelerinin

Böyle tiynetsiz , karaktersiz adamları nerden buluyor bu bayanlarımız ben artık anlam veremiyorum daha sevgili iken her halta karışma cesaretini gösteren adamdan eş meş olmaz biraz gözlerini açsa bayanlarımız fena olmayacak o kimki senin maaşını alcakmış sana harçlık verecekmiş ya da senin ailene para vermene şimdiden karışıyor kendisi hiç bir birikmiş yapmaz iken sizin için.

ilk başta böyle değildicimri de değildi çok farklıydı..tüm bu olanlar 5 ay içinde yaşandı..şimdide bitti,bnm hatam bana denk olmayan biriyle çıkmak ve onu sevmek,düzelir diye ummak..bir de ilk çıktığım..bilemedim.

davul bile dengi dengine, bence onun düşünce tarzı bir tuhaf, islamda karı koca da olsa herkesin mülkiyeti kendinedir, kazandığı kendinedir. yani adam karısı zengin diye ver bana paranı diyemez.kadının parayı nereye harcayacağına karışamaz. kişi kendi mülkünden tasarruf etmede kendi mesüldür. sen çarçur edersin ben sana harçlık vereyim ne demek ya. bu laf beni tamamen soğutmaya yeterdi yani. mesela adam zengin karısı fakir olabilir. veya kadın fakir erkek zengin olabilir her ikisi de zenginlik içinde bile yaşıyor olsalar bu mülk sahibi olmayanı zengin etmiyor.o kendisinin olmayan paraların nereye gideceğine karar veremez. ister çöpe atarsın ister eve harcarsın ona ne ya. o kendisi evi nasıl geçindirecek onu düşünsün. demek sen çalışmıyor olsaydın sana hiçbirşey almayacaktı çok cimri geldi bana. senin paranı bile senden sakınacak kadar cimri. senin paranı harçlık verecek sanki çocuğa harçlık veriyor aslında onu da yapmazdı da paranı ver diye demiştir

değmez kendını bu kadar yıprattığına canım, onun umrunda bıle degıldır emınım, dua et bolca ki bır daha geri dönüşü olmasın bu işin, özürle falan olacak değişecek bir iş degıl ki bu, sakın kanma tekrar, adamın kafa yapısı, hayat tarzı, eğitimi kültürü belli, böyleleri sen çalışıp didinirken sözde seni, aileyi, bütçeyi koruma kollama ayagına seni iki kuruşa muhtac ederler elindekini avucundakini alıp . aman aklını başına topla, annen kız kardeşin yok mu, onlar da öğüt versın sana, uzak dur o şahıstan, lütfen hattını degıstır. Allah ayırsın...

bir erkek sevgilisinin maaşına gözdikip ille de para diyorsa uzak duracaksın arkadaşım,ötesi yok..

ha bir de paran var evi sen geçindireceksin çalışacaksın çocuk bakacaksın evi temizle yemek yap eee, kocayı ne amaçla aldık acaba dertsiz başına dert mi arıyorsun sen tek yaşa rahatına bak işte. böyle kocayı alacağına yani. ha çalıştığını da hem yiyecek sana da lutfettiği kadarını harçlık bırakacak. okumuş insanların böyle karaktersizlerle evliliği düşünmeye kadar gelmelerine hayret ediyorum. sanki koca olsun da ne olursa olsun der gibi. böyle acaip birine aşık olunmayacağına göre aşık da değilsindir. hem dengin olmalı hem aşk olmalı hem düzgün olmalı yani

Öffff şu konun icinde kac defa 'para' cümlesi gecti ya.

Ayrilmissin zaten az kalsin kafayi yiyordum diyorsun, daha ne döneceksin ona.
Yol ver yol ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…