para lafı

Bence böyle bişey söylemeniz gereksiz olmuş. Ama o kadar da büyütülecek bişey değil. Ben sizi hatırladım. Bu kayınvalidesi çeyiz için gerekli tencere tavaları falan alan konu sahibisiniz dimi. Yanlış hatırlamadıysam. O zamanda bunlar başa kakılır diye yorum yazmıştım. Dakika bir gol bir olmuş.
Hayırlısı olsun
 
Sizin tüm konulariniz parayla ve alip verdiklerinizle alakalı bu iliski de sevgi nerede cidden merak ediyorum. Her hafta actiginiz her konuda surekli paradan bahsediyorsunuz. Boyle bir iliskiden Allah korusun..
 
Sizin tüm konulariniz parayla ve alip verdiklerinizle alakalı bu iliski de sevgi nerede cidden merak ediyorum. Her hafta actiginiz her konuda surekli paradan bahsediyorsunuz. Boyle bir iliskiden Allah korusun..
Para konusunda hassasım. fazla alınganım. umarım size de böyle aşk dolu bir ilişki nasip olur
 
bazı insanlar için teknolojik aletler bir tutku olabiliyor.

benim sevgilim de mesela 1 ay boyunca kıstı kendisini her şeyden ve apple pencil aldı. kullanıyor mu? yoo. arada bir ben kullanıyorum onun dışında çantasında geziyor. alır yani çünkü adamın zevki bu.

bilgisayar macbook filan mı? öyleyse asla pahalı değil hatta ucuz bile. oyun bilgisayarı ise de laptop almasın nişanlınıza söyleyin çabuk ısınıyor.

biraz rahat bırakın,daha birlikte bir ömür geçirme planınız var. o olmaz bu olmaz değil biraz o kendinden fedakarlık yapsın biraz siz. ama burada adamın fedakarlık yapacağı bir durum yok.

telefonda da iphone düşünüyormuşsunuz,x almayın boşa para.
 
2000 tl ye şu eşyadan var biz 4000 tl lik aldık sana ucuz al demedim dedi.
Yaaa canım benim. Kv ile ceyiz alışverişi diye bir konun vardı. Orda dedimki iyi niyetli olabilirler ama fazlasina musade etme. Ne olursa olsun er yada geç karşına çıkar,başına kakarlar dedim. Beni art niyetli olmakla suclamistin. Gördün değil mi ? O zaman bu lafın çok oturmuştu içime. Yanilmadigimi,kötü niyetli olmadığımı sende gör diye yazıyorum bu yorumu. Böyle bir şey yaşamanı istemezdim. Ama bunlar herkesin basina gelen standart seyler. Sakin ben yasamam diye dusunme. Asla nisanlim oyle sey yapmaz deme. Yapiyorlar cunku,yapacaklar. Neyse,bundan sonra daha dikkatli olursun umarım. Bende insan sarrafi olduğumu bi kere daha ispatlamis oldum kendime. Kolay kolay yanilmam.
 
Oyuncu bilgisayarlari pahali olur. 4.500 iyi bile. Bu kadar dusunuyorsaniz telefonunuz degistirmeyin. O da cok gerekli ve acil bir iş degil.
 

O hatasını anlamış sizle konuşmuş adım atmış sizde oyle yapin istediği bilgisayarı alın sonuçta uzun süre kullanılacak bişey bu sonradan keşke onu alsaydık dememek için onun istediğini alın
 
Bilgisayar bozulmuş ama ağustos taki düğüne bekleyecek

Telefonlarda sıkıntı yok ama düğünden sonra onlar da değişecek

Kusura bakmayın ben bu işi anlamadım

Ne lazımsa o alınır ağustos a kadar daha çok var bilgisayar neden beklesin

Telefonlar da bozuluncaya kadar kullanın oldu bitti
 
İyi de ailesi almıyor mu bilgisayarı? Yada bütün düğün masraflarını ailesi yapmıyor mu? Senin çeyizine de katkıları olmuştu öyle hatırlıyorum eski konulardan.
Bence sen oyununa fazla takıntılı olduğun için o bilgisayarı almasını istemedin çünkü bikaç kez konu olmuştu.
Bırak alsın parası var ki alıyor. Evlendikten sonra yatırım yaparsınız zaten masraflarınızı karşılıyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…