para lafı

Yav bırak alsın nolucak. 700 tl parfüme veren biri için normal diye düşünüyorım.

Evet baya abartı oldu bence de sizin derdiniz oyun alışkanlığı bence eski başlıklarınızda da geçiyor, allah kurtarsın.

Burada asıl sıkıntı para lafı yapması değil ki zaten yapmamış kendince empati kurdurtmaya çalışmış size. Ama sanki size ev düzüyormuş, tencere tava, çamaşır makinesi, misafir yemek odası gibi bilumum domestik eşya sizin oyuncağınızmış, siz sırf eğlenmek için bunları alıyormuşsunuz da o da kendine bir tanecik birşey istemiş gibi bir mantık geliştirmiş, onu bir düzeltmeniz lazım. Tüm bu eşyaların evin ihtiyaçları için alındığını, hobileriniz arasında çamaşır, ütü, bulaşık filan olmadığını birara hatırlatın kendisine.

O size para lafı yapmış diye alınmışsınız ama ilk para lafını siz yapmışsınız daha ucuzu var onu al diye hatta hızınızı alamayıp evlilik sonrası takılan paraların planını filan yapmışsınız . Ee derdiniz ne anlamadım onu ?

Kv den seni alisverise cikarmisti yanlis hatirlamiyorsam.eger dogruysam o zamanda gitme gidersen kendin ode yazmisti bir cok kisi.
Kisisel bir ihtiyacini alacak ve ortak bir hesabiniz yok suanda.ister ev dugun vs icin harcar ister kendisi icin.

Benim eşim beğenmiş olsa ben hiç ikiletmem düşünmem alırım (eğer durum çok sıkışık değilse). Hem eşim beğenmiş hem de artık her şey çok pahalı. Bir de bilirim ki eşim çok beğenmiş olmasaydı getirmezdi önüme. :)

:) ben de farkettim üzdüğümü. O bana dese alma daha ucuzu al ben de uzulurdum.

Evlenmeden önce konuşulan takı mevzuları ciddi anlamda çok gereksiz.Tabiki iki kişi plan yapar ama senin olduğu kadar o parada onunda hakkı var.Takılar sadece gelininmiş gibi oluşan tavır çok adaletsizce.Biri bana hakkım olan bir para üzerinden ne gerek var çok pahalı diye bir yorum yapsa tavrım sert olurdu.Bu mevzu şuan anlaşmayla sonuçlanır, ancak şunuda unutmayın gün gelicek bu mevzu en ufak bir para meselesinde tekrar açılacak.Ve o sırada siz evli olacağınız için karşı taraf laflarını daha sert söyleyecek.Çok büyük hata yapmışsınız daha şimdiden karşı tarafın beynine parayı çok seven bir kişi imajı vererek.

Zaten bu imajı vermeseydiniz sen bilmem kaç bin tl'lik beyaz eşya aldın ben sana ucuz al dedim mi? diye bir laf kullanmaya cesaret edemezdi.

Son düzenleme:
Ayy takıyla ilgisi ne... şu an almama sebebimiz evlilik masrafı üstünebilgisayar masrafı yapmak gereksiz diye. Evlendikten sonra alırız demek altınları koşa koşa bozdurup alcaz demek değil ki. Zaten altınlarımızı bozdurmıycaz. Ya toplanan paralarim bir kısmıyla alabiliriz ya da daha ilerde. Amaç evlilik için yapılan masraflar bittikten sonra alınması

bence düğün salonuna düğüne vs verilecek paradan daha gerekli bilgisayar almak.en azından kullanıyorsun adam beğendiğini alsın

Sizin takıdan anladığınız sadece altınmı.Cümlemde altın lafını kullanmadım bile.Düğünde üzerinize takılan paralarda bir takıdır.Bu planları yapmak ortak kararla olur ve bu konuların evlendikten sonra konuşularak planlanması hakkınızda oluşacak gereksiz düşünceleri engeller... Bazı şeylerin gereksiz masraf olduğunu tek başınıza karar vermemelisiniz.Mutluluklar şimdiden.

30 bin liralik saat takan adama 4500 liranin lafinj ediyorsun alabiliyor alsin
Ayrıca diger konunda da yazmıştım kv şunları aliyor dediğinizde lafi olur diye , nisanliniz etmiş kv de yakindir..
Sizim ilişki o kadar hızlı ve değişik ilerledi. Hep bir şaşkınlıkla okuyorum ama ne diyelim Allah utandırmasın

bilgisayar vs gibi elektronik eşyalar 1 kere alınır yıllarca kullanılır. bunun fiyat performans oranını düşünürsen 1500 tl fark o kdr fazla değil. alsın bence. 5 yıl kullanacak sonuçta kendi istediği olsun demek ki o beğendğinde bazı özellikler var.

Yahu ne saçma konu. Sanane ne kadarlık bılgısayar alacağından. Adam ödeyecek sanki senın cebinden mi çıkacak?? Yok telefonları da dugunden sonra degıscez bilmem ne ne gerek var böyle saçma düşüncelere? Git degıl telefonunu o da alsın bılgısayarını böyle seylere takılırsan sımdıden ben çoktan bıtırmıstım mevzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…