merhaba bayanlar,
evlilik arifesinde olduğum erkek arkadaşım var. ağustosta düğün nasipse..
erkek arkadaşım bilgisayarını değiştirmek istiyor zar zor idare ediyor, düğünden sonra değiştirelim dedik şu an fuzuli masraf olmasın. düğünden sonra ikimizde telefonlarımızı ve erkek arkadaşımın bilgisayarı değiştirmek istiyoruz.
neyse bana bilgisayar attı, beğenmiş 4500 tl ye yakın bir bilgisayar..
bende dedim ki bu kadarına gerek yok. oyun bilgisayarı. 3000 tl ye al bu çok fazla zaten telefonlarımızı da değiştircez dedim.
biraz bozuldu ben anladım. bir kaç gün sonra yine konusu açıldı ve tartıştık.
ben o bilgisayarı beğendim neden beğendiğimin daha aşağısı olsun vs. bana kızdı. bende de dedim ki düğün paralarını telefona bilgisayara mı yatırcaz. yatırım yaparız. 3000tl ye de çok iyi olanlar var dedim. ikimiz de telefon değiştircez bekliyoruz düğün geçsin de masraf olmasın diye dedim. yatırım da yaparız, parayı mı düşünüyorsun sen dedi.
benim ne masrafım var ki ne istedim ki, zorla söyletiyorsun ona bakarsan 2000 tl ye şu eşyadan var biz 4000 tl lik aldık sana ucuz al demedim dedi. bilgisayarı sadece benim kullancağımı düşünüyorsun bu yüzden böyle yapıyorsun dedi.o kadar koydu ki bana bu laf çok ağladım. şimdiden aldıklarını yüzüme mi vuruyorsun sen diye çok zoruma gitti.
ki ben alın bile demedim kendileri beğenmiş ben de renk model beğendim onların gösterdiklerinden..
yazdı aradı konuşmadım. ertesi gün hatalıyım ben öyle şeylerin lafını yapcak insan değilim dedi. ki cimri de değil kendine çok harcar parfüme 700 lira veren insan. ben vermem veremem. öyle böyle barıştık. gittik düğün yeri aldık vs.
ama benim içimde hala o kırgınlık var. alışverişe devam ediyoruz ama içim buruk lafını yapar mı ilerde diye korkmaya başladım. sanki bir mesafe girdi aramıza.
sizin fikirleriniz neler?