para lafı

zaten evlilik arefesinde yahh bilgisayarımın kalitesi düşük istediğim oyunu oynayamıyorum diyorsa sıkıntın var söyleyeyim
en az 6-7 milyar masraf demek 2 telefon 1 laptop
bir de bunun şöyle bir süreci var sevgilin çok fazla bilgisayar oyunu oynayacak gibi.
hem maddi hem manevi sıkıntın olacak haberin olsun

telefonlarımız da miadını doldurmak üzere, bilgisayar da öyle. ikisi de iyice bozulmuş değil. kendi kendine kapanmalar vs. öyle çalışıyorlar. düğünden önce masraf olmasın diye erteledik. ve bence bilgisayar telefondan daha gerekli değil. telefonlar zaten bilgisayar gibi.
neticede alıcaz istediği bilgisayarı, sanırım ben bencil davrandım.

İyi de ailesi almıyor mu bilgisayarı? Yada bütün düğün masraflarını ailesi yapmıyor mu? Senin çeyizine de katkıları olmuştu öyle hatırlıyorum eski konulardan.
Bence sen oyununa fazla takıntılı olduğun için o bilgisayarı almasını istemedin çünkü bikaç kez konu olmuştu.
Bırak alsın parası var ki alıyor. Evlendikten sonra yatırım yaparsınız zaten masraflarınızı karşılıyorlar.
ailesi de şimdi düğün masrafı varken bilgisayar almayalım demiş zaten. evet biraz da oyuna daha çok düşer diye istemiyorum

Yaaa canım benim. Kv ile ceyiz alışverişi diye bir konun vardı. Orda dedimki iyi niyetli olabilirler ama fazlasina musade etme. Ne olursa olsun er yada geç karşına çıkar,başına kakarlar dedim. Beni art niyetli olmakla suclamistin. Gördün değil mi ? O zaman bu lafın çok oturmuştu içime. Yanilmadigimi,kötü niyetli olmadığımı sende gör diye yazıyorum bu yorumu. Böyle bir şey yaşamanı istemezdim. Ama bunlar herkesin basina gelen standart seyler. Sakin ben yasamam diye dusunme. Asla nisanlim oyle sey yapmaz deme. Yapiyorlar cunku,yapacaklar. Neyse,bundan sonra daha dikkatli olursun umarım. Bende insan sarrafi olduğumu bi kere daha ispatlamis oldum kendime. Kolay kolay yanilmam.Hoppa
işte insan konduramıyor ama erkek arkadaşım hala onun yüze vurmak olduğunu düşünmüyor

Oyun bilgisayarı mı kaç yaşına gelmiş evlenecek hala oyun mu oynuyor. Evlenince de konu açarsınız kocam oyun oynuyor benimle vakit geçirmiyor diye

Vallahi daha neler olacak aranizda canim gozunu korkutmayayim da bunlar ilk kivilcimlar :) hele bi dugune bir iki hafta kalsin ev dizilsin dösensin ne eksikler cikacak :) tarli telaslar ama kavga donusturmeyin.. ayrica dugunde beklesiginizden cok altin da olabilir az da olabilir simdiden onun planina programina dusmeyin derim ben..
Tek derdimiz bilgisiyar olsaydi diyeceksin gun gelecek.. bu yuzden bu zamanlarin tadini cikar bosver tamam de aliriz de gec..

O bilgisayar evlilikte de sorun olur .Oyundan kalkmaz .
Telefon degistirmekte acil mi .16 yaşindaki oglumu evlendirsem o da aynını yapardı .:KK70:Kac yaşlarindasınız.

Düğün arefesi...
Bilgisayar için tartisma....
Alsın nolacak sanki... En buyuk derdiniz bu olsun nedenir ki... BU BNCE BİR DERT DEİL...
tabi goreceli bi durum...

ailesi de şimdi düğün masrafı varken bilgisayar almayalım demiş zaten. evet biraz da oyuna daha çok düşer diye istemiyorum

Ailesi diyorsa sen karışma bence. Zaten ailesinden alıcak parayı anlaşılan..
oyun konusunda takıntılı mı bu kadar? Yani bu senin evliliğine yansır diye mı korkuyorsun?

merhaba bayanlar,
evlilik arifesinde olduğum erkek arkadaşım var. ağustosta düğün nasipse..
erkek arkadaşım bilgisayarını değiştirmek istiyor zar zor idare ediyor, düğünden sonra değiştirelim dedik şu an fuzuli masraf olmasın. düğünden sonra ikimizde telefonlarımızı ve erkek arkadaşımın bilgisayarı değiştirmek istiyoruz.
neyse bana bilgisayar attı, beğenmiş 4500 tl ye yakın bir bilgisayar..
bende dedim ki bu kadarına gerek yok. oyun bilgisayarı. 3000 tl ye al bu çok fazla zaten telefonlarımızı da değiştircez dedim.
biraz bozuldu ben anladım. bir kaç gün sonra yine konusu açıldı ve tartıştık.
ben o bilgisayarı beğendim neden beğendiğimin daha aşağısı olsun vs. bana kızdı. bende de dedim ki düğün paralarını telefona bilgisayara mı yatırcaz. yatırım yaparız. 3000tl ye de çok iyi olanlar var dedim. ikimiz de telefon değiştircez bekliyoruz düğün geçsin de masraf olmasın diye dedim. yatırım da yaparız, parayı mı düşünüyorsun sen dedi.
benim ne masrafım var ki ne istedim ki, zorla söyletiyorsun ona bakarsan 2000 tl ye şu eşyadan var biz 4000 tl lik aldık sana ucuz al demedim dedi. bilgisayarı sadece benim kullancağımı düşünüyorsun bu yüzden böyle yapıyorsun dedi.o kadar koydu ki bana bu laf çok ağladım. şimdiden aldıklarını yüzüme mi vuruyorsun sen diye çok zoruma gitti.
ki ben alın bile demedim kendileri beğenmiş ben de renk model beğendim onların gösterdiklerinden..
yazdı aradı konuşmadım. ertesi gün hatalıyım ben öyle şeylerin lafını yapcak insan değilim dedi. ki cimri de değil kendine çok harcar parfüme 700 lira veren insan. ben vermem veremem. öyle böyle barıştık. gittik düğün yeri aldık vs.
ama benim içimde hala o kırgınlık var. alışverişe devam ediyoruz ama içim buruk lafını yapar mı ilerde diye korkmaya başladım. sanki bir mesafe girdi aramıza.
sizin fikirleriniz neler?
700 parfum aliyorsa 4500 bilgisayar bence nisanlin icin uygun.

Böyle aşk dolu bir ilişki kusura bakmayın ama düşman başına... Paranın bu kadar mevzu edilmesi ayrı sizin karşı taraftan yatırım beklerken evlilikten sora bilgisayar telefon değiştirmek istemeler biraz farklı kafaların ürünü sözler gibi geliyor bana, sanki erkek fedakarlık yapmalı da kadın istediğini almalı yatırımı erkek mi düşünmeli sadece. Kendiniz de bilgisayar değiştirmeyebilirdiniz, istemiyorum şuan elzem değil diyebilirdiniz. malum evlilik masrafları diyorsunuz ya. Telefon ve bilgisayar benim fikrimce evlilik masraflarına dahil olan ve acil şeyler değildir...Ha paramız çok harcarız diyorsanız madem neden yatırım ya da gereksiz masraf diyorsunuz pek anlayamadım. Har vurup harman savuran erkekten de kadından da hayır gelmez

Soranlar için ikimizde 24 yaşindayiz.. boyle ilişki düşman başina diyenlere saygı duyuyorum. Sevgimiz saygımız çok büyük çok şükür.
Sizin de yorumlarınza teşekkür ediyorum fazla abarttım bu durumu sanırım. parasızlık korkusuyla büyüdüğüm için ben onun kadar rahat olamıyorum ama kalp kırmaya da gerek yok böyle bir şey için. Neyse ki Tatlıya bağladık :)

Siz he diyin benimde esim evlenince oyun bilgisayari alicam diyordu ama klima 2.tv termosifon fln derken aklina bile gelmedi eve girince aile olunca oncelikler degisiyor eksikler bitsin tabiki bilgisayarda alicaz telefona ama suan degil

Back
X