- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
neden ? derdimizi anlatmak için yok mu burası ? konu açmam sizi rahatsız ediyorsa okumayın yorumda bulunmayınKonuyu okumadım,gel sen şu nişanı at tüm kk rahatlasın yav.
bütçelerine uygunmuş demek ki onu getirdiler diye düşündüm.bence haksızsın. 4500 bi bilgisayar için büyük bi rakam evet ama onu beğenmiş. karşılaştırma yaptığı konuda da haklı. sen de onlar 4000lik getirmiş onu beğenmişsin. onlar getirdiler diyosun ama on bin getirseler belki onu da beğencektin, sonuçta daha uygunu olsun dememişsin.
almak istediği oyun bilgisayarı.. bilgisayarda oynadığı 1 oyun var zaten. video vs. izliyor sadeceHa 3000 ha 4500.Bence anlamsız bunu söylemeniz.
700 lira parfüme vereceğine 2 seferlik 30 liralık parfüm alsa alın size aradaki fiyat farkı.Ki bilgisayarlar da aşırı pahalı artık,3000 liralık bilgisayar düşündüğünüz kadar kaliteli değil,hele oyun bilgisayarı için bence iyi de olmaz.
Bence haksızsınız.
bütçelerine uygunmuş demek ki onu getirdiler diye düşündüm.
ben de yatırım yapalım dedim. daha basit bir şey al dedim. bunda kötü bir şey göremiyorum
durumu iyi ama netice düğün telaşı olucak hatta kredi bile çekmeyi düşünüyor yetemezse.700 liraya parfüm alacak geliri var mı da alıyor
Yoksa maaşın yarısını sırf herkes alıyor diye ona buna yatıran tiplerden mi
Öyleyse işin zor
Düğün yapılacak evlenilecek ev geçindirilecek telefonlar değişecek vs
Durumu iyiyse alsın tabi ama sanki biraz fazla uçuyo gibi
altınlarla değil paralarla alıcazSen de bir telefon beğeneceksin mesela 4000 lira. O da senin karşına çıkıp bunun 1500 lira olanı var dediğinde nasıl tepki vereceksin?
Ayrıca düğün altınlarınızla ilgili şimdiden alışveriş planı yapıyor olmanız da garip.
almak istediği oyun bilgisayarı.. bilgisayarda oynadığı 1 oyun var zaten. video vs. izliyor sadece
Ya adam parfüme veriyormuş 700 tl. Niye 1500 tl fark var diye beğenmediği bilgisayarı alsinki. Iki parfüm almayiverir olur biter. Alinma boyle herseye valla hemen yaslanirsinbütçelerine uygunmuş demek ki onu getirdiler diye düşündüm.
ben de yatırım yapalım dedim. daha basit bir şey al dedim. bunda kötü bir şey göremiyorum
al dedim zaten en sonundaBelki heves etmiştir veya oynadığı oyunda daha iyi verim almak istiyordur.
4500 oyun bilgisayarı için aşırı değil bu arada.Yukarıda da yazdım artık teknolojik ürünler eskisi gibi değil,en uyduruk şeyler bile 2000 Tl'den başlıyor.
işte ona göre basit böyle şeyler. ben onun kadar rahat olamıyorumYa adam parfüme veriyormuş 700 tl. Niye 1500 tl fark var diye beğenmediği bilgisayarı alsinki. Iki parfüm almayiverir olur biter. Alinma boyle herseye valla hemen yaslanirsin
Şımarıklık yapıyor gibi geliyor nedenseOlur öyle şeyler...
Bilgisayar için biraz fazla görünebilir ama bugün iyi bir telefon 3-4 bin zaten.
Boşverin beğenmiş istemiş üstelik size fikir bile danışıyor,sonuçta kendi parası sormadan da alabilirdi öyle değil mi?
Şimdi siz iki oturma odası takımı görün biri 5 diğeri 7 bin olsun.
Duruşu rengi tam size hitap ediyorsa 7 binlik takımı isterdiniz değil mi?
Birde böyle düşünün.. :)
Adamın durumu iyiymis. Düğünü kredisiz yapma şansınızda varmış. Çok ciddiyim ben sana sormadan alırdım. Alınacak birsey zaten modeline parasına ben karar verirdim. Ben bir feminist olarak seni haksız buldumişte ona göre basit böyle şeyler. ben onun kadar rahat olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?