Ben olayı okurken ilk anladım çünkü ablamdanda benzer durum oldu. Şimdi sen diyorsun ki, ben babama bir miktar para verdim. Üstünü de babam tamamladı ama benim verdiğim miktardan fazla ve araba satılırsa benim kardeşlerim de var, onlar ne olacak? Sonuçta benim üstüme olsa da arabayı tamamen ben kendi paramla almadım. Babamın da parası var ve bu sebeple kardeşlerimin de bu parada hakkı oluyor. Doğru anladıysam öncelikle seni çok takdir ettim, helal olsun.
2006 senesinde babam da araba alırken ablam babama 15 bin lira verdi o zamanın parası ile. Daha doğrusu cumhuriyet altınlarını verdi o zaman 15 bin lira yapıyordu. Daha sonra yine farklı arabalar aldık ama 2018'de o araba satıldı. Yeni araba aldılar. Abim ablamın cumhuriyetlerini geri yaptı ve ablama geri ödedi. Böylece ortada sorun kalmadı.
Şimdi senin sorununa gelirsek, ben böyle şeylerin ne olursa olsun başta erkek arkadaş vs söylenmemesi taraftarıyım. Ablamında evi var mesela iş tamamen ciddiye binmeden hayatındaki insana bahsetme diyoruz ev falan. İnsanlar artık çıkarcı malum. Ne olur ne olmaz diye.