Para meselesi karışık

Bu yaptığın şeyi yasal ya da etik yapmıyor

Ötvsiz araç hakkın varsa kendi üstüne al sür madem
Benim engelim eplwwoyı
Görme engelli kardeş de kullanabilir bu arada ama benim de engelim sebebiyle ehliyetim yok zaten. Benim kullanmak talebim yoktu yalnızca aynı şehirdeyiz ben de birkqç kere bir yere giderim istediğimde beraber gideriz diye ortak olmuştum.

Şu an yeğenimin kullanmasını da sorun 24miyprum ben ama kaskoyu ortak ödememizi bekliyor ben başka şehirdeyim arabayı görmüyorum bile yeğenim işe gelip gidiyor

Şu an yeğenimin kullanmasını da sorun 24miyprum ben ama kaskoyu ortak ödememizi bekliyor ben başka şehirdeyim arabayı görmüyorum bile yeğenim işe gelip gidiyor
İşte aynen ikiniz için de sorun neden ablanız kullanmıyor?

Verip de ancak bu kadar kötü olunabilinir,siz niye araba için para verdiniz kullanmıyorsunuz bile hadi diğeri borç araba için verdiğiniz güme gitmiş

Verip de ancak bu kadar kötü olunabilinir,siz niye araba için para verdiniz kullanmıyorsunuz bile hadi diğeri borç araba için verdiğiniz güme gitmiş

Araba sarılınca yine yarı ücretini ben alacağım benim kenardaki param ev vs etmiyordu en azından araba alınsın arada bir yere gideriz diye düşünmüştüm yani öyle bir niyeti vardı ama yeğenim okulu dolayısıyla erteliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…