Merhaba hanimlar. Benim problemim soyle. Kaynim kendine araba aldi. Eltim kayinvalidem biz ayni evde yasiyoruz esimle ayri evimiz var tamiri bekliyoruz 1 aya falan kendi evimize cikacagiz. Araba alininca maddi katkida bulundum kaynim kredi cekti kendi maasinda odeyecek. Ondan baska arabanin bazi arizalari vardi onu ben halletdim. Dogum iznindeyim su an. Maasimdam bir miktar para biriktirmisdim. Esimde bende elimizde ne varsa eve arabaya verdik. Maddi sikitilarimiz oldu eve de yardim ettim. Eltim calismiyor. Babasinin kendisine verdiyi paradan eve yardim etti oda. Simdi kayinvalidem surekli onu one getiriyor. A.nin parasini aldik kendi parasini verdi cocugun parasi gitti falan. Bir kere olsun bu kizda bizim icin bunu yapti demediler. Esimin benden alip verdiyi paralara da oglum buldu yapti diyorlar. Sakin yanlis anlasilmasin derdim para falan deyil. Ama insan bir kere olsun sagol kizim demez mi ya. Is para meselesine gelince hep esime biz aileyiz sizde yapmalisiniz. Eviniz ayrilsada yeni evin kredisinde sizde yardim etmelisiniz falan. Biz zaten yardim edecegizde nedir bu herseyi bizden beklemeler. Buyuk kaynimda var o ayri oturuyor. Ondan hic bir sey beklemiyo. Hep onun kendi ailesi var diyor. Ama bizden hep bir beklenti icindeler. Evlendigimden beri hep eve yardim ettim ama onu da sanki borcluymusum gibi davraniyorlar. Ben mi yanlis anliyorum acaba belki abartiyorumdur bilmiyorum.