Eminim yazanlar olmuştur ama ben tekrar söyleyeyim, uzun zamandır birlikte olsanız da size karşı olan davranışları çok çok yanlış. Elbette borç alıp verebilirsiniz. Fakat bu kişi sizden borç almıyor resmen maaşınıza ortak oluyor. Ne demek yahu altının varmış gibi davranalım demek? Evli değilsiniz ama karşısınızdaki çift maaş alıyormuş gibi davranıyor ve bunu yaparken anladığım kadarıyla hiç de yüzü kızarmıyor.Şu zamana kadar uzayıp giden konunun bugünkü durumu beni çok gerdi.
Takip ettiyseniz eğer daha önce 500 istediğini ama sonra ben alma bilgisayar dediğimde geri yolladığını falan bilirsiniz. Dün beni çıkışta arayıp adamın para istediğini ve acil 600 yollayıp yollayamayacağımı sordu. Yolladım. Maaşı alınca veririm sana dedi.
Bugün maaşı almış bana sordu ne yapayım telefon alayım mı diye. Ben de ne yaparsan yap dedim sanki benim söylediklerimi dinliyormuş gibi neden soruyorsun ki dedim. Ortam biraz gerildi, sonra bana parayla napıcamı sordu. Ben de altın alacaktım ama sonra kurban için ayırmaya karar verdim ve kurban keseceğimi söyledim. O da "he tamam gerçi sen nasıl olsa kurbandan önce maaş da alacksın" dedi. Sonra bir altının varmış gib, davranalım flan dedi.
Şu an anladığım kadarıyla kendisi bu ay telefon alacak ya da kredi kartına bi miktar yatırıp limit açıp taksitle alacak. Kalan parasına da sağa sola borç verecek ve benim bir altınım varmış gibi davranacak.
Para meselesine değil ama bu kadar düşüncesiz olmasına ve benim inatla bilgisayar alma dememe rağmen almasına, bunun için o kadar kavga etmemize rağmen dönüp benden tekrar para isteyebilmesine inanılmaz sinir oldum.
Şu zamana kadar uzayıp giden konunun bugünkü durumu beni çok gerdi.
Takip ettiyseniz eğer daha önce 500 istediğini ama sonra ben alma bilgisayar dediğimde geri yolladığını falan bilirsiniz. Dün beni çıkışta arayıp adamın para istediğini ve acil 600 yollayıp yollayamayacağımı sordu. Yolladım. Maaşı alınca veririm sana dedi.
Bugün maaşı almış bana sordu ne yapayım telefon alayım mı diye. Ben de ne yaparsan yap dedim sanki benim söylediklerimi dinliyormuş gibi neden soruyorsun ki dedim. Ortam biraz gerildi, sonra bana parayla napıcamı sordu. Ben de altın alacaktım ama sonra kurban için ayırmaya karar verdim ve kurban keseceğimi söyledim. O da "he tamam gerçi sen nasıl olsa kurbandan önce maaş da alacksın" dedi. Sonra bir altının varmış gib, davranalım flan dedi.
Şu an anladığım kadarıyla kendisi bu ay telefon alacak ya da kredi kartına bi miktar yatırıp limit açıp taksitle alacak. Kalan parasına da sağa sola borç verecek ve benim bir altınım varmış gibi davranacak.
Para meselesine değil ama bu kadar düşüncesiz olmasına ve benim inatla bilgisayar alma dememe rağmen almasına, bunun için o kadar kavga etmemize rağmen dönüp benden tekrar para isteyebilmesine inanılmaz sinir oldum.
Bi iki saat once soyledi. Yaptiklari bi isten para gelmis. Telefon bakmaya gidicem dedi. Ne kadar gelms su an nerde durum nedir bilmiorum. Yarin sehir disina cikcam dis teli tedavisi icin gidis biletini aldim. Hesabimda 100 lira var. Kredi kartimi da bi hafta once iptal ettirmistim gereksiz harcamayayim diye. Uzuldum ve sinirlendim gercekten.
Bu isler hep boyledir...
Biri gelir sevgilisi, esi ya da nisanlisi hakkinda sitem eder, yazar, dert yanar...
Ama aradan iki-uc ay gecer, soz konusu sevgili ya da es aslinda cok haklidir, cok da iyi niyetlidir...konu sahibi sadece fevri davranmistir:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?