- 20 Ekim 2020
- 23
- 19
- 3
- 36
imzayı attıktan sonra da çekme... 17 yıllik mülayim, yakışıklı, iyi kalpli ,dürüst, sadık, çalışkan, çocuğumun babası mikemmel kocamın , ev bütcesinden tirtikladiklariyla actiğı 14 yıllık gizli döviz hesabını geçen ay patlattim...acımadım çöktümNikah defterine imza atmadan kimse için kredi falan çekmem. Tek ailem sensin falan boş laf...
Şu yazdığınızı kendiniz okudunuz mu?ayrıldık zaten de böyle birşey söylesem kesinlikle kabul etmezdi, aileye para vermek falan en sinir olduğu şeydi zaten.. istemiyordu aileme maddi yardimda bulunayim
Nasıl fark ettin böyle bir hesabı olduğunuimzayı attıktan sonra da çekme... 17 yıllik mülayim, yakışıklı, iyi kalpli ,dürüst, sadık, çalışkan, çocuğumun babası mikemmel kocamın , ev bütcesinden tirtikladiklariyla actiğı 14 yıllık gizli döviz hesabını geçen ay patlattim...acımadım çöktümkuruş kuruş biriktirmiş sinsi yılan
Size daha buyuk vurgunu yapmamis once kucuk kucuk paralar sonra buyuk bir borc bataginda bulursunuz kendinizi..nasil tahammul ediyorsunuz böyle parazit gibi insana anlamis degilim..eli kolu beyni var meslegide var maasida var sizden para istiyor tuhaf..ama şu an hiçbir yerden engellememiş beni, dün gece tartıştık telefonda ayrıldık hatta kendisi ilk söyledi bunu sizce neden olabilir
son zamanlarda ortak birikim hesabımıza artmıyor yetmiyor diye az giriş yapıyodu, hele bi getir şu hesapları kolaçan edelim yakışıklı dedimNasıl fark ettin böyle bir hesabı olduğunu
Bizim evde de onu yapan benimson zamanlarda ortak birikim hesabımıza artmıyor yetmiyor diye az giriş yapıyodu, hele bi getir şu hesapları kolaçan edelim yakışıklı dedimçakalll, yedirir mi anadolu kadını sana çocugunun rızkını
ooo nelermiş onlar ki.
aman benim aklım ermez ama neler neler, ne yasal boşluklar, ne tilkilikler varmış bacım...yapana da kızamıyosun hani sonuçta ortadoğuda analık zaten zor, alınteri değerli, erkek kaypaklığı da evrensel olunca insan hak veriyor yani....konu sahibi de en alt seviyeden başladı ama öğrenecek zamanla arkasını kollamayı inşallah, ögretirler böyle böyleooo nelermiş onlar ki.
bu sanırım yetiştirilme tarzi ile alakali, benim ailem hep önce insan önemli sonra maddiyat diye büyüttü bizi... annemde yillarca dişinden tırnağından arttırdığı parayi, alip alıp biriktirdiği ceyrekleri gitti bir çırpıda babama verdi emekliligini ödesin diye, kendisi sigortasız islerde çalıştı yillarca babam hep evde yattı cakismadi sonrasinda emekli oldum da sen olmadın diye anneme hava atıyor.....erkeklere iyilik yapılmıyor gercekten, bende o kisiyi sevdiğim icin zor günlerinde yardım etmek istedim ama bakiyorum da bitmiyor sonu, yüzü kızmıyordu harçlık istemeye, ben kendi annemden gucenerek para istersim mesela çalışmadığım issiz zamanlarimda...ama baktim bu adam bokunu cikariyo artik... durumunuzu cok iyi anliyorum ama birde şu yönü var bu adamlar artik geçen zamanla çok çoğaldı artik erkekler ben kadından para almam demiyor gelisen yillarla, onlar icin çok normal birşey hatta gitgide sayıları da artacak bu gidişle bilemiyorum.....Bir kere her iyi niyetli insanın başına geliyor galiba böyle durumlar. Hemen belli ediyoruz kendimizi galiba. Anında avlanıyoruz sanırım . Ben de yıllar önce birine böyle para yedirmiştim. Önce az az... bi borç versene... sonra kiramı ödeyemedim bu ay sen öder misin? Sonra istekler hep büyüyor icraaya gelecekler hapse girecem yoksa şu kadar lazım vs vs hep klasik yalanlar. En son bana araba al dediğinde gözüm açıldı. Bana araba al Allahım yarabbim aradan yıllar geçti hala inanamıyorum ve sinir oluyorum... hala .... ama ona değil kendime... Nasıl bu kadar saf olabildim diye. Verdiklerimi geri isteyince de sen ne paragöz çıktın demişti de hayret etmiştim. Tabii ki hiçbirini ödemedi.
Anlattıkça aklıma geliyor. Ben eşşek gibi çalışıp biriktirdigim parayı verdiğim gün yemeğe gitmiştik dönüşte taksimde bir mağazaya girdik. Kendine iki tane mont, saat ayakkabı vs almıştı ben o zaman da ne oluyoruz ya demistim içimden tabii. Ben kendime alamadığım şeyleri benim paramla kendine aldıkça içim gitti. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ama ona kızmıyorum hem de hiç bu kadar aptal olmasaydım ben de...
ilk başta faturalarımı bu ay ödemeyecem hayatim diyr basladi ama ben madem odeyemiyorsun ev arkadaşın odesin bu ay demistim, bakti ordan iş çıkmıyor duygu sömürüsüne başladı , boyun fıtığım var ankaraya özel hastaneye gidecem, yok boynum yüzünden psikoljim bozuldu, yokm bazen oynatamiyorum, çalışmama mani oluyor diye beni sağlık sorunları ile vurmaya basladi... hep de desigi tek ailem sensin, senden baska kimsem yok bu dünyada falan filan.... insan olayin icindeyken hemde sevdigi erkek ise bir iki ne olacak diyor ama 3 oldum mu insanın ici rahat etmemeye basliyormanipulasyona bak yalnız, adam high level dolandırici arkadaşlar, saygi duydum ben açikcası, o da ekmeğinde sonuçta napsın yani, yazık mazik diye ayağina gelen müşteriyi çevirecek değil ya, veren memnunsa suç da değil, günah da değil, eeee?
peki böyle biriyle evli kalacak mısınız...imzayı attıktan sonra da çekme... 17 yıllik mülayim, yakışıklı, iyi kalpli ,dürüst, sadık, çalışkan, çocuğumun babası mikemmel kocamın , ev bütcesinden tirtikladiklariyla actiğı 14 yıllık gizli döviz hesabını geçen ay patlattim...acımadım çöktümkuruş kuruş biriktirmiş sinsi yılan
adam gibi adamlar eskide kaldi yani acı gercek... ortadoğu ulkerinde daha cok var erkek kaypakligi .....erkek cocuklarina da paşalar gibi bakıyor anneleri... tabiki evlenince de karısını istiyor ya hizmetimi yapsin ya çalışsın o masraflari karsilasin herşey basima kalmasin... kadin parasi yiyen erkekler yillara dogru giderek artacak galibaaman benim aklım ermez ama neler neler, ne yasal boşluklar, ne tilkilikler varmış bacım...yapana da kızamıyosun hani sonuçta ortadoğuda analık zaten zor, alınteri değerli, erkek kaypaklığı da evrensel olunca insan hak veriyor yani....konu sahibi de en alt seviyeden başladı ama öğrenecek zamanla arkasını kollamayı inşallah, ögretirler böyle böyle
etmediği küfür kalmadi zaten ayrılınca.. hepsini ödeyecem.goreceksin sonrada pisman olacaksin benim gibi adami kaybettiğine dedi...sizi hem duygusal,hem maddi anlamda kullanıyor farkındamısınız..acın gözünüzü istediklerini vermeyince ,nasılda gözü döner seyret gercek yüzünü..
ailesini vefasiz olduklari icin kendisini para kaynağı olarak gördüklerii icin silmis... sorduysam da fazla anlatmadi, konuyu degistirelim üzülüyorum zamani gelince anlatirim derdi.. bende fazla ustelemezdim ama o dediğinizi bende düşünmüyor degildim yani, ailesini silen beni ya da baska birini kolaylikla siler ki öyle de yapti iki aksam önce tekrar tedavim icin para lazim deyince bende bu sefer vermiyorum deyince terkettiAilesine sırtını dönen adam, Hic Kimseye bağlanamaz. Kendisi için yaşar bu tipler. Kendi çıkarı için herkesi geride bırakmaktan çekinmezler.
söyledikleri; 1) yeni ev almış izmirde onun kredi borcu var 8 ay daha sürecek yani maasinin büyük kısmı ev kredisine gidiyorSize daha buyuk vurgunu yapmamis once kucuk kucuk paralar sonra buyuk bir borc bataginda bulursunuz kendinizi..nasil tahammul ediyorsunuz böyle parazit gibi insana anlamis degilim..eli kolu beyni var meslegide var maasida var sizden para istiyor tuhaf..
Uyanik olun ki karsinizdaki sizden cook uyanik bu daha ayak sesleri gercek yuzunu sonra anlarsiniz.mecbur odeyecek essek gibi odeyecek oduyor diye onu hakli gormezsiniz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?