para problemi, ne yapacagim ben

Sakın başkasına kredi çekmeyin
Hadi ayrıldınız, iyi cesaret kredi çıkmıyor takibe düştüm felan deyin

Amaninnnnn bu dunya seni cok uzer bacim

sizce böyle bir erkek sizi kaybetmekten etkilenecek mi ?
evet herkes yaptığı kötülüğün bedelini öder de hala sizi kaybetti diye acı çekeceğini sanmanız fazla naif. yani göz göre göre para verip dolandırılmanız sizin kendinize kendinizin yaptığı bir ayıp olmuyor mu? ben olsam kendime bu ayıbı nasıl yaptım, nasıl kendi kendimi küçük düşürdüm diye dertlenirim. siz hala beni kaybetmesi benim para kaybetmemden daha zor diyorsunuz.
keşke sandığınız gibi hissetse de zor

Cok korkunç bu adam resmen sizi kullaniyor.Nasil guvenirsiniz?Bir şeyleri bahane edip bırakıp gitse ne yapacaksiniz?Daha fazla borca girmeyin bari.Aranizi iyi tutup borcu alabildiğiniz kadar alın

Amaninnnnn bu dunya seni cok uzer bacim

adamın derdi kaybetmemek olsa zaten bunları yapmaz :)
neyse, sevildiğini sanıp "tanrı şahidim olsun ben kurtarıcıyım" kafaları güzel ama hayat böyle insanlar için çok zor.
yada çok zengin, 3ün 5in önemi yok yeterki yanımda bir sevgili olsun diyor.
bilemedim.

Ödetir de canım, sen niye kaybedesin? Niye kandırılasın? Hayat yeşil çam filmi değil, iyiler sonunda kazanmıyor. Burada insanlar gözünü aç diye yazıyor senin iyiliğin için. Yoksa yarın birgün onu da başkası kandırır. Ama bu senin üzüldüğün gerçeğini değiştirmez. Kimse için kendinden ödün verme. Kendin harca paranı. Kendini kullandırtma.

Kızlarımız okusun, eğitimli olsun, mesleği olsun diyoruz da boşa mı konuşuyoruz?
Etmeyin, eylemeyin gözünüzü seveyim.
Adam sizi sömürüyor, kullanıyor, tek ailem sensin diyerek kandırıyor, arkası da gelecek haberiniz olsun.
Hiç mi tv izleyip haber okumuyorsunuz?
Bir de ne yapmalıyım? Diye soruyursunuz.
Şaşkınlık içerisindeyim, devam edin kredi çekip, borç ödemeye beyzade sevgiliniz de çıtır çıtır yesin paralarınızı.

Yok zenginler daha cimri oluyo ve paragozler hayatta zirnik koklatmazlar gozkeri aciktir bilirler kimin sevip sevmedigini. Bu gercekten sozum meclisten disari konu sahibi icin demiyorum ama orta halli bir ailenin kizlari gibidir. Yani bizlerde oyleyiz sahsen. Ama ben parayi zor kazandim bugune kadar. Ailem disinda asla kimseye bosyere para vermem. Zaten borc olaylari bana gore degil ne alirim ne veririim. Bu devir o kadar kotuki insanlarin iside garanti degil konu sahibi olduki bisey oldu isten ayrildi adamda odemedi kredileri hadi buyur....

ahh içim acıdı konuda aslında ama sonra "ben biraz para kaybederimi o beni kaybeder" diyince dondum kaldım.
psikolojik sebebi nedir de bu kadar bağımlı olmuş adama bilemem ama genç bir kadının bu kadar gerçeklikten uzak olması beni çok üzdü.

valla 3,5 yıllık ilişkim var daha bir kez böyle para istemedik. ne o ne ben. ki 2 kere işsiz kaldı ama yeri geldi eşyasını sattı çıkardı kira parasını.
yani insan gibi insan bu yollara girmiyor.
ha birbirimize pahalı hediyeler almışızdır, lüks yerlerde doğum günleri kutlamışızdır. o ayrı.
ama banka kredisi şaka değildir.
o banka kapıya dayanınca işler çok değişir.

Zamanında bende yaptım, benimki hiç ödemedi ama sürekli ödeyeceğini söyledi. Eğer bu kadar ihtiyacı varsa kendisi kredi çeksin. Yada hastane sebebiyle yapıyorsa özel sağlık sigortası veya özel tamamlayıcı sigorta yaptırarak hastane giderlerini bitirebilir.

Sen onu gec ben esimden once cok zengin bir ailenin ogluyla beraberdim.cocuk iyi gunde kotu gunde yanimdaydi bir dedigimi iki etmezdi luks arabasiyla beni ise alir birakirdi. Ailesiyle tanistirdi. O kaar guzel sevmistiki. Birgun universite arkaaslariyla bir olaya karisiyorlar polis bunlari aliyor. Haberim yok biseyden. Aslada sevmem o tarz seyleri korkarim yani devletten polisten bankadan borcum olmasin adim biseye karismasin. Velhasil duydum bu cocuk biseylere karismis sesimi cikarmadim ailesi bunun elinden cuzdanini arabasini anahtarlarini kartlarini herseyini aldi. 1 hafta oyle dimdizlak ceza verdiler 22 yasindaki cocuga. Ben ozman yillar once taksi parasi verdim bir defa. Ikinciye cocuk utama sikila istedi yuzu kizara kizara. Vallahi o zamanki bak 22 yasindayim cahil aklimlami diyeyeim cakalmiyim anlayaamdim cocuktan bi sogudum hemen o hafta ayrildim. Belki bende hataliydim genctm cahildm ama oylede pis huyum var. Benden erkek para isteyemez. Evlendim esimde zengindi zaten. Ben parayi sevdigim icin durumu iyi olmayan biriyle evlenmezdim. Ailemdede varligi gordum cunku.yni bu devirde kadin akilli olacak baska yolu yok

Olan olmuş artık. Şimdiye kadar duygularınızın
etkisinde kalıp fazla iyiniyetli davranmışsınız. Bundan sonra ne yapacağınız daha önemli. Lütfen daha fazla sizi sömürmesine fırsat vermeyin. Maddi olarak kötü durumda olduğunuzu söyleyip verdiğiniz borçları isteyin güzellikle tabii ki. İnşaallah geri öder.

Valla okuyunca kendimi gördüm bende salaklık yaptım bakın salaklık diyorum ki başka bir tanımı yok zamanında eski sevgilime 13 bin çektim kaza yapmıştı ve ödediği kredisinin olduğunu söyledi gerçi bana kredi çek demedi ben kendim atladım salağım ya. Neyse 3 ay ödedi ondan sonra ödemedi tabi kredi günü hep ben ödedim o görevdeydi sonra da konusu geçmedi. Bana parayı 6 yılda anca ödedi tabi 1 milyar bi 3 milyar bi para oldu mu pul ne anladım o işten onun yüzünden yeni kredilerim oldu. Sizde artık kredi çekmeyin ve ayrılın sana kredi çektiren heriften affedersin bi b.. olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…