Gerçekten öyle. Bu durum çok moralimi bozuyor.Artık herkes aynı durumda. Eskiden su kadar maaşı alsam o parayı koyacak yer bulamam dediğim maaşı alıyorum ama maalesef yetmiyor.
Hayır asgari ücret almıyorum. Üstünde alıyorum. Bence de ben ve eşimde bir sorun var ne olduğunu bende çözemedimMaaşınız asgari ücret mi?
Şu zamanda geçinmek çok zor ama bana sizde de sorun var gibi geldi.
Fazla mı savurgansınız?
tamam siz vermeyin:)neye fikir verelim ki yetişmiyorsa yetişmiyordur yani. krediniz bitsin rahatlarsınız.
evet doğru söylüyorsunuz. bunu biliyorum farkındayım fakat dertleşmek istedim galiba.Helal yoldan kazanan herkes yetiştiremiyor normal. Valla memur arkadaş bekar maaşı kadar kredi kartı borcu varmış. Ben de 2 çocuk büyütüyorum tek başıma tek maaş ama ben de yetiştiremiyorum. 2 maaş alanlarda yetişmiyor. Çünkü herşey pahalı
Yani bunu sizin bilmeniz gerekiyor.Hayır asgari ücret almıyorum. Üstünde alıyorum. Bence de ben ve eşimde bir sorun var ne olduğunu bende çözemedim
Helal yoldan kazanan herkes yetiştiremiyor normal. Valla memur arkadaş bekar maaşı kadar kredi kartı borcu varmış. Ben de 2 çocuk büyütüyorum tek başıma tek maaş ama ben de yetiştiremiyorum. 2 maaş alanlarda yetişmiyor. Çünkü herşey pahalı
Ama bu şekilde bakarsak ekonomi iyi olsa bile elimizde para kalmaz ki.Kendinizde sorun aramanız bana tuhaf geldi.
Her şey çok açık, yaşadığımız günler içinde neden hep iğne kendimizde?
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Var ama onlarda yetiştiremiyorBu ne biçim yorum. Kendi emegiyle iyi kazanan kimse yok, hepimiz haram mi yiyoruz?
Lafı bana attınız ama geçiremiyorlar işte. Mesela kardeşim doktor tek başına yaşıyor istediğini alamıyor olmuyor. Daha üst kamu çalışanı azdır mesela. Ben daha az alıyorum ben de geçinemiyorum. Ama nerde hile hurda yapanlar varsa sıkıntı yok. Bu da benim görüşümGelir ve gider durumunuzu bilmedikce tavsiye vermek mumkun degil.
Evet enflasyonun yuksek oldugu su goturmez bir gercek. Lakin herkes ayni gelire sahip degil. Nasil ki “Aaa nasil gecinemiyorsunuz, biz geciniyoruz” yazilmiyorsa, gecinemeyenlerin de “Helalinden kazananlar gecinemiyor” demesi makul degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?