Para yetmeyince Ev sahibine rica ettik

Eski bi eve birde beylikdüzü gbi fazla sallanan doldurma topragı olan biyeremi 450bin vercektiniz.

Şimdi çekmediğim kredi için bile eksper ücreti ödeyeceğim, bir de başka bankaya gidersem yine eksper ücreti ödeyeceğim.

Tekrar baktim, çekeceğiniz kredi cokkk fazla. 100000 birikimle 450000 lik ev kri kediye yuklersiniz. Biraz sabredip birikim yapmak lazim. Bu sartlarda Faiz 0.50 den bile olsa yorar insani ksldi ki 0.99
İşte krediler düştü diye bir gaza gelmiştik. Krediler daha da düşmez herhalde.

Ya biraz mantikli olun. Ev sahibi zor durumdaymis. Kredi faizi inmeseydi ruyasinda satardi o evi. Gene satamaz ki. 450 bin lira ya az para mi.

Ben iki durumu da her ay yasiyorum. Konuyu acan arkadaş diyelimki hic niyetlenmedi bu eve. Ev sahibi hemen satarim demiş ya denesin bakalim kaç aya satiliyor orasi. Konu sahibi ben sizin yerinize olsam almam. Ev dolu kiyamet gibi ev var. Daha yeni bi binadan bakin. Ev sahibi de satsin bir haftaya satabiliyo mu.

Vallahi biz ankarada 249 binlik eve cok diyoruz iki icinde eebeveyn banyosu giyinme odasi hersey var. Mutfak deseniz yayla. Agziniz acik kalir. 99 oncesi evi Iyi ki o fiyata almamışsınız

Ev sahibi satamamaktan korkmus bence. Iyi yapmssiniz almamamkla ayrica emlakci 7bin istemez cok az. O 450binin icindedr onun parasi
Emlakçıya nerdeyse evi biz gösterdik. Aslında bize evi başka emlakçı göstermişti ama bi yakınımız “gelin şu emlakçı tanıdık, biz evi onlardan almıştık. Bir soralım orası o para eder mi?” Dedi. Öyle gittik emlakçıya adres verdik o da evi sahiplendi bir anda. 10-14 bin mi ne istedi, Biz de evi biz gösterdik sana diyince iyi 7 bin olsun dedi.

İşte krediler düştü diye bir gaza gelmiştik. Krediler daha da düşmez herhalde.
Krediyi 10 yil.falan dusunursunuz heralde. 10 yil sonunda odeyeceginiz kadar degerlenir mi hesap edin oyle girin bu ise. 2015 de dolarimizi bozdurup, kredi cekip bi ev aldik. 4 yildir oduyoruz, dolar dursaydi simdi kredisiz bu ev aliniyordu. Kiraci oturfu falan filan zarar az oldu ama anlamsiz oldu iste.

Ankara da su fiyat surda bu fiyat cok sacma arkadaslar. Baglica da, saray da 150.000 e de bulunur. Her buyuksehirde cokkkk pahali ve uygun evler mevcut. ElMalarla armutlari kiyaslayamayiz. Ankara da cankaya da da 300.000 e ev bulursunuz. Keciorende de 1.500.000 e ev bulursunuz. Arz talep meselesi.

Merhaba, 99 öncesi ise yapımı almamanız daha hayırlı belki de, deprem sonrası yönetmeliğe uygun yapılara bakmakta fayda var.

450.000 vereceğiniz evin deprem raporuna vb. baktınız mı ? Ne kadar dayanıklı?

ne idüğü belirlilerin yapıp 1 milyona sattığı lüks sitenin duvarları çatladı 5,8 de.
hani her şey kuralına uygun yapılan memleket olsa ....

konu sahibi için demiyorum ama insanların İstanbul'da yaşama çabalarını anlamıyorum herkesin mi işi var orada çoğuda işsiz. geçen bir düğüne gittik insanların yaşadıkları evler daracık mutfağa ikinci kişi giremiyor alt kat yerin dibi 250 bine almışlar. o paraya burada sıfır lüks daire alınıyor. 450 bini verdikten sonra burada site içerisinde havuzlu spor salonlu güvenlikli 4+1 süper lüks daireler alınıyor. İstanbul'un biraz boşalması gerek artık.

kız benim kocamda emlakçı bağcılarda biz satalım sana evi yeni yapım on numara evler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…