Nerden alırız rezidansı o fiyata ?Deprem oncesi eve de 450 bin cok degil miankara da rezidance alirsin o fyata
Deprem bölgesi ama hayırlısı olsunBeylikdüZü yaşam vadisinin yakını
Vadinin 2. Etap kısmına bakıyor. Niye ki imamoğlu 1, büyükşehir konutları,senemek evler vs. Hepsi deprem öncesi yapılmış yerlerGerçekten ben de merak ettim99 öncesi oralarda bir bizimkent bir de birkaç bireysel binalar vardı.
İmkanım varsa deprem bölgesinde uzlaklaşırım tabi, üstelik “beklenen büyük istanbul depremi” diye bir şey varsa. İstanbul da yaşamam da ankara da yaşarım. Bana damdan düşeni getirin demiş nasrettin hoca, yaşayan bilir. İnsanlar uyku uyumuyor kaç gündür, herkes huzursuz illaki insanı tedirgin ediyor.Ne deprem imiş arkadaş ...
Depremden bu kadar korkmayın .
Sırf deprem diye istanbuldan taşınmanızda komik . Gittiğiniz yerde deprem olmayacak mı yani?
Neyse , eski eve hele beylikdüzü gibi sehrin bir ucunda 450 tl çok fazla zaten .
Iyi araştırırsanız yeni bina uygun fiyata evler görebilirsiniz ..
Hayırlısı olsun..
Beylikduzunde daha uygunada rahat ev bulursun ki şu dönemi atlatana kadar ev alma derim. Bu arada evet piyasa durgun ve bu cevrede ev fiyatları düşüşe geçecek diye biliyorum.BeylikdüZü yaşam vadisinin yakını
İstanbul türkiyenin merkezi. Allah korusun bişey olsa türkiye ekonomik olarak toparlayamaz diye konuşuluyor her yerde. Bütün şirketlerin merkezi orada mesela. Bir sürü fabrika var. Benim eşim havalimanında çalışıyor, mesleği gereği ya ankara ya antalaya gidebilir. İzmir de olur da oraya da büyük büyük torpil istiyorlar. Havacılık sektörünün yüzde 90 ı istanbulda iş buluyor.konu sahibi için demiyorum ama insanların İstanbul'da yaşama çabalarını anlamıyorum herkesin mi işi var orada çoğuda işsiz. geçen bir düğüne gittik insanların yaşadıkları evler daracık mutfağa ikinci kişi giremiyor alt kat yerin dibi 250 bine almışlar. o paraya burada sıfır lüks daire alınıyor. 450 bini verdikten sonra burada site içerisinde havuzlu spor salonlu güvenlikli 4+1 süper lüks daireler alınıyor. İstanbul'un biraz boşalması gerek artık.
Hayırlı nedenleri olur inşallahBi kaç kere tapudan dönmüş biri olarak söylüyorum, olmuyorsa bir nedeni vardır ❤
Beylikdüzünde yeni yapılaşma yok mu ? Saglam olmasi gerekir evlerin, zemin için demiyorum tabideprem görmüşse bizimkenttedir.
o fiyata kaçırmasaydınız iyiymiş.
daha sağlamı yok beylikdüzünde.
Herkes de buraya dışarıdan çalışmaya gelmiyor bırada doğup büyüten bir insana hayatı istanbul da geçmiş ve her türlü düzenini bu şehre kurmuş insana da hadi git demek olmuyor maalesef vatanını terk etmek gibi bir şey bukonu sahibi için demiyorum ama insanların İstanbul'da yaşama çabalarını anlamıyorum herkesin mi işi var orada çoğuda işsiz. geçen bir düğüne gittik insanların yaşadıkları evler daracık mutfağa ikinci kişi giremiyor alt kat yerin dibi 250 bine almışlar. o paraya burada sıfır lüks daire alınıyor. 450 bini verdikten sonra burada site içerisinde havuzlu spor salonlu güvenlikli 4+1 süper lüks daireler alınıyor. İstanbul'un biraz boşalması gerek artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?