Para yetmeyince Ev sahibine rica ettik

Hayırlısı almamanizmis demekki. 100bin pesinatinizi daha da artırın derim,en azından alacağınız evin yarısı kadar artsın.

Ne deprem imiş arkadaş ...
Depremden bu kadar korkmayın .
Sırf deprem diye istanbuldan taşınmanızda komik . Gittiğiniz yerde deprem olmayacak mı yani?

Neyse , eski eve hele beylikdüzü gibi sehrin bir ucunda 450 tl çok fazla zaten .
Iyi araştırırsanız yeni bina uygun fiyata evler görebilirsiniz ..
Hayırlısı olsun..

Niye 430binlik ev için 443bin veresiniz ki? Ki eksperin dedigi daima dogru degil. Halen pazarlik payi oluyor yani. O ev o halde rahat 400bin eder hatta daha asagasi.

Ev sahibi o kadar çok paraya ihtiyaci olsa, 7binden daha fazla indirim yapardi. Emlakçi ile beraber kurnazlik yapiyorlar.

Yani ben bu topa asla girmezdim. Yerinizde olsam farkli bir yerde, daha saglam bir ev alirdim.

QUOTE="rozahak, post: 61324093, member: 46221"]
Emlakçıya nerdeyse evi biz gösterdik. Aslında bize evi başka emlakçı göstermişti ama bi yakınımız “gelin şu emlakçı tanıdık, biz evi onlardan almıştık. Bir soralım orası o para eder mi?” Dedi. Öyle gittik emlakçıya adres verdik o da evi sahiplendi bir anda. 10-14 bin mi ne istedi, Biz de evi biz gösterdik sana diyince iyi 7 bin olsun dedi.
[/QUOTE]

İyi de bulduğunuz evi gidip emlakçıya gösterip ona da emlakçı parası vermeniz zaten mantıklı değil ki. Hem de o kadar eski binaya o para... Bence almamanız daha hayırlıymış.

bende 3 senem bitecek ev alalı 220 bin tl ye İstanbul bahçelievlerden aldım 30 yıllık bina ,eşimin hiç gönlü yoktu zaten bişey almaktan korkan birisi 10 yıldır dırdır ede ede buraya razı ettim en sonunda, 1100 tl ye kirada ,ben yerine yatırım yaptım diye düşünüyorum çünkü cadde üstü pazara devlet hastanesine yürüme mesafeside kiracıda bonus oluyor bu durumda ,bina eski ama 5 yıllık bazı binalardan daha sağlam olduğunu düşünüyorum ,kendi oturduğum binada eski sallantıda 1 çatlak dahi olmadı ama karşımızda yeni yapılan 2 binada hasar çıktı,aldığım daire kentsel dönüşüme uğrarsa 400 civarında eder.dün eşim birisiyle konuşuyordu telefonla hala evi aldığıma pişmanım deyip duruyor Allah Allah 3 sene bitmiş o kadar deprem görmüş sıkıntı yok hala konuşuyor ,kira gelince his sesi çıkmıyor beyefendinin.

Son düzenleme:
Gerçekten ben de merak ettim 99 öncesi oralarda bir bizimkent bir de birkaç bireysel binalar vardı.
Vadinin 2. Etap kısmına bakıyor. Niye ki imamoğlu 1, büyükşehir konutları,senemek evler vs. Hepsi deprem öncesi yapılmış yerler

1999 depremi öncesi yapılan binalar eski deprem yönetmeliğine göre yapılmış ben ev alırken boyasına badanasına bakmadım sadece depreme dayanıklılığını inceledim, araştırdım. ikna olunca aldım. 2011de almıştım

İmkanım varsa deprem bölgesinde uzlaklaşırım tabi, üstelik “beklenen büyük istanbul depremi” diye bir şey varsa. İstanbul da yaşamam da ankara da yaşarım. Bana damdan düşeni getirin demiş nasrettin hoca, yaşayan bilir. İnsanlar uyku uyumuyor kaç gündür, herkes huzursuz illaki insanı tedirgin ediyor.
Beylikdüzünde oturunca alıştık buralara. İstanbul gibi keşmekeş de gelmiyor. Eşimin işi yeni havalimanında olmadı bio taraflardan bakacağız

BeylikdüZü yaşam vadisinin yakını
Beylikduzunde daha uygunada rahat ev bulursun ki şu dönemi atlatana kadar ev alma derim. Bu arada evet piyasa durgun ve bu cevrede ev fiyatları düşüşe geçecek diye biliyorum.

Beylikduzu icin fiyat iyiymis bence. Saglam oralardaki eski evler. Yazik olmus ama
Kismet tabi o ayri.

İstanbul türkiyenin merkezi. Allah korusun bişey olsa türkiye ekonomik olarak toparlayamaz diye konuşuluyor her yerde. Bütün şirketlerin merkezi orada mesela. Bir sürü fabrika var. Benim eşim havalimanında çalışıyor, mesleği gereği ya ankara ya antalaya gidebilir. İzmir de olur da oraya da büyük büyük torpil istiyorlar. Havacılık sektörünün yüzde 90 ı istanbulda iş buluyor.

Bilmeyenler yazmış 20 yıllık bina 450 bin tl çok iyi,eğer oradaki yerleşim yerleri üst segmente hitap ediyorsa yeni yapılanlarda 1 1,5 milyon civarı fiyatındaysa çok iyi bir fiyat kaldi ki emlak piyayası durgun olmasa 550 den aşağısı olmazdı, bir de anlamadığım burada okuyoruz doğudaki illerde bile kiralar istanbulla yarışır olmuş hala şaşıranlar var bende bunlara şaşırıyorum asıl..

Her 99 öncesi bina da çürük değildir araştırmak lazım zeminini risk bölgesini binasını ona göre tercih edilebilir.

Arkadaşlar Beylikdüzü zemininden dolayı 20 sene öncede depreme dayanıklı yapılmış bir semttir. İstanbul’un sınırında olmasına rağmen İstanbul’un kötü semtlerinden değildir. Ev 450 bin tl edebilir, oradaki düzgün eski sitelerdeki evler 400 bin civarı. Siz evin yaşını, konumunu beğenmeyip almayabilirsiniz ama oranın piyasası bu fiyat.

Herkes de buraya dışarıdan çalışmaya gelmiyor bırada doğup büyüten bir insana hayatı istanbul da geçmiş ve her türlü düzenini bu şehre kurmuş insana da hadi git demek olmuyor maalesef vatanını terk etmek gibi bir şey bu

Bu kadar sıkışıp ev almamanız hayrınıza olmuş .
Fiyatlar düşer üzülmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…